2 sisteme si scapam de probleme

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

UIte un alt motiv destul de intemeiat. Cand mergi la drum lung inchizi tot si lasi doar vitezometru si in oras bagi lumina maxima...Nu e ok nici asa???Sau e tot optiune pentru dacie?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

.indie. scrie:Nu se aude nici ala mult mai bine, ca e legat la aceleasi boxe.
Pe cuvantul tau???

De unde stii? Ai incercat??? Ai vazut cum se aude un HU Premium sau macar unul mediu+ pe boxele astea???

Eu pot sa iti zic cu certitudine, pt ca am avut un Pioneer P75BT timp de 8 luni pe boxele originale + un woofer ca sa compenseze pt deficienta de bass si iti garantez ca se aud decent, fata de (no offence) basina de HU stock.
HU stock este un esec total, nu are absolut nici o incliatie catre o calitate decenta audio sau macar o claritate buna daca nu o putere acceptabila. Nici macar un semnal radio k-lumea nu ai.

Ideea de a pune 2 casetofoane pe aceleasi boxe mi se pare o idee destul de gresita ca sa fiu sincer.
Sunt curios cum o sa prinzi antena radio pe ambele HU, si iesirile aux....si in afara de astea eu sunt ferm convins ca o sa te trezesti cu un scurt sau o sa spargi boxele intr-un timp f scurt.

Asta e parerea mea sincera.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Pai la mine muzica pe instalatia stock se aude binisor.
Lisa poate sa confirme, a zis ca se aude mai bine decat la ea.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
bezz

Mesaj de bezz »

of of of ce de prejudecati si idei preconcepute ... si solutii de pacala :lol:
cand am vazut faza cu doua sisteme in || instantaneu mi-am adus aminte de o familie de cunoscuti {niste oameni cam suciti} care aveau doua televizoare in sufragerie {in epoca de aur, el lucra la Electronica :D } si mergeau amandoua in continuu, unul pe tvr, altul pe bulgari.

deci: decat doua proaste, mai bine unul bun!
orice se poate adapta, nu exista problema fara solutie, peste a reusit sa adapteze comenzile de la volan pentru c4, vad ca nu prea v-a interesat subiectul.

HU-ul OEM este atat de slab {adica reglaje 0, posibilitati de extindere 0, interconectare alte dispozitive aproape 0} incat nu se merita sa-l pastrezi. Nici macar pentru acele comenzi de pe volan.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Da,dar exista unul Aftermarket cu design elegant, FARA DISPLAY (sa foloseasca displayul existent al masinii) ?

Daca exista unul asa eu renunt la cel original maine! :)
bezz

Mesaj de bezz »

da, costa 1800 ron el plus inca 400 ron un adaptor pentru comenzile de la volan+display;
din pacate are iluminare a butoanelor alba sau albastra :( .

eu il am montat pe masina {nu-l vand :lol: , nu ca l-ar cumpara cineva} si voi pune curand poze cu el :wink: .

treaba cu "sa foloseasca displayul masinii" mi se pare cam un nonsens, eu as cumpara un HU mai bun ca sa-mi poata permite niste reglaje, fara sa vad insa parametrii si indicatorii intr-un display PROPRIU al HU-ului, nu vad cum m-as descurca in vreun fel chiorandu-ma la display-ul central, unde pe langa informatiile audio mai sunt si altele.
ma intelegi? HU without own display is a nono :roll: .
Ultima oară modificat Joi Sep 27, 2007 8:46 pm de către bezz, modificat de 2 ori în total.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

mult :(
probabil ca faza cu iluminatul se rezolva, dar pierzi garantia.
bezz

Mesaj de bezz »

read my edit :wink:

pur si simplu nu va inteleg, voi va multumiti cu ceva putin si prost {sunet prost, informatii putine} cand ati putea avea mult mai mult {bucurati-va de tehnologie, descoperiti reglaje, filtre, crossover-e, bass engine, time alignment, system q's, eq presets etc etc etc} it's a huge world to be discovered :lol: :lol: :lol: .

iluminatul nu se poate rezolva, butoanele iluminate sunt knob-urile din figura si nu cred ca gasesti unele portocalii; uite aparatu', cu observatia ca display-ul se poate stinge, iar culoarea aparatului este gri foarte inchis; fata este metal+sticla, sincer nu stiu cat de bine s-ar impaca , cu plasticele din bordul c4-ului.
http://www.pioneerelectronics.com/pna/v ... 96,00.html
cand voi pune poze cu display-ul stins sau o sa-l vezi la mine o sa te edifici.
alt aparat asemanator ar fi becker, la 500 euro.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Sincer nu ma omor dupa el.

Prefer chestia aia pt ipod de la harman/kardon e perfecta pt designul c4-ului.

Reglajele alea iarasi nu ma pasioneaza in mod deosebit :D
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Depinde ce vrei pana la urma....daca te intereseaza doar designul...atunci asta trebuie sa cauti, fara sa te uiti la calitate sau ce stie sa faca.
Bezz ti-a aratat cateva HU de calitate, f bine realizate, care readau sunetul excelent.

Gusturile nu se discuta, parerea mea ca HU de la Pioneer sau Alpine din categoria premium au un design deosebit si se potrivesc f bine....dar gusturile nu se discuta :D
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Poti incerca un Pioneer 5900 MP, are reglaj pentru culoarea iluminarii tastelor + displayului, eu le-am setat pe amandoua portocalii, din punctul meu de vedere se integreaza perfect in bordul masinii.
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
bestskud
Numar Inmatriculare: IS-84-TOM

Mesaj de bestskud »

muntos scrie:Poti incerca un Pioneer 5900 MP, are reglaj pentru culoarea iluminarii tastelor + displayului, eu le-am setat pe amandoua portocalii, din punctul meu de vedere se integreaza perfect in bordul masinii.
There’s also a hard-wired remote control input and a sub-display output, so that the CD tuner can integrate completely with your car’s controls.
...asta e luata de la ei de pe pagina...adica poti sa il legi si la comenzile de pe volan sau nu?
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”