Cumpar C4

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
costin07
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp

Cumpar C4

Mesaj de costin07 »

Salut (si bine v-am gasit - first post here).

Dupa mult timp de cautari, gandiri si razgandiri, am ajuns la concluzia ca masina ideala din punct de vedere al raportului calitate (si dotari) / pret (de achizitie + intretinere) ar fi un C4.

Imi place de mor coupe-ul, insa din pacate ideea asta a picat astazi tocmai din cauza faptului ca are doar doua usi (si incompatibilitatea cu pasagerii octogenari, de exemplu, e prea mare :( ). Prin urmare, caut un C4 in stare buna de functionare, cu istoric verificabil si cu urmatoarele caracteristici:

- caroserie: neaparat 5 usi
- pret: in jur de 4500eur. Daca nu are taxa platita, trebuie sa se incadreze in 4.5k eur cu totul. Sunt dispus sa mai urc un pic suma asta maxima (mai ales daca n-o sa gasesc repede o masina ok - ca deh, mai strang bani :) ) insa doar daca e o masina deosebita.
- motorizare: oricare, mai putin 1.4 benzina
- echipare (aici e posibil ca unele sa fie standard la C4, dar o sa le enumar oricum): AC automat pe 2 zone, oglinzi reglabile electric si incalzite, minim doua geamuri electrice, cruise control / limitator, comenzi pe volan, cotiera centrala fata. Ideal ar fi o masina cu echiparea superioara (cea cu xenon adaptiv, mai multe butoane pe volan si alte "maruntisuri") - realizez ca in cazul asta e foarte putin probabil sa ma incadrez in bugetul dorit, dar pentru o masina de genul asta sparg toate pusculitele :-).
- locatie: Bucuresti sau imprejurimi. Nu exclud masini din alte zone, dar mentionez ca o sa fie mult mai dificil tot procesul de vanzare-cumparare pentru ca nu mi-e foarte usor sa ajung la Oradea / Timisoara

Nu ma intereseaza prea mult anul de fabricatie si numarul de kilometri, pentru ca, in principiu, apreciez mai mult o masina veche, rulata si bine intretinuta decat una noua, cu kilometri putini, dar facuti in bataie de joc. Asa ca mi-ar fi greu sa pun niste limite acoperitoare pentru toate situatiile.

Astept ofertele voastre si sper sa am cat mai curand motiv sa deschid un subiect prin ariile "C4-ul tau" sau "Jurnal de bord" :drive .

Multumesc anticipat,
Costin
robitza21
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6Hdi 90CP
Numar Inmatriculare: B-111-RFM

Re: Cumpar C4

Mesaj de robitza21 »

La 4.500 cu oglinzi rabatabile si Xenon e greu, nici daca o aduci de afara.
O masina buna la ceea ce ceri cred ca gasesti pe la 6.000.
Posibil sa gasesti si mai ieftina dar dupa o sa bagi bani sa te saturi.
No offence dar asta e parerea mea!
costin07

Mesaj de costin07 »

Orice sfat e binevenit, n-am de ce sa ma simt ofensat :).
Cazurile alea particulare (masini de nivel de echipare VTS sau cum se cheama) le voi trata pe fiecare in parte, in masura in care apar. Targetul ramane cel descris mai detaliat (4500eur + chestiile mentionate inainte de cuvintele "ideal ar fi").

Merci,
Costin
costin07

Mesaj de costin07 »

Pauza (sper eu definitiva) din cautari, pentru ca am gasit ceva ce-mi place :).
robitza21
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6Hdi 90CP
Numar Inmatriculare: B-111-RFM

Mesaj de robitza21 »

Da-ne link!
costin07

Mesaj de costin07 »

Se poate inchide, multumesc :).

Continuarea: viewtopic.php?f=19&t=8299" onclick="window.open(this.href);return false;
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”