Va rog un sfat daca sa imi iau un C4 HDI 110

Merita sa cumpar un C4 HDI 110 Cp - 100k la 8000 Euro?

Da
15
43%
Nu
13
37%
Nu Stiu
7
20%

Voturi totale: 35

Bogdy66

Va rog un sfat daca sa imi iau un C4 HDI 110

Mesaj de Bogdy66 »

Salut! i`m new boy in "town" si acum sa incep cu inceputul , de vre-o luna de zile tot caut sa imi cumpar my first CAR si sincer am :shock: dureri de cap de cand tot ma uit ma uit si ma uit dupa masini , am gasit un C4 HDI 110 Iepe pe net undeva la 7500 + taxa 342 E , asa masina are undeva la 100K .... cu urmatoarele dortari : CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; INCHIDERE CENTRALIZATA, toate bune si frumoase acum va intreb pe voi ! merita sau nu sa merg in MM sa o iau , cum sunt piesele la pret fata sunt accesibile nu ? ca probleme sunt in mare la ele SINCER , imi place mult masina dar nu vreau sa ma grabesc , de cumparat si maine as putea merge dar, exista un mare dar daca o iau si stau apoi langa ea caci nu am bni sa o repar ? oricum sunt multe lucruri la care ma tot gandesc :oops: :oops: ! oricum eu nu am mai mult de 8000 ca era sa uit sa specific acest lucru ..... Deci pe scurt merita sau nu merita masina ! Va multumesc multttttt si sper ca voi venii si eu la intalnirile voastre cu my new C4, sper.... O zi frumoasa !
Sunt in dilema.... Sa fie oare C4 sau Laguna 2 ?!?!?! Ma ajutati sa ma hotarasc?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Parerea mea este ca NU, daca cei 100K sunt facuti in RO.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdy66

Mesaj de Bogdy66 »

Shadow scrie:Parerea mea este ca NU, daca cei 100K sunt facuti in RO.
Am uitat sa specific scuze.... sunt facuti in Franta , inca nu este inmatriculata in romania.... Oricum multumesc pt raspunsul tau si promptitudinea ta! :D
Sunt in dilema.... Sa fie oare C4 sau Laguna 2 ?!?!?! Ma ajutati sa ma hotarasc?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca sunt facuti in Franta atunci este total altceva.
Inseamna ca si masina este din Franta, caz in care are un mare + de la mine.
Totul depinde si de tine, pt ca tu stii cum arata masina, cum merge masina...and so on.
Daca este ingrijita, mai ales ca este in FR, masina merita.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdy66

Mesaj de Bogdy66 »

Cel mai OK cred eu ..... ca masina este in tara deja , si are si Serie Sasiu tot sti ... deci nu sa ascuns deci probabil nici nu are Km dati inapoi ....... si pana acolo ar fi numai 300 km disanta fata de 1800 2000 pana in franta ... deci masina e 7500 si taxa de 342 euro , zic in mare 8000 ..... este alba in 2 usi ....... imi place mult dar vreau sa aud si raspunsul fiecaruia ... oricum mersi mult de tot....
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Sincer nu prea sunt posesori pe aici cu 100000km la bord. Eu am berlina 1.6HDi cu 46000km si sunt foarte multumit, pana acum nu am avut probleme. Parerea mea e sa o testezi foarte amanuntit si daca e ok, go for it.

Intretinerea e destul de ieftina, practic eu am dat pana acum doar 400ron la prima revizie si 380ron la a doua, maine urmeaza a treia :). Avand in vedere ca nu ai garantie, eventualele probleme le poti rezolva pe unde vrei tu, cel putin in Bucuresti service-urile Citroen lasa de dorit (ca sa fiu finut :) )
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Bogdy66

Mesaj de Bogdy66 »

nero scrie:Sincer nu prea sunt posesori pe aici cu 100000km la bord. Eu am berlina 1.6HDi cu 46000km si sunt foarte multumit, pana acum nu am avut probleme. Parerea mea e sa o testezi foarte amanuntit si daca e ok, go for it.

Intretinerea e destul de ieftina, practic eu am dat pana acum doar 400ron la prima revizie si 380ron la a doua, maine urmeaza a treia :). Avand in vedere ca nu ai garantie, eventualele probleme le poti rezolva pe unde vrei tu, cel putin in Bucuresti service-urile Citroen lasa de dorit (ca sa fiu finut :) )
Mersi frumos .... oricum la toate serviceu`rile din tara asta a noastra se intampla fel si fel de magarii deci daca o voi lua voi merge la Reno Bv sunt niste baieti super ok acolo care daca te pot ajuta te ajuta iar daca nu asta e.... oricum mersi frumos...
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

cumva masina respectiva e parcata undeva pe langa linia tramvaiului 41 ? acolo e un coupe alb parcat cu nr de franta de catva timp
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
Bogdy66

Mesaj de Bogdy66 »

gusti scrie:cumva masina respectiva e parcata undeva pe langa linia tramvaiului 41 ? acolo e un coupe alb parcat cu nr de franta de catva timp

habar n`am...... eu sunt din Bv..... si masina am gasit`o pe un site romanesc...
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Bogdy66

Mesaj de Bogdy66 »

mersi dar e mult pt mine....
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

De acord cu Shadow.Si inca ceva...100k la o masina deja inseamna bataie de cap.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Din cate stiu, francezii sunt niste zgarcani monumentali si sunt arhicunoscuti ca oameni care nu prea baga multi bani in masinile lor.Mai ales ca se apropie si schimbul curelei si alte mici nimicuri care se schimba cu ocazia asta :D Asta inseamna ceva bani pe care urmeaza sa ii bagi.Iar service-ul...
raspuns overall: NU
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Daca tot ai 8000E de ce nu incerci niste rate si iti iei una noua :wink: :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

pai poate aia 8k ii are tot dintr-un imprumut :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”