Zgirieturi mai adinci
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Am si eu o problemuta, am observat azi ca muchia capotei din dreptul bazei bratului stergatorului dreapta e zgariata, probabil cineva a incercat sa ridice stergatorul, ori in parcare ori la spalatorie.
Se simte cand treci cu degetul si cred ca e vopseaua luata si mi-e frica sa nu rugineasca (daca a ajuns pana la tabla)
Ce pot sa fac?
Nu cred ca pot revopsi toata capota pentru atata chestie
Bine, defapt se poate revopsi, orice se poate revopsi, dar nu merita cred (nu stiu cat costa revopsirea capotei, dar banuiesc ca costa cateva milioane bune deci...
)
Se simte cand treci cu degetul si cred ca e vopseaua luata si mi-e frica sa nu rugineasca (daca a ajuns pana la tabla)
Ce pot sa fac?
Nu cred ca pot revopsi toata capota pentru atata chestie
Bine, defapt se poate revopsi, orice se poate revopsi, dar nu merita cred (nu stiu cat costa revopsirea capotei, dar banuiesc ca costa cateva milioane bune deci...
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Deese
- Omul cu plasticele
-
piticdela11
- Deese
- Omul cu plasticele
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu stiu in bucuresti ce si pe unde aveti, insa in iasi sint vreo 2-3 firme care fabrica vopsea custom si ti-o dau la spray sau cum vrei tu. Eu am sa iau niste vopsea dintr-asta custom dupa ce bag un polish la rablament, sa vad cu ce zgirieturi mai ramin de la ciini, manelisti, etc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
si eu am patit o
salutare
am patit o si eu .. mi am zgariat usor fata la usa , dar destul de adinc cit sa rascheteeze vopseaua .
"buba" are doar 5cm lungime si 1 mm grosime ..dar vopseaua e vopsea ? ce mi recomandati ca ptr una asa mica nu o duc la ATS ?
am patit o si eu .. mi am zgariat usor fata la usa , dar destul de adinc cit sa rascheteeze vopseaua .
"buba" are doar 5cm lungime si 1 mm grosime ..dar vopseaua e vopsea ? ce mi recomandati ca ptr una asa mica nu o duc la ATS ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mituc
spray. acusica mi-o fac eu asa, sa vad ce iese.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
mituc
Aiurica, poate alea merg pe alb. insa pe negru e mai complicat. Normal ar fi ca peste rujurile alea sa dai cu spray cu lac ca altfel iti iese dupa 3-4 spalari. Si dupa ce dai cu lac peste ruj dat pe vopsea neagra sa vezi acolo kitch. La mine nu sint suprafete mari, ma intereseaza doar sa acopar zgirieturile alea unde s-a ajuns pina la grunt sau kit sau ce e ala alt de sub vopsea. Si cu pray ar trebui sa iese ok (nu impecabil dar ok).
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
parerea mea e ca va iesi oribil.....
degeaba dai cu spray daca nu slefuiesti inainte sau acoperi cu kit....se vor vedea in continuare.
crede-ma..stiu ce vbsc.
tu faci ce vrei.
eu nu recomand spray,ca vopsire partiala...daca nu vopsesti toata bucata.....+kitch
iti spune nu care si-a vopsit eleronul cu spray-ul si recomanda acest lucru...
din partea mea...succes.
ps..oricum nu stiu ce fel de zgarietura e...dar daca de ex...e pe aripa/usa.....
degeaba dai cu spray daca nu slefuiesti inainte sau acoperi cu kit....se vor vedea in continuare.
crede-ma..stiu ce vbsc.
tu faci ce vrei.
eu nu recomand spray,ca vopsire partiala...daca nu vopsesti toata bucata.....+kitch
iti spune nu care si-a vopsit eleronul cu spray-ul si recomanda acest lucru...
din partea mea...succes.
ps..oricum nu stiu ce fel de zgarietura e...dar daca de ex...e pe aripa/usa.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Voi puteti sa scapati de alea destul de usor, doar trebuie sa stii cateva chestii.
Mai bine iei o cutie de vopsea (culoarea masini), incarci zgarietura putin mai mult decat suprafata masinii, lasi sa se usuce, iei niste smirghel de 1000 si de 2000. Smirgheluiesti pana se face vopseaua mata si automat si nivelata si zgarietura a disparut si atunci te apuci sa polishezi si o sa-ti iasa mai bine ca noua.
Mai bine iei o cutie de vopsea (culoarea masini), incarci zgarietura putin mai mult decat suprafata masinii, lasi sa se usuce, iei niste smirghel de 1000 si de 2000. Smirgheluiesti pana se face vopseaua mata si automat si nivelata si zgarietura a disparut si atunci te apuci sa polishezi si o sa-ti iasa mai bine ca noua.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Dadu
- Numar Inmatriculare: B 26 C L Z