a iesit super
C4 Coupe SNX... Angel Eyes + 18 inch Enkei
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Deci astea sunt rotile pe care le-am luat de la un coleg de pe forum...
Mai trebuie sa ii iau distantiere la toate rotile si sa cumpar 2 pneuri 235/40/R18 pe fata.. Nu de alta, dar masina iti da impresia ca are roti mai mici pe fata si mai mari pe spate! Pe fata sunt 225/40/R18!
Era vorba sa iau si arcuri dar m-am uitat mai bine si se observa si din poze ca daca fur din pneu 2.5 cm masina iti da senzatia ca este si coborata!
Cu alte cuvinte, fiind dimensiunile per total mai mari, si distanta dintre pneu si aripa scade, si aspectul masinii este mult mai bun.. Se vede diferenta cand privesti masina din lateral.. In fata este o gramada de loc intre roata si aripa, iar in spate locul este vizibil mai mic..
Nu ramane decat sa cumpar cele 2 pneuri... Sa vedem unde gasesc!
Pe moment astea sunt pozele la rece!

Mai trebuie sa ii iau distantiere la toate rotile si sa cumpar 2 pneuri 235/40/R18 pe fata.. Nu de alta, dar masina iti da impresia ca are roti mai mici pe fata si mai mari pe spate! Pe fata sunt 225/40/R18!
Era vorba sa iau si arcuri dar m-am uitat mai bine si se observa si din poze ca daca fur din pneu 2.5 cm masina iti da senzatia ca este si coborata!
Cu alte cuvinte, fiind dimensiunile per total mai mari, si distanta dintre pneu si aripa scade, si aspectul masinii este mult mai bun.. Se vede diferenta cand privesti masina din lateral.. In fata este o gramada de loc intre roata si aripa, iar in spate locul este vizibil mai mic..
Nu ramane decat sa cumpar cele 2 pneuri... Sa vedem unde gasesc!
Pe moment astea sunt pozele la rece!

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Lasa povestile cu cauciucu mai mare si etc..ia-i arcuri ca tot scenic e

Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- eduardo_didi
- Edi Talent
picasso te rog nu scenic
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
nero
- Robotizat
- ace117
- WRC
Tot inalta este...
Daca vrei sa fie perfect trebuie sa schimbi arcurile!
Daca vrei sa fie perfect trebuie sa schimbi arcurile!
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
La el e mai complicat, ca da cu buza spoilerului de bordurile lui videanu.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
O sa vedeti voi, cand ii iau gume mai inalte si pe fata o sa arate altfel.. Si distantiere, ca sunt prea inauntru 
Si o sa se mai inalte si de bot un pic, din pricina rotilor! Treaba nasoala e ca un cauciuc Marangoni este in jur de 800 de lei
Mai bine le schimb pe toate cu GoodYear, Dunlop, ca ies aproape la aceeasi bani
Si o sa se mai inalte si de bot un pic, din pricina rotilor! Treaba nasoala e ca un cauciuc Marangoni este in jur de 800 de lei
Mai bine le schimb pe toate cu GoodYear, Dunlop, ca ies aproape la aceeasi bani
- Bogdan
- Fondator
Sfat barbatesc pentru tine...Nu modifica diametrul total al rotii...

-
Adrian
- Membru 'tunat'
Pe spate e super ok! Pe fata e chiar sinucigas diametrul!
Daca o cobor, ce fac la vara in concediu? Vreau sa imi iau portbagaj pe plafon, ala o sa o coboare... O sa merg ca pe sanie.. e aiurea.. Stau sa schimb arcurile la fiecare drum lung?
Asta e, fiecare pasarica care ti se urca la cap, are si partea ei negativa! Nu intentionez sa vand masina, ca mi-e mult prea draga acum.. Daca e sa se strice ceva la ea, se repara: unde s-au dus atatia bani pana acum, s-or mai duce, doamne fereste, si cateva sute pe capete de bara, bascula, caseta directie... Ce sa ii faci...
Am uitat sa zic: e mult, dar MULT mai puturoasa acum..
Daca o cobor, ce fac la vara in concediu? Vreau sa imi iau portbagaj pe plafon, ala o sa o coboare... O sa merg ca pe sanie.. e aiurea.. Stau sa schimb arcurile la fiecare drum lung?
Asta e, fiecare pasarica care ti se urca la cap, are si partea ei negativa! Nu intentionez sa vand masina, ca mi-e mult prea draga acum.. Daca e sa se strice ceva la ea, se repara: unde s-au dus atatia bani pana acum, s-or mai duce, doamne fereste, si cateva sute pe capete de bara, bascula, caseta directie... Ce sa ii faci...
Am uitat sa zic: e mult, dar MULT mai puturoasa acum..
- Bogdan
- Fondator
Sunt grele rotile?