Deocamdata e doar LEGO... (DUPLO, ca sint incepator in domeniu

)
Sa dea vremea calda (in mod constant, nu up & down), si rezolvam partea cu detailing-ul (ca sa pun si husele bine pe laterale, sa nu ma chinui de 2 ori), plus finalizare la partea cu sertarele / sertarase / sertarute.
Pe la jumatea lui aprilie e in schema un review complet (6 luni de la achizitie; de fapt o sa fie cam 5, dar daca as face-o la 6 m-as duce prea aproape de intilnire - si nu vreau sa am surprize ca astept cine stie ce piesa, si sa vin cu Elantra la Bran!). Deja a sarit de 2000km de cind o am (77700km; urmatoarea poza la 77777km - daca sint pe faza) si, cum am mers (sau am stat) mai mult in mediu urban (pe ultimii 438km am media 12.3l/100km - consum de Pipera

), ma astept sa fie suficient intervalul ca sa imi dau seama in mod real unde sta masina (evolutie de la ultima revizie, uzuri care devin vizibile, etc.). Aici intra si curatare contacte pe la mufele de sub capota, eventual o revizie la clima (ca daca vin caldurile si crapa atunci, nu-i frumos...)
Din pacate in max. 2 sapt. tre' sa las "sosonii" si sa trec pe "slapi", asa ca jante pe 17" nu vin in viitorul foarte apropiat (si daca nu iau jantele acum, nu iau cauciucuri pe 16" ca sa pun jante de 17" - cu alte cauciucuri - la 1-2 luni dupa...) Pentru ca buget si pentru ca aspect (detalii mai jos):
- Jante pe 17" merita daca le iei deschise (sa fie usoare, si sa fie negru mat, ca sa se vada bine prin ele un disc, un etrier... un fel de "mechanical thong"

), dar astea sint mai scumpe bine (cel putin pentru moment)
- Am frinele stock, si in CIV am trecute roti de la 15" la 17", deci discuri mici (sa intre peste ele rotile de 15"). Dar daca pun roti de 17" peste ele, sa se vada, ar fi ca si cum as iesi la tricou mulat, sa mi se vada bicepsii si patratelele. (La 55kg ale mele... as rivaliza putin cu Mr. Bean...) Iar alte frine acum, linga alte roti, sint cam neprietenoase cu bucatica aia de plastic numita card bancar...
Ramine lista deschisa pentru alte oportunitati: eleron (cel mai probabil kitul de VTS; astept sa crape pistoanele de la portbagaj, sa merite achizitia), o rigidizare suspensii (eventual coborire - aici e de discutat, pentru ca sintem in RO, buni colegi de trafic cu gropile si bordurile), o varianta care sa ma lase cu MP3 (la un nivel decent de calitate, nu cum e trompeta asta Electronicx)... se gasesc

Poate pina atunci ma razgindesc la Resolfen 17" (care obtureaza suficient vederea catre disc, sa nu ceara si frinele schimbate), si asa as renunta si la ideea de jante negru mat (ca daca nu arati nimic dincolo de ele, jantele de tabla nu-s departe ca aspect de cele de aliaj vopsite negru mat, decit daca vii sa le vezi de-aproape.)
Time will tell.