DODGE-ul meu (ex C4)

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
kriss13

Mesaj de kriss13 »

Si nebunul care si-a luat masina inainte sa-si ia carnet si-a luat si carnetu'!! :bounce: :compress: :blob5: :happy6: :happy3: :headbang:

Din prima evident.

Despre CVT.. a fost invetata de davinci si foloseste 2 scripeti si o curea! :shock:
http://auto.howstuffworks.com/cvt2.htm
Deci are o infinitate de rapoarte... am confundat eu cind am zis ca e in 2 viteze odata.. my bad, m-am luat dupa ce mi-a zis un cunoscator cica.
DODGE Caliber SXT 2L 159CP CVT 17" Black/Beige... and anything but cute.
kriss13

Mesaj de kriss13 »

consumul in drum spre Sinaia... not bad :P
a mai crescut nitel pe la 8 cind au inceput serpentinele si cind i-am dat 1$0 la ora.
ocazional am avut 6.9

http://www.youtube.com/watch?v=wFV4Az9dkXY

dap.. e benzina
dragos_vera

Dodge caliber

Mesaj de dragos_vera »

degeaba visai tu scuze ca iti zic climatronic sau whatever la ea ...pentru ca nu exista...asta a fost motivul pt care nu mi-am luat si eu masina asta...nu exista decat cu a/c :( ...asa ca...in fine sa o stapanesti sanatos...e frumoasa oricum...pacat de clima... :D
kriss13

Mesaj de kriss13 »

da, dar am torpedou refrigerat.. sic!
vara cine are cico mereu receeee? :)
dragos_vera

dodge

Mesaj de dragos_vera »

nu te condamn pe tine ca ti-ai luat masina asta..sincer si mie imi place si sa stii ca nu sunt singurul care ii injura pe cei de la dodge..am vazut si in reviste ca nu sunt bine priviti pt chestia asta ca nu au climatronic...in fine masina e belea per total..si ca sa stii "for the record" cum se zice..si eu am la c4-ul meu torpedou refrigerat...sic!!! :D
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

Prin luna martie am comandat pentru colegul nostru, kriss, un C4 cu pavilion vitrat, cu o cutie de viteze sensodrive, mp3, etc. Asa cum si-a dorit-o el, ce sa mai. din pacate, pe vremea aia cand era ATS-ul importator, am primit refuzuri categorice asupra acestei masini. Am ajuns pana in Franta pentru aceasta comanda. Mi s-a comunicat ca se va fabrica, dar sa astept 01 iulie. ceea ce am facut si eu si colegul nostru. In iulie mi s-a spus ca nu va exista masina asta.
surpriza emisiunii! saptamana trecuta, la ATS se livra aceasta masina, la care eu nu am avut acces.
Imi cer scuze inca o data in fata colegului nostru, care dupa cum se vede, a avut rabdare dar si-a luat Dodge.
Poate data viitoare vom fi mai prompti.
P.S. Clientul care lua masina asta nici nu vroia cutie automata, pavilion, etc...
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mare mancatorie si la voi .Pe de alta parte ar trebui sa fii happy ptr ca ai reusit sa`i calci pe bataturi.Mai mult imi e de mine ptr ca daca n`o sa pot sa vin mereu la Valcea si o sa merg la ATS si o sa vada pe hartii numai Pro Motor cred ca o sa se poarte cu curul .Acum ce sa mai zic trag aer in piept...si oftez.
kriss13

Mesaj de kriss13 »

mugurel scrie:Prin luna martie am comandat pentru colegul nostru, kriss, un C4 cu pavilion vitrat, cu o cutie de viteze sensodrive, mp3, etc. Asa cum si-a dorit-o el, ce sa mai. din pacate, pe vremea aia cand era ATS-ul importator, am primit refuzuri categorice asupra acestei masini. Am ajuns pana in Franta pentru aceasta comanda. Mi s-a comunicat ca se va fabrica, dar sa astept 01 iulie. ceea ce am facut si eu si colegul nostru. In iulie mi s-a spus ca nu va exista masina asta.
surpriza emisiunii! saptamana trecuta, la ATS se livra aceasta masina, la care eu nu am avut acces.
Imi cer scuze inca o data in fata colegului nostru, care dupa cum se vede, a avut rabdare dar si-a luat Dodge.
Poate data viitoare vom fi mai prompti.
P.S. Clientul care lua masina asta nici nu vroia cutie automata, pavilion, etc...

Deci.... MOR!!
Sper sa cada tavanul pe ATS.. dar doar la birouri ca la service poate sint masinile voastre :)
Pe de alta parte sper "masina mea" sa fie pe miini bune si sa aiba grija de ea cum as fi avut eu (sau cum am eu de Dodge).
Crientu ala care nu vroia masina habar nu avea ce nava spatiala isi lua... oh dear!

Uite cum livreaza Dodge masinile la adresa omului :)

Imagine

Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

asta e in USA... Acolo unde dai 5$ si mananci cat poti o zi intreaga..
Sa nu vorbim de Romania unde este 0.5$ o paine si 2$ un litru de ulei..
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

off: si 2 verzisori o sticla de cola, mama lor :twisted:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

i think we're not in kansas any more...alice said...sau pe romaneste....cred ca asa ceva nu vom vedea in romania destul de curand..la dodge sau alta firma auto mainstream
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Adrian scrie:asta e in USA... Acolo unde dai 5$ si mananci cat poti o zi intreaga..
Sa nu vorbim de Romania unde este 0.5$ o paine si 2$ un litru de ulei..
In usa de fapt dai cam 3-7$ pe o masa la un fastfood (ce-i drept mie mi-ar ajunge la 2 mese un meniu dintr-ala), iar ce iei cu 3$ e destul deunsuros, condimentat si cu multi polimeri sa nu se altereze. Nu e chiar asta problema, si daca te gindesti bine valoric vorbind salariile noastre incep sa se apropie de ale lor. Problema este insa de mentalitate la ei. Mentalitatea sanatoasa presupune constiinta, iar romanul nu mai are constiinta (fie s-a hotit fie si-a pierdut-o satul fiind de atitia hoti).

P.S.: silvius: cred ca o sticla de cola de 2 litri (cola zero) era 1.2$ in walmart (mai ieftina ca la noi, desi nu stiu cit e la noi cola ca nu beau). Ca asa... o sticla de apa plata de juma' de litru e 4.5lei in restaurantele mai scumpe de pe la noi, deci aproape 2$.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”