Nu pe toti dar 2000 ii am din imprumut ... si ce`i drept nu prea sunt adeptul creditelor....Adrian scrie:pai poate aia 8k ii are tot dintr-un imprumut
Va rog un sfat daca sa imi iau un C4 HDI 110
-
Bogdy66
-
alecu260579
pai fiind intr-o zona de limita...ca pret..adica nici foarte bun nici foarte rau, ar trebui sa te uiti la cat vrei sa o folosesti tu..si cam totusi ce bani ai avea pentru reparatii..revizii...etc.
Pana...la urma masina poate sa stea foarte bine (de exemplu schimbatul unor piese majore la km recomandati de producator) si sa nu schimbi la 100 k sau 120k ci spre 150k.
Pana...la urma masina poate sa stea foarte bine (de exemplu schimbatul unor piese majore la km recomandati de producator) si sa nu schimbi la 100 k sau 120k ci spre 150k.
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
-
daniel_cristian07
IN SINE CRED K MERITA MASINA BANII ASTIA, EU DE CATEVA LUNI CRED K 4, MI-AM LUAT UN LA FEL COUPE ALBA, 1.6 HDI CU NR DE FRANTA, MASINA MERGE FOARTE BINE, NU ARE PROBLEME AVEA 68000KM CAND AM LUAT-O ACUM ARE 73, TOTUSI IA IN CALCUL SI VARIANTA IN CARE :SCHIMBI PLACUTE FRANA +DISTRIBUTIE+ULEI+FILTRE----MENTIONEZ CA UN SCHIMB DE ULEI MA COSTAT 6,5 MIL...IN REST E OK--MASINA FRUMOASA---SI O PERECHE DE STERGATOARE IERI MI-AM LUAT --2OO RON
NUMAI BINE !!!