Biciclisti in ClubC4

Mai un bowling, mai un biliard, un paintball...jocuri de societate
Scrie răspuns
paulpaw
Marca si model masina: Mitsubishi Pajero 3.2DiD
Numar Inmatriculare: PAW

Re: Biciclisti in ClubC4

Mesaj de paulpaw »

Pai e gata. Diseară distractia la Majestic

Sent from my iPad using Tapatalk
Imagine
Ex. Balaenoptera musculus - C5, 1.8i, 16v, 117cp
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

La cita atentie si respect in trafic exista la noi ma intrebam nu DACA ci CIND voi avea primul accident cu bicicleta si azi a fost primul.

Mergeam cit mai pe margine, ca de obieci, in Campia Turzii, si intr-o intersectie eu urma sa o traversez tot inainte. In fata mea la vreo 10-20 metri mai era o masina, iar pe contrasens o femeie cu un Passat vroia sa faca stinga. Ii acorda prioritate masini din fata mea si tusti dupa ea. Cum o bicicleta nu e cit un tir, bineinteles ca nu m-a vazut decit in ultima secunda, dar oricum prea tirziu. Intimplarea a fost sa apuc sa trec cu pedalele de botul masinii, am ridicat piciorul sting si asteptam impactul si zborul peste capota. Efectiv in acele momente nu se intimpla nimic decit astepti sa vezi ce o iesi. Se aude un poc, ma arunca un pic in dreapta, vad ca nu zbor peste capota cum imi inchipuiam, asa ca ma astept sa cad. Redresez bicicleta si reusesc sa stau in sa. Incredibil, scap nevatamat.

Cobor de pe bita si ma uit de pagube. Pe jos erau vreo 3-4 plastice, asa ca ma astept la ceva daune la bicicleta. Ma uit nimic la o aruncare de ochi, dar nu am timp de studiu amanuntit ca tipa nu opreste. Ma duc dupa ea la vreo 200 m si studiez acolo bicicleta in timp ce eu ii ziceam de ale mele, ea se scuza cu ceea ce cred eu niste minciuni de copil mic. Constat ca bicicleta nu are nimic. Iar incredibil.

Deci ingerul meu pazitor a fost pe faza de data asta. Unde drac m-a lovit ... habar nu am. Noroc totusi ca m-a lovit dupa pedalier si in ultima faza de frinare a masinii. Nu stiu ce iesea daca ma lovea in pedalier sau roata fata si masina si-ar fi continuat traiectoria 1 metru sau mai mult. :(
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Vezi cadrul dc nu s-a descentrat, te uiti din spate de la vreo 4m dc roata spate e alineata cu roata fata...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Acum am cercertato si mai atent si pt mine totul pare perfect. Schimba foarte bine, discurile nu sint strimbe, roata nu are 8, cadrul nu prezinta deformari vizibile sau fisuri iar rotile sint aliniate si mai important merge cum mergea. :)
Am 2 punctulete mici la sitckerele de pe bratul superior de la roata spate, de pe partea stinga. Nimic important.

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Naspa Vlade. Mersul pe bicicleta in oras este sport extrem #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Din pacate asa e.

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bine ca n ai patit nimic..eu evit pe cat pot drumurile aglomerate..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Toate turele le aleg astfel incit sa exclud DN-urie, autostrazile nici nu incape in discutie, si pe urma aleg traseul cu drumurile cele mai pustii posibile. De acum inainte voi fi si mai drastic in a alege traseele.

paulpaw
Marca si model masina: Mitsubishi Pajero 3.2DiD
Numar Inmatriculare: PAW

Mesaj de paulpaw »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Ex. Balaenoptera musculus - C5, 1.8i, 16v, 117cp
joeadrianblack

http://m.youtube.com/watch?feature=share&v=I-GQoDgiLMg" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

M-am mirat ca mi-am tocit transmisia in mai putin de 3.000 km (1.549 inregistrati pe ciclocomputer din martie si restul estimati din septembrie 2013 pina cind mi-am luat ciclocomputerul). Dupa citirea unui topic de pe ciclism.ro am observat ca asa putin tin lanturile. Sint cam dezamagit, ma asteptam sa tina mai mult mai ales ca spal transmisia saptaminal, dar asa e pina te trezesti la realitate.

Lera cu 1% cade intre zale aproape fara sa atinga rola lantului. [:(] Pinionul 7 e ascutit in draci si parca si 6 are un inceput de uzura vizibila. Foaia 3 prezinta usoare urme de uzura, dar de asta nu mai am bani. S-a uzat asa pt ca fac naveta zilnic cu bicicleta, indiferent de conditiile meteo si predominant pedalez pe foaia 3 cu pinionul 7. Atasez si niste poze, sint mai graitoare.

ImagineImagineImagine

Deci e clar ca trebuie sa schimb lantul si pinioanele. Configuratia pinioanelor mi-o place la nebunie si as pastrao (11,12,14,16,18,21,24,28,32) asa ca as merge tot pe acelasi model: http://www.marosbike.ro/pinioane/pinioa ... -road.html" onclick="window.open(this.href);return false; Ce lant imi recomandati ? Sa iau tot ce a avut: http://www.marosbike.ro/lanturi/lant-sh ... 4z-9v.html" onclick="window.open(this.href);return false; sau sa iau asta: http://www.marosbike.ro/lanturi/lant-km ... helat.html" onclick="window.open(this.href);return false; Am auzit ca lanturile de la KMC ar fi mai rezistente ca si cele Shimano si KMC ar avea avantajul ca are si cheita rapida inclusa.

O alta intrebare: la aceasta caseta pot schimba ponionul 7 (cel indicat din poza de mai jos) ?

Imagine

Ma bate gindul sa pun unul cu 13 dinti. Pinionul 8 cu 12 dinti e bun la vint din spate iar pinionul 9 cu 11 dinti il folosesc la vale, deci doar pinionul 7 l-as putea schimba pt un raport o idee mai rapid.

joeadrianblack

O sa caut niste poze, sper sa le gasesc, sa vezi ce inseamna ascutit (ce ai tu acolo lejer mai merge un sezon)

Pe de alta parte pinioanele shimano inca nu au fost egalate la finetea schimbarii... Cei drept vb de lx in sus.

Iar legat de lant intotdeauna au existat 2 variante. Cele care schimba precum un vis dar se uzeaza repede si cele care schimba precum (aproape precum) kuru dar rezista miiiiii de km. :)
joeadrianblack

Pedalier (foaie uzata), pinioane uzate, si o poza cum verifici dc mai e bun lantu (recomand poza in care trag lantu de pe pinion in spate, dc vine atat de in spate incat se vede un dinte intreg de pinion inseamna ca trebuie sa schimbi)

Poza in care tin lantul in aer merge doar la lanturile "dure" cele rezistente in timp.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
joeadrianblack

Ultima poza, dc neaparat doresti tu sa schimbi niste pinioane, poti doar daca se desface precum cel din poza. (eu stiu ca doar de la LX in sus se desfac astfel) Altfel nu poti, sunt nituite.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Ma bate gindul sa plasez zilele ce urmeaza o comanda pe http://www.bike-discount.de" onclick="window.open(this.href);return false; . Momentan transport mi-e estimat la 8E (http://prntscr.com/49sx74" onclick="window.open(this.href);return false;). Daca mai e cineva dornic sa comande ceva de pe acel site si sa impartim transportul e rugat sa scrie aici.

Scrie răspuns

Înapoi la “Activitati”