Masina asta trebuie sa ma aduca in Ro prin august, asa ca cel putin pana atunci nu o mai vand pentru ca d-aia mi-am luat break, sa fac concediul cu ea
Cam boring la interior, adevarat, asa e Volvo, dar materialele sunt misto cel putin.. consola aia frumoasa e din aluminiu adevarat, nu plastic vopsit, bordul e moale si placut, cam tot e placut inautru iar pozitia la volan este excelenta si canapelele sunt un rasfat la drum lung. E genul de masina odihnitoare, nu e nimic care sa te oboseasca sau sa-ti distraga atentia, iar acum, in momentul de fata n-am nimic impotriva simplitatii, ma simt foarte bine in ea.
Am avut si C5, unde numai simplu nu-l poti numi, aglomeratie mare in bord si pe volan, stiu cum e, mai incercam si altceva.
Daca in Pasat n-am reusit sa-mi gasesc locul, asa canapele idioate, in asta stau bine, pot sa spun ca la fel de bine ma simteam in C5, doar ca asta reactioneaza in curbe asa cum trebuie, este rigida dar in sensul pozitiv, nu in sensul ca te zdrancina de geaba.
Bineintels ca si asta are minusuri, ca orice masina de altfel, dar pentru momentul de fata si nevoile mele am considerat ca este alegerea perfecta, plus ca pur si simplu am vrut sa incerc un Volvo

Iar cu banii care i-am dat pe asta, imi luam un C5 break mai nou cu 2-3 ani aici in UK, pentru ca Citroen n-are pret, Volvo are. Iar eu cum le schimb, ar fi fost doar o alta alegere proasta adica bani pierduti. Mai are rost sa reamintesc ca am pierdut 2k de lire intr-un an la ultimul Citroen avut?