Dupa mult timp de cautari, gandiri si razgandiri, am ajuns la concluzia ca masina ideala din punct de vedere al raportului calitate (si dotari) / pret (de achizitie + intretinere) ar fi un C4.
Imi place de mor coupe-ul, insa din pacate ideea asta a picat astazi tocmai din cauza faptului ca are doar doua usi (si incompatibilitatea cu pasagerii octogenari, de exemplu, e prea mare
- caroserie: neaparat 5 usi
- pret: in jur de 4500eur. Daca nu are taxa platita, trebuie sa se incadreze in 4.5k eur cu totul. Sunt dispus sa mai urc un pic suma asta maxima (mai ales daca n-o sa gasesc repede o masina ok - ca deh, mai strang bani
- motorizare: oricare, mai putin 1.4 benzina
- echipare (aici e posibil ca unele sa fie standard la C4, dar o sa le enumar oricum): AC automat pe 2 zone, oglinzi reglabile electric si incalzite, minim doua geamuri electrice, cruise control / limitator, comenzi pe volan, cotiera centrala fata. Ideal ar fi o masina cu echiparea superioara (cea cu xenon adaptiv, mai multe butoane pe volan si alte "maruntisuri") - realizez ca in cazul asta e foarte putin probabil sa ma incadrez in bugetul dorit, dar pentru o masina de genul asta sparg toate pusculitele
- locatie: Bucuresti sau imprejurimi. Nu exclud masini din alte zone, dar mentionez ca o sa fie mult mai dificil tot procesul de vanzare-cumparare pentru ca nu mi-e foarte usor sa ajung la Oradea / Timisoara
Nu ma intereseaza prea mult anul de fabricatie si numarul de kilometri, pentru ca, in principiu, apreciez mai mult o masina veche, rulata si bine intretinuta decat una noua, cu kilometri putini, dar facuti in bataie de joc. Asa ca mi-ar fi greu sa pun niste limite acoperitoare pentru toate situatiile.
Astept ofertele voastre si sper sa am cat mai curand motiv sa deschid un subiect prin ariile "C4-ul tau" sau "Jurnal de bord"
Multumesc anticipat,
Costin