C4 by Loeb testat de MTV

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

C4 by Loeb testat de MTV

Mesaj de mugurel »

:shock:
C4 testat de postul MTV.
Imi dau seama ca astazi 21 dec cand toti alergam dupa brad, cadouri si un supliment financiar, este greu sa iti imaginezi ca altii vor sa inghete prin muntii acoperiti de zapezi pentru un banal test al unei masini pentru ca ne simtim bine!
Ei bine nu e asa! Am fost cu doua masini identice, cu doi piloti profesionisti (Claudiu David si Alex Filip) pe un traseu inchis spre Obarsia Lotrului acoperit de gheata sa filmam o scurta emisiune care va fi prezentata pe 29 dec despre condusul defensiv in conditii de aderenta scazuta.
29 decembrie? Deja va fi Craciunul incheiat, nici nu terminam bine de digerat bunatatile sarbatorilor de Craciun ca suntem deja plecati spre Revelion.
Dar noi de astazi ne simtim deja fabulos. 2 piloti care fac spectacol pe gheata, un cameraman dornic de actiune, un fan care nu-si permite ratarea spectacolului(impreuna cu cei cativa curiosi care venisera la furat de brazi), inimoasa navigatoare a lui Claudiu, cea care este alturi de acesta si ii dicteaza in cursa ce are de facut-deci suntem o societate matriarhala?- si subsemnatul alaturi de calduroasa producatoare Anca, am inghetat privindu-i pe cei doi cum isi fac de cap cu Loeb-urile fara vreo sansa de-ai opri.
Satisfactia spectacolului mi-a incalzit picioarele inghetate, mi-a dat aripi si m-a convins ca pe 29 decembrie la ora 20.30 va merita sa las orice alta treaba si merita sa imi arunc privirea pe postul Mtv pentru a invata ce NU TREBUIE sa faci in cazul unei aderente scazute.
Va rog sa lasati ultimele pregatiri deoparte pt Revelion si o juma de ora sa vedeti doua masini superbe pilotate de doi piloti fantastici, inchizand apoi televizorul cu gandul ca asa ceva nu merita sa incercam!
De la Voineasa,
Mugurel
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

MTV as in Music Television ?
Poate cineva sa inregistreze treaba?
Sau se poate obtine un RIP de undeva ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Si eu vreau.. poate o inregistreaza cineva...
Nu sunt in tara pe 29 ca m-as fi uitat..si presimt ca o sa imi iau bataie daca incep sa caut cumva posturi romanesti ca sa pot privi o emisiune auto :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu ti`e mila de ele mugurel sa le dai la toti?stii vorba aia cu femeia si masina... :D azi am cumparat Top Gear pe decembrie dar nu am avut timp sa citesc.distractie placuta cu cei de la Mtv.Daca vrei iti fac lipeala cu cei de la Quatroroute si Autoshow dar mi se pare ca cei de la Autoshow au avut un c4 berlina de la ATS ptr anduranta vreo 50 000 km.By Loeb nu cred ca s`au plimbat.Astept un PM cu indicatiile tale :D
mugurel

Mesaj de mugurel »

exprimarea metaforica de a va invita la urmarirea emisiunii nu are legatura cu programul pe care il avem deja prestabilit. doar ca ... ma'ntrrbam la un moment dat dupa ce inghetasem mai mult de 3 ore, ce caut eu acolo. repet: e pacat sa pierdeti transmisia. dar... vor fi si reluari. maine va scriu exact orele de difuzare.
iar despre cei mentionati mai sus, nu sunt chiar oricine, sunt piloti de raliu si dak veti vedea emisiunea, chiar se pricep la covrig si pedalele de frana si acceleratie.
seara buna
mugurel
mugurel

Mesaj de mugurel »

revin cu detalii:
Sambata 29 decembrie ora 20.30 emisunea cu testarea a 2 C4 by Loeb
reluare miercuri 02 ianuarie 2008 ora 14.30, si vineri 04 ianuarie 2008 ora 17.00.

nu ratati emisiunea.
mugurel

Mesaj de mugurel »

Sambata, 29.12.2007 postul de televiziune MTV va difuza, incepand cu ora 20.30, emisiunea SPEED, in cadrul careia Alex Filip – pilot de raliuri in CRR si Claudiu David – singurul pilot roman participant in Campionatul Mondial de Raliuri au testat in conditii de aderenta scazuta doua automobile CITROEN C4. Acest tip de masina produs de constructorul francez nu a fost ca oricare altul, ci cele 2 modele au facut parte din editia limitata ce poarta semnatura multiplului Campion Mondial – Sebastien Loeb.

Cu alte cuvinte, cei doi au avut la dispozitie cate o masina care, de fapt, sta la baza dezvoltarii modelelor WRC cu care se alearga in Campionatul Mondial de Raliuri. Pe de alta parte, ambii piloti – Alex si Claudiu au pus mare accent pe siguranta circulatiei, manevre recomandate sau nerecomandate pe timp de iarna si au dat sfaturi practice privind pregatirea masinii pentru sezonul rece.

Testul s-a desfasurat in zona statiunii Voineasa, pe un traseu inchis circulatiei publice, acoperit cu gheata si zapada. CITROEN-ul C4 by Loeb condus de Alex Filip a fost echipat cu cauciucuri de iarna Pirelli care au oferit o aderenta foarte buna in conditiile unui carosabil extrem de alunecos.

Drumuri bune!

Imagine

Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu imi pun memento :D
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

dar cineva totusi sa si inregistreze....
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
mugurel

Mesaj de mugurel »

cred ca voi avea eu dvd-ul cu filmul, dar vi-l trimit cu posta... sa nu ma puneti sa-l urc pe vreun site, pt ca nu ma pricep si am mai incercat de mai multe ori.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

hai ca dupa Revelion ii pun pe amicii mei sa te sune sa te intrebe ce ai vrea sa faci ptr ca nu e chiar asa greu dupa ce termina ei treaba.eu stiu dupa site`urile sindicatului unde e chiar relativ usor sa adaugi chestii noi in fiecare zi.maybe iti faci si un blog :D astfel ti`ai usura munca si toata lumea ar citi intr`un singur loc.
mugurel

Mesaj de mugurel »

Nu m-ar deranja asa ceva.
Dar... tot asa: yo nu prea ma pricep.
dovada site-ul promotor arhaic
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Interesant materialul ... iar masinutele by Loeb: superbe.

Am avut o tentativa de franare cu stangul, nici o sansa, eram in bocanci ... poate la primavara ... dar atunci de unde zapada ?! ... trebuie ajuns la un compromis ... o scoala de pilotaj cel mai bine ... in nici un caz fara indrumare.

Felicitari pentru reportaj !
C4 1.6i 16V Berlina
mugurel

Mesaj de mugurel »

e simplu:
scoala de pilotaj defensiv are Claudiu David. imi dati pm pentru detalii.
scoala de pilotaj de curse avem la Cluj cu diploma cu tot sau cea a lui Titi Aur (se cam vaita unii pentru ca trebuie de mai multe ori) care e cea mai vestita.
sau colegul nostru Ace117 care are multa experienta.
dar cel mai bine va gasiti o parcare mare libera, un rand de gume, si un ambreiaj, catevapopicesi va jucati o noapte intreaga. nu trebuie viteze mari doar stapanirea reflexului de a frana.
ceea ce ati vazut la mtv a fost posibil si pentru ca la c4 vts e poasibila deconectarea esp-ului fara sa se mai puna la loc, lucru destul de rar in zilele noastre.
bafta!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

la cluj?
suna bine...e aproape de mine
cat dureaza, cum etc..detalii, va rog frumos...pe pm eventual, daca sunt mai sensibile...
multumesc
nu am vazut reportajul...am uitat complet..
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”