Masina mea, Volvo V50 Sport
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Masina mea, Volvo V50 Sport
Ca sfat , pe viitor , cand mai pui filmari daca vrei sunet , fa`le in mers nu turata pe loc 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
in mers consuma mult... 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Bai acesta, după cum vezi si-asa nu se aude prea tare, dacă mai si mergi si mai adaugi zgomotul de rulare nu știu ce s-ar mai fi auzit in înregistrare, la asta nu te-ai gândit asa-i? Las' ca nu se strica motorul după cinci accelerări la relanti, plus ca vezi ca era motorul caldalex82 scrie:Ca sfat , pe viitor , cand mai pui filmari daca vrei sunet , fa`le in mers nu turata pe loc
Cat despre consum Ștefane... Consuma ca deh e cat doua motoare ca ale tale de autobuz
Tapatalk
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Eu nu la sctircat de motor ma refeream ma ci la faptul ca nu e in sarcina cand accelerezi pe loc... te duci undeva cu familia si te filmeaza Cris sau fi`ta ... sa auzim si noi bi-turbo`ul ala