La DOT ma refeream cind ziceam ca verific de cind e facuta anvelopa (ca altfel n-am cum). Oricum, ma astept sa nu fi avut mai mult de 6 luni vechime cind a fost pus pe masina, deci undeva in intervalul 8-8.5 ani. Nu stiu daca data productiei masinii se refera la masina - partea functionala, sau si la toate accesoriile pe care le primesti cu ea (cric, roata de rezerva, triunghi, etc.), ca sa imi pot da seama cind a fost efectiv pusa roata aia acolo. Dar juma' de an e irelevant fata de ceilalti 8

.
Avind in vedere diferenta de 6 luni de la productie la vinzare (martie => septembrie) exclud comanda speciala (deci e un caz clasic productie - stoc - distributie - vinzare, ca stiu ca nu era in stoc la ATS cind a luat-o primul proprietar, si ca a asteptat ceva, deci stocul nu a fost la noi).
Dimensiunile sint, cel mai probabil, alea de care zici tu. N-am verificat. Sint curios cum intra acolo o roata de 16" (eventual pe janta Radicale) si cum intra in janta suportul ala de plastic pentru cric si alte unelte. Ca daca nu intra OK si esti undeva pe drum, cu pana si portbagajul plin, o sa fie "fun" sa incerci sa o inghesui si pe aia pe undeva...
Intr-adevar, cauciucul arata foarte bine. Nu stiu insa ce inseamna imbatrinirea lui in mediul in care a stat (comparativ cu cele care stau expuse, si la care imbatrinirea e si vizibila). Vedem...
Sent from my Lenovo X2-EU using Tapatalk