C4 Coupe SNX... Angel Eyes + 18 inch Enkei

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Deci nu imi da bani nici o vecin... :oops:

Flansele sunt cadou de la prietena mea, de Craciun, si sunt de 20mm si am mai comandat si niste distantiere de 3mm, caci trebuie altfel sa polizez prezoanele care prind flansele de masina..

Le-am montat pe spate... Diferenta URIASA! Masina e lata rau.. Fata a ramas la fel, zici ca e trotineta! :lol:

Deci nu mai bag bani in masina, baga altii.. Deci sa vedem cum facem sa mai primesc cadou un set de arcuri... :lol:

ARCURI si gataaaaaaaa.... Ma insor si i-o fac cadou Simonei, asa am promis! :lol:
MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

Adrian scrie:Deci nu imi da bani nici o vecin... :oops:

Flansele sunt cadou de la prietena mea, de Craciun, si sunt de 20mm si am mai comandat si niste distantiere de 3mm, caci trebuie altfel sa polizez prezoanele care prind flansele de masina..

Le-am montat pe spate... Diferenta URIASA! Masina e lata rau.. Fata a ramas la fel, zici ca e trotineta! :lol:

Deci nu mai bag bani in masina, baga altii.. Deci sa vedem cum facem sa mai primesc cadou un set de arcuri... :lol:

ARCURI si gataaaaaaaa.... Ma insor si i-o fac cadou Simonei, asa am promis! :lol:
GURAAAA MAH MINCINOSULE!!!
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
c4upe

Mesaj de c4upe »

adriane.. pune si tu poze.. :) mai ales cu spatele
BLACK PEARL
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

S-au scos rotile afara 23mm, arata masina mai legata..
Maine se vopsesc jantele, intr-un gri comete! Buza ramane nemodificata!
S-a dat comanda si de arcuri sport KW 30mm! ;)
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Si dupa aia astepti sa termine Videanu de asfaltat strazile ?? :lol:
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

de ce esti rau, acum pe bune, nu sunt gropi in Bucuresti
Problema o reprezinta denivelarile, straturile prea inalte de asfalt, liniile de tramvai... Eu unul nu am mai vazut gropi cum erau odata...

Mai sunt in sect 5, printre blocuri.. La mine, in 4 chiar e super ok!
Nu mai zic in 3, unde e foarte aranjat totul..

PS: si daca Videanu mai candideaza, eu il votez.. E singurul primar care chiar a adus niste utilaje pe strazi, a demarat proiectul Basarab, a finalizat B-dul Geniului si a reabilitat o gramada de strazi si linii de tramvai..
Problema e ca toate astea s-au facut cu orasul in trafic..
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Pai si cum altfel ar fi putut? Sa ne dea pe toti afara, sa faca strazile si sa ne aduca inapoi? :)
Sincer si mie mi s-a parut cel mai eficient primar de pana acum, dar a avut si cele mai multe fonduri la dispozitie.

Si ca sa revin on topic... baga poze :D
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cum vopsesti jantele?
powder?
detalii pls...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Se dau jos jantele, se iau la 1000, se freaca bine bine, se mai dau flecuri de chit, daca e nevoie, se da fuler, se iau iarasi la frecat cu 2000 la apa, se degreseaza cu diluant, si se vopsesc :) ... Apoi se dau 1, 2 maini de lac .. E voila!

Jantele mele sunt acum mult mai misto, sunt mai inchise, au un aspect mai racing.. Mai trebuie sa dau 1-2 maini de lac!
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

Adrian scrie:Se dau jos jantele, se iau la 1000, se freaca bine bine, se mai dau flecuri de chit, daca e nevoie, se da fuler, se iau iarasi la frecat cu 2000 la apa, se degreseaza cu diluant, si se vopsesc :) ... Apoi se dau 1, 2 maini de lac .. E voila!

Jantele mele sunt acum mult mai misto, sunt mai inchise, au un aspect mai racing.. Mai trebuie sa dau 1-2 maini de lac!
si crezi ca n-o sa sara vopseaua?
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

aiurica scrie:
Adrian scrie:Se dau jos jantele, se iau la 1000, se freaca bine bine, se mai dau flecuri de chit, daca e nevoie, se da fuler, se iau iarasi la frecat cu 2000 la apa, se degreseaza cu diluant, si se vopsesc :) ... Apoi se dau 1, 2 maini de lac .. E voila!

si crezi ca n-o sa sara vopseaua?
stiam ca vopseaua de gen, este aplicata intr-un mod special....
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Ma rog, in loc sa tina 5 ani, tine 2! Aici depinde foarte mult de cum mergi si tu.. ca daca mergi pe pietris si nu iti pasa, sau pe praf, noroaie... Le scurtezi viata!
Bogz

Mesaj de Bogz »

Adrian, cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca masina ta arata de mai rar. insa, nu cred ca ai deschis threadul asta sa te pupe-n dos toti de pe forum, si sa-ti spuna ce masina frumoasa si perfecta ai.

eu unul am o singura critica, si anume farurile cu angel eyes. sunt de parere ca angel eyes sunt pentru bmw, exclusiv. de aia am si evitat, oricat mi-ar placea, sa-mi pun pe masina ceva in genul asta.

in rest, sunt curios cum arata masina cu jantele negre. m-ar bate gandul sa mi le vopsesc si eu, insa momentan, duc lipsa de fonduri.

numai bine!
Citroen C4 - Rouge Lucifer
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Farurile or fi ele cum or fi, cel putin pe zi nu se observa ca sunt cu angel, caci lumina este albastra.. Farurile dau foarte bine si pe zi, mai ales ca sunt negre, in culoarea masinii, sii ii dau un aspect mai agresiv!

Jantele sunt un gri inchis acum, mate.. Mi-am dat seama prea tarziu ca trebuie sa vopsesc si buza lor, caci in unele locuri sunt niste puncte de rugina - mici, dar ma streseaza..

Am vorbit cu vecinul meu si mi-a spus ca trebuie sa dau penurile jos ca sa iasa treaba treaba, sa vopseasca cu crom buza, sa dea lac, sa le lase la cuptor la 120 grade... Si am zis ca merg asa cu ele pana la primavara, ca acum e prea frig si nu are rost sa ma agit, plus ca iarna mai este sare, nisip pe jos...

Am primit si telefon de la FanCurier, mi-au sosit si arcurile.. La anul o sa le montez si se schimba treaba!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Adriane , clar nu te apuca de vopsit acu pe frig pentru k nu iese nimic de durata acum. SI oricum, oricat de curata ar fi masina nu se mai observa nimic dupa 10 minute de trafic pentru ca e jegul de 10 cm pe sosele (mi-am ceuit masina de in primele 10 minute isi intorceau toti capul, insa efectul a disparut repede :( )
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”