C4 testat de postul MTV.
Imi dau seama ca astazi 21 dec cand toti alergam dupa brad, cadouri si un supliment financiar, este greu sa iti imaginezi ca altii vor sa inghete prin muntii acoperiti de zapezi pentru un banal test al unei masini pentru ca ne simtim bine!
Ei bine nu e asa! Am fost cu doua masini identice, cu doi piloti profesionisti (Claudiu David si Alex Filip) pe un traseu inchis spre Obarsia Lotrului acoperit de gheata sa filmam o scurta emisiune care va fi prezentata pe 29 dec despre condusul defensiv in conditii de aderenta scazuta.
29 decembrie? Deja va fi Craciunul incheiat, nici nu terminam bine de digerat bunatatile sarbatorilor de Craciun ca suntem deja plecati spre Revelion.
Dar noi de astazi ne simtim deja fabulos. 2 piloti care fac spectacol pe gheata, un cameraman dornic de actiune, un fan care nu-si permite ratarea spectacolului(impreuna cu cei cativa curiosi care venisera la furat de brazi), inimoasa navigatoare a lui Claudiu, cea care este alturi de acesta si ii dicteaza in cursa ce are de facut-deci suntem o societate matriarhala?- si subsemnatul alaturi de calduroasa producatoare Anca, am inghetat privindu-i pe cei doi cum isi fac de cap cu Loeb-urile fara vreo sansa de-ai opri.
Satisfactia spectacolului mi-a incalzit picioarele inghetate, mi-a dat aripi si m-a convins ca pe 29 decembrie la ora 20.30 va merita sa las orice alta treaba si merita sa imi arunc privirea pe postul Mtv pentru a invata ce NU TREBUIE sa faci in cazul unei aderente scazute.
Va rog sa lasati ultimele pregatiri deoparte pt Revelion si o juma de ora sa vedeti doua masini superbe pilotate de doi piloti fantastici, inchizand apoi televizorul cu gandul ca asa ceva nu merita sa incercam!
De la Voineasa,
Mugurel