basy's C4 Coupe 1.6 HDI 110

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
basy
Praz Racing Team

basy's C4 Coupe 1.6 HDI 110

Mesaj de basy »

Mi-am luat si eu un C4 Coupe pe 14 ianuarie. Masina avea aproximativ 145000 km cand am luat-o acum merge pe 148.000. Masina era impecabila cand am luat-o acum au inceput deja niste "cantatori" prin masina, deh drumurile din Bucuresti, dar mai ales trecerea liniilor de tramvai cred ca este principala cauza.
Ca tinuta de drum masina ma uimeste de fiecare data cand o fortez, stabilitate excelenta(cam pe la nivelul unui G5 GTI :twisted: , daca nu peste). Masina este destul de permisiva atunci cand ai chef de joaca(din pacate tot cu ESP on), motorul trage constant pe toata plaja, per total masina chiar este ceea ce mi-am dorit si sper sa ramana asa cat mai mult timp.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa dea cel de sus sa ai parte de ea fara evenimente.si eu tot alb am ales , se pare ca ne inmultim .
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

o tii cumva la Xerox in fata?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

mihaysmen scrie:sa dea cel de sus sa ai parte de ea fara evenimente.si eu tot alb am ales , se pare ca ne inmultim .
Pe tine cred ca te-am vazut zilele trecute cand treceai spre Auchan.. Era curata, impecabila, cum a mea nu prea arata asa avand in vedere ca unde o tin parcata se construieste. :(
Sa dea Dumnezeu pentru ca sunt de 3 ani si ceva in Bucuresti fara masina pentru ca nu am vrut sa imi ia ai mei masina din banii lor si abia acum reusesc sa merg si eu cu masina mea. Ce frumos suna!!!
Ultima oară modificat Mie Feb 06, 2008 10:24 am de către basy, modificat 1 dată în total.
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

aiurica scrie:o tii cumva la Xerox in fata?
Nu, o tin undeva in spatele blocurilor dar sunt in multe locuri din oras. Ce sa fac daca nu stau toti la un loc? :lol:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai eu stau in zona Auchan , e probabil .tu unde stai?
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Pai... de la semafoarele dinainte la dreapta si iar prima dreapta cand vii de la metrou. Ai PM cu nr meu.
Shadow
AfterDark Racing Club

Re: basy's C4 Coupe 1.6 HDI 110

Mesaj de Shadow »

basy scrie: Ca tinuta de drum masina ma uimeste de fiecare data cand o fortez, stabilitate excelenta(cam pe la nivelul unui G5 GTI :twisted: , daca nu peste).
In primul rand, felicitari pentru achizitie. Albul da cel mai bine pe C4, dupa parerea mea. Sa o stapanesti sanatos fara nici un incident neplacut.

Revenind la subiect. :lol:

Cred ca exagerezi putin cu suspensiile, intr-adevar C4 este o masina destul de stabila, chiar si cu suspensiile din fabrica, dar nu se apropie deloc de GTI.
GTI are amortizoare si arcuri sport din fabrica, iar C4 nu prea are nici o treaba cu asa ceva.
Eu pe a mea aveam arcuri sport si jante pe 17 si cauciucuri mai late decat cele din fabrica si masina devenise destul de rigida, dar cu toate astea nici macar atunci nu se compara cu stabilitatea unui GTI (si Bogdan si Adrian si Razvan cred ca sunt de acord cu mine).
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Din pacate nu am avut ocazia sa ma joc pe un drum de munte cu GTI dar in oras mi-a dat impresia ca am ceva mai multe rezerve desi nu este foarte concludenta comparatia deoarece eu am cauciucuri foarte tocite pe spate de vara si GTI ul avea de iarna noi, pe jos fiind uscat dar frig.

Pe de alta parte, GTI este mult mai confortabil pe drum, deci nu are suspensia asa rigida, plus pt C4, intr-adevar pe denivelari nu ai cum sa le compari, GTI fiind mult in fata. Putem sa probam oricand ceea ce spun eu. GTI-ul la care ma refer este chiar Edition 30, deci sasiul e si mai rigid ca unul normal. Pot sa confirm 100% numai dupa ce o sa facem amandoi acelasi drum de munte la limita. Deocamdata sunt doar vorbe.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Va invit sa vedeti acum, cu jante pe 18, arcuri, masina mea este de nerecunoscut... Din pacate, este foarte dificil sa merg cu ea.. Foarte, foarte rigida si derapeaza constant - chiar cu toate rotile... :twisted:

Nu se compara cu GTI totusi.. Aia e masina de vis pentru un pusti de 20 de ani...
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Adevarul este ca Gti are o suspensie rigida, dar totusi este confortabila. Mie personal nu imi place, prefer suspensia de la Type-R, ST sau Megane RS.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

@Adrian .. chiar ca e de nerecunoscut .. foarte frumos facuta si cu bun gust .. iar am trecut pe langa ea astazi :D Felicitari!!!
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

Adrian scrie:Va invit sa vedeti acum, cu jante pe 18, arcuri, masina mea este de nerecunoscut... Din pacate, este foarte dificil sa merg cu ea.. Foarte, foarte rigida si derapeaza constant - chiar cu toate rotile... :twisted:

Nu se compara cu GTI totusi.. Aia e masina de vis pentru un pusti de 20 de ani...
Cum adica derapeaza constant cu toate rotile? :P Ne poti spune cum si ce face? :lol:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Adrian scrie:Va invit sa vedeti acum, cu jante pe 18, arcuri, masina mea este de nerecunoscut... Din pacate, este foarte dificil sa merg cu ea.. Foarte, foarte rigida si derapeaza constant - chiar cu toate rotile... :twisted:

Nu iti derapeaza din cauza arcurilor foarte tari, iti derapeaza din cauza amortizoarelor rigide care o fac si la varianta de serie sa topaie. Cand o sa incep sa umblu la suspensii le voi alege pe cele reglabile pe duritate, chiar este nevoie la C4 deoarece amortizorul e gandit sa aiba cursa foarte scurta.

P.S. Pilotii de drift, primul lucru care il fac este sa regleze amortizoarele la duritate maxima sa topaie(a se citi derapeze) foarte usor..
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Shadow scrie:Adevarul este ca Gti are o suspensie rigida, dar totusi este confortabila. Mie personal nu imi place, prefer suspensia de la Type-R, ST sau Megane RS.
... pentru ca are amortizoarele o idee mai moi ca restul hatchurilor. Din acelasi motiv la GTI te poti juca cu spatele artistic as putea spune. :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”