L 12 ore dupa ce am aflat ca c4 ul meu s-a dus am dat fuga la DODGE sa vad ce e pe acolo.(povestea e mai lunga si cu tilc:))
Masina facea cam 24.000e dar am avut discount vreo 15% si a scazul la 19.000e, axact cit dadeam pe c4. I-am zis lu' dealer...Pai o iau, cum facem? Se uita la mine ca rima la sudura.
Era deja in showroom, configurata cu ce vroiam eu (neagra cu interior bej deschis peste tot inc bordul, automatica, grila necromata (sint tipicar), sistem audio cu 9! boxe, radiocd&mp3 cu 6 discuri, torpedo refrigerat etc)
Intradevar AC e manual, dar la promotia asta nu puteam renunta dooar ca mi-e lene sa pun eu cit vreau de rece .
Iar cutia automatica era MUST pt mine, nu vreau sa aud de manuala.
Practic ma astepta... masina isi alege proprietarul, nu invers.
160cp, 2L, benzina , Variable Valve Timing, e din aluminiu etc.. cauta pe net despre motor ca nu ma pricep sa-ti spun..dar cica e state of the art..are cava supape si pe admisie si pe evacuare...ceva in genu..nush(pt mine daca sint 2 hamsteri sub capota mi-e egal)
CVT-ul e o cutie mai ciudata(o sa apara si pe Mitsubishi)care cupleaz in 2 trepte odata (ex, 30% in a3a, 70% in a4a, si tot asa) din care cauza, la cit e masina si motorul de mare, consuma cam 10-11 in oras, 8,5 in afara, cu AC non stop. Si nu se simte absolut deloc trecerea de la o treapta la alta pt ca e in 2 odata.. doar acceleratie continua. Are si un mod "manual" cu 6 trepte, dar nu ma prea intereseaza.
Cine mi-a condus-o pina acum a zis ca e prietenoasa si cind vrei, vrea si ea, adicatelea se infige tare in depasiri (asta ma simtit-o pe pielea mea)
Problema cu faptul ca ai masina cum putini au e ca ..putini au..deci papa forumuri, intilniri cu useri etc. Am gasit forumul american de caliber (foarte util, lumea amabila, informatii o circa, buletine de revizii, manuale , de toate ) dar intilniri ciuciu. Asa ca o sa mai stau paci destul.