problema servo directie

Probleme de orice natura, intalnite la C4
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: problema servo directie

Mesaj de commandorsteel »

aceleasi simptome le-am avut si eu cu pompa si a trebuit sa o schimb.
iti recomand sa nu mai mergi cu ea, deoarece te poate lasa detot, iar masina iti intra in protectie si nu o mai misti decat pe platforma.
iti zic din proprie experienta :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
cundinic
Marca si model masina: Citroen C4, 2.0 HDI

Mesaj de cundinic »

Da, azi mi-a facut din ce in ce mai des. Nu stiu daca nu este ceva si din cauza temperaturilor ridicate.
Dar te intreb tu ai luat una noua sau sh. Din cautarile mele pe net gasisesm una noua la 800 Ron? Adica variatiile de pret un destul de mari. Bine o sa trebuie sa caut codul/modelul ca sa fiu sigur. Pompa este una sau mai trebuie sa schmb si altceva, trebuie recunoscuta de calculator? Care a fost procedura la tine?
Multumesc de sfat oricum.
flavius
Marca si model masina: C4 Picasso 1.6 HDI 115 CP 2015
Numar Inmatriculare: PH 61 VAN

Mesaj de flavius »

coldwish scrie:si la mine a crapat, dar a dat semne inainte. Am gasit una second la 400 lei si am inlocuit-o. De juma de an nu am mai avut probleme :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ce semne ti-a dat inainte?
la mine se aude ca un huruit ... dar numai la viraj maxim si pe caldura mare ....
nivelul de lichid l-am verificat si e ok
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
cundinic
Marca si model masina: Citroen C4, 2.0 HDI

Mesaj de cundinic »

Am scris in posturile din urma. Pur si simplu prim data aveam max 40 km/h si am vrut sa schimb banda si am ramas cu volanul tare. De atunci am oprit masinade fiecare data si apoi isi revenea. Oricum pana acum s-a manifestat numai la viteze mici pana in sa zic 70-80 la ora poate mai putin si cam de 1 luna si numai in orase, pe autostrada nu s-a manifestat.
Nu par a se auzi zgomote anormale.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

cundinic scrie:Da, azi mi-a facut din ce in ce mai des. Nu stiu daca nu este ceva si din cauza temperaturilor ridicate.
Dar te intreb tu ai luat una noua sau sh. Din cautarile mele pe net gasisesm una noua la 800 Ron? Adica variatiile de pret un destul de mari. Bine o sa trebuie sa caut codul/modelul ca sa fiu sigur. Pompa este una sau mai trebuie sa schmb si altceva, trebuie recunoscuta de calculator? Care a fost procedura la tine?
Multumesc de sfat oricum.
am luat-o noua de la cartec pitesti.
odata cu pompa trebuie sa mai achizitionezi si un modul cu alte mufe. au schimbat modelul pompei.
oricum, trebuie reprogramata
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”