Zgirieturi mai adinci
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Zgirieturi mai adinci
Cum fac sa scap de niste zgirieturi mai adinci, si niste stersaturi mai puternice pe spoilerele din plastic (pe care mi le-am incasat una pe luna cu rabla parcata in fata la locul de munca)?
Exista vreo natie de spray cu vopsea + lac pe care as putea sa le folosesc sau tre' sa revopsesc piesele cu pricina?
Markerul permanent a iesit la polish, si parca nu as da tot cu ala.
Exista vreo natie de spray cu vopsea + lac pe care as putea sa le folosesc sau tre' sa revopsesc piesele cu pricina?
Markerul permanent a iesit la polish, si parca nu as da tot cu ala.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
dimabogdan
-
mituc
Eu unul le-as da cu cricul in cap daca i-as vedea, dar de multe ori observ minunea doar la spalatorie.dimabogdan scrie:Astia o fac ca lumea, la Expert Detailing.
Pana una alta, sparge-le fata la boii care se harsaie de spoilerul tau
De Expert detailing stiu insa nu am in iasi, speram mai degraba la un crimpei din know-how-ul lor sau al unora care se pricep
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
De zgarieturi poti sa scapi doar cu creion corector din ala special.
De stersaturile alea(daca sunt mai adanci) poti sa scapi doar daca revopsesti piesa respectiva.
Daca e ceva de suprafata, doar putin stearsa, iese la polish, dar la un polish profesionist.
De stersaturile alea(daca sunt mai adanci) poti sa scapi doar daca revopsesti piesa respectiva.
Daca e ceva de suprafata, doar putin stearsa, iese la polish, dar la un polish profesionist.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- HaPPy
- "PIAR"
am si eu o suparare din aceeasi gama
azi am constatat ca pe frumoasa mea noir obsidien, mai exact pe aripa stanga fata si putin pe bara, si-au 'ascutit' ghearele niste caini, pisici ce-or fi fost pe la mine prin parcare...
bara nu e grav, dar aripa....
nici nu mai vreau s-o duc la spalatorie de frica a cum o sa arate..... practic sunt niste urme albe....

ce creion corector e ala??? da si mie detalii.... ca nu vreau s-o vopsesc...! mersi.
azi am constatat ca pe frumoasa mea noir obsidien, mai exact pe aripa stanga fata si putin pe bara, si-au 'ascutit' ghearele niste caini, pisici ce-or fi fost pe la mine prin parcare...
bara nu e grav, dar aripa....
nici nu mai vreau s-o duc la spalatorie de frica a cum o sa arate..... practic sunt niste urme albe....
ce creion corector e ala??? da si mie detalii.... ca nu vreau s-o vopsesc...! mersi.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
tipitip
- Admin
Este o specie de creion cunoscut şi sub numele de "creionul de Cora". Se găseşte în ditaimarketul care reiese din denumire şi îl recunoşti aruncând la întâmplare privirea în raionul de accesorii auto ! Inevitabil îţi va sări în ochi întrucât seamănă izbitor cu un ruj! Trăieşte în simbioză cu o butelcă de polish de culoare aferentă (de asemena sare în ochi, seamănă cu balsamul de păr creţ!) Aşadar cuvinte cheie: Cora, raion auto, ruj, balsam!
Sunt de diferite culori şi le recomand cu căldură! Chiar îşi fac treaba, spun pt. că am probat unul dar mi-era mic la gât, i l-am dat lui taică-meu! ! Nu am găsit pe bej, că am şi eu nişte zgârietenii...şi la mine şi-a ascuţit cineva ceva, cred că un vecin cheia
...lasă imprimeuri tip pom, bordură, piatră...by me!
Sunt de diferite culori şi le recomand cu căldură! Chiar îşi fac treaba, spun pt. că am probat unul dar mi-era mic la gât, i l-am dat lui taică-meu! ! Nu am găsit pe bej, că am şi eu nişte zgârietenii...şi la mine şi-a ascuţit cineva ceva, cred că un vecin cheia
-
mituc
Da, eu is muscat de spoiler de un ciine pe portiera si pe spoiler. Sint curios, este cineva care a reusit sa scape cu rabla nezgiriata dupa 6-7 luni?
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ti-a muscat un caine masina????
si la mine a incercat unu la cauciuc, in secunda urmatoare nu stia cum sa fuga mai repede sa nu il calc

si la mine a incercat unu la cauciuc, in secunda urmatoare nu stia cum sa fuga mai repede sa nu il calc
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Am eu asa ceva.. E varza!tipitip scrie:Este o specie de creion cunoscut şi sub numele de "creionul de Cora". Se găseşte în ditaimarketul care reiese din denumire şi îl recunoşti aruncând la întâmplare privirea în raionul de accesorii auto ! Inevitabil îţi va sări în ochi întrucât seamănă izbitor cu un ruj! Trăieşte în simbioză cu o butelcă de polish de culoare aferentă (de asemena sare în ochi, seamănă cu balsamul de păr creţ!) Aşadar cuvinte cheie: Cora, raion auto, ruj, balsam!
Sunt de diferite culori şi le recomand cu căldură! Chiar îşi fac treaba, spun pt. că am probat unul dar mi-era mic la gât, i l-am dat lui taică-meu! ! Nu am găsit pe bej, că am şi eu nişte zgârietenii...şi la mine şi-a ascuţit cineva ceva, cred că un vecin cheia...lasă imprimeuri tip pom, bordură, piatră...by me!
Daca zgarietura se simte cand dai cu unghia pe deasupra, trebuie revopsita piesa!
Daca nu se simte, iese la polish!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
adica daca a ajuns la alb, clar te revopsita. ca stiu din proprie experienta. si cica ar trebui sa mai vopsesc o data aripile spate (amandoua, din cauza unor oameni prosti)
Led there b:LIGHT
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-Eu mi-am polisat kalosul (polis profesional ) , zici ca e noua , eu am mai polisat-o DAR nu iese ca un polis profesional ..........
-mituc dute la un service care face polish profesional si increaba-i daca ies , daca cumperi tu si te apuci s-o "freci" nu cred ca or sa iasa daca zgariiitura este destul de adanca
-polish-ul profesional nu se recomanda sa-l faci mai des de 6-8 luni (asa am inteles)
-mituc dute la un service care face polish profesional si increaba-i daca ies , daca cumperi tu si te apuci s-o "freci" nu cred ca or sa iasa daca zgariiitura este destul de adanca
-polish-ul profesional nu se recomanda sa-l faci mai des de 6-8 luni (asa am inteles)
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Nu care cumva sa fie vopseaua altuia pe aripa ta... Incearca cu niste benzina.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea