Ma tot gandesc de cand mi-am luat masina sa rezolva cumva problema cu sunetul din masina. Si mi-a venit ideea de a monta un alt head-unit care sa fie legat la aaceleasi boxe la care este legat si cel stock. Astfel nu se pierd nici comenzile de pe volan (pt cel stock) si nici intrarea in meniul masinii. Oare e posibil asa ceva? Sa se instaleze doua HU la aceleasi boxe??
2 sisteme si scapam de probleme
-
vladutzuuu
2 sisteme si scapam de probleme
Salutare!
Ma tot gandesc de cand mi-am luat masina sa rezolva cumva problema cu sunetul din masina. Si mi-a venit ideea de a monta un alt head-unit care sa fie legat la aaceleasi boxe la care este legat si cel stock. Astfel nu se pierd nici comenzile de pe volan (pt cel stock) si nici intrarea in meniul masinii. Oare e posibil asa ceva? Sa se instaleze doua HU la aceleasi boxe??
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
vladutzuuu
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
vladutzuuu
Se pot face comenzile de pe volan sa funtioneze daca se puna un adaptor pentru ele care se poate cumpara de la firma de la care ai cumparat HU-ul! S-a tot discutat despre treaba asta cred ca este a mia intrebare care este pusa in legatura cu subiectul asta.
Si despre display s-a discutat! Raman informatiile despre consum km parcursi etc. Nu se va mai putea intra in meniul masinii si nu se va putea vedea ce melodie/post de radio se asculta!!
Te rog si eu cum a facut-o si Bogdan: folosesti search pentru ca sunt subiecte super arhi mega discutate!!!!
Si despre display s-a discutat! Raman informatiile despre consum km parcursi etc. Nu se va mai putea intra in meniul masinii si nu se va putea vedea ce melodie/post de radio se asculta!!
Te rog si eu cum a facut-o si Bogdan: folosesti search pentru ca sunt subiecte super arhi mega discutate!!!!
-
vladutzuuu
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
E idee de "dacie". Sincer...vladutzuuu scrie:Nu-i o idee buna???
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu sunt curios la ce te ajuta HU stock cu comenzi pe volan daca oricum il folosesti pe celalalt fara comenzi???
Pur si simplu unul il tii de design (dar te incalzeste pe tine ca ai comenzi pe volan la el) si celalalt il tii ascuns pe cine stie unde, ai acces prost la el, nu ai comenzi pe volan dar se aude bine.
Nu prea inteleg ideea dar in fine.
Pur si simplu unul il tii de design (dar te incalzeste pe tine ca ai comenzi pe volan la el) si celalalt il tii ascuns pe cine stie unde, ai acces prost la el, nu ai comenzi pe volan dar se aude bine.
Nu prea inteleg ideea dar in fine.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
vladutzuuu scrie:Ma ajuta pt ca am de unde alege. Evident in conditiile astea, se vor schimba si boxele ca doar nu asta e pb...
Mituc...no comment...idee de dacie... Da' tu esti anti orice pe cuvant daca nu
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Eu nu as lua in considerare schimbatul HU-lui stock dintr-un alt motiv: butonul dark. Nu stiu cati dintre voi ati mers noaptea la drum lung cu patratelul dar mie optiunea asta mi se pare geniala. Inchizi tot mai putin vitezometrul si te-ntinzi pe autostrada. In oras nu deranjeaza display-urile pentru ca ai multe lumini in mediul ambiant dar la un drum lung pot deveni obositoare.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06