C4 Coupe SNX... Angel Eyes + 18 inch Enkei
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
-
pesteimputit
- custom sound systems
parerea mea e sa te agati si de niste amortizoare sport inainte sa le montezi. daca tot vrei sa faci o treaba
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Adrian
- Membru 'tunat'
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
mda, si eu sunt curios....mazda2? 
hai sa facem un topic cu poll separat..ce credem ca va cumpara adrian, pe baza detaliilor prezentate mai sus
. sau altfel. adrian face el un poll, cu premiere, pt cel care alege varinata castigatoare....
hai sa facem un topic cu poll separat..ce credem ca va cumpara adrian, pe baza detaliilor prezentate mai sus
. sau altfel. adrian face el un poll, cu premiere, pt cel care alege varinata castigatoare....
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Frate, ma uitam la taxa asta care o sa apara.. Ma uitam si la cursul euro, care e suparator.. Nu va dati seama ca daca merg mai departe cu vanzarea eu pierd jumate din banii pe care ii iau pe masina?
Chiar azi diminineata, in drum spre servici stateam si balansam lucrurile.. Taxe duble, curs cu 10% mai mare, masina mai scumpa, probabil credit pe o perioada mai mare...
Si masina mea a primit avans 50% si mai am 3 ani de plata la ea.. Deja ma gandesc ca am devenit prea mofturos si ma comport ca un copil de 12-13 ani...
Oricum, nu era batuta in cuie afacerea, era o intelegere verbala mai mult! Pana la urma o sa ma mai gandesc!
Nu vreau sa devin un rob al creditului, sa imi iau de la gura, doar ca sa schimb 1,4 tone de fier, plastic si cauciuc!
Chiar azi diminineata, in drum spre servici stateam si balansam lucrurile.. Taxe duble, curs cu 10% mai mare, masina mai scumpa, probabil credit pe o perioada mai mare...
Si masina mea a primit avans 50% si mai am 3 ani de plata la ea.. Deja ma gandesc ca am devenit prea mofturos si ma comport ca un copil de 12-13 ani...
Oricum, nu era batuta in cuie afacerea, era o intelegere verbala mai mult! Pana la urma o sa ma mai gandesc!
Nu vreau sa devin un rob al creditului, sa imi iau de la gura, doar ca sa schimb 1,4 tone de fier, plastic si cauciuc!