Radacini Auto Style - Bucuresti

Atelier mecanica, Livrare vehicule noi, Vanzare piese de schimb, Atelier Caroserie si Vopsire, Vehicule noi
Închis
danmanea
Numar Inmatriculare: B-37-JXR

Re: Radacini Auto Style - Bucuresti

Mesaj de danmanea »

danmanea scrie:Hi hi...

Facut sambata ITP = 75 RONI
si Revizie de 2 ani... cu filtre, ulei.. 518 RONI... ca am prins promotie

Si facut si Card de asistenta rutiera de la Radacini....

Frumos... multumit.. de data asta :)
Of of offf.....
Mi-au verificat si placutele la roata stanga fata. Doar au dat-o jos si probabil au mai tras de alea. Nush...
Cert e ca acu scartaie. Numa aia.. Am spalat-o - ca am zis ca o fi vreo mizerie... Am mers pe hopuri.. ca deh. La viteza mica face. Azi facea si pe 40km/h.
Cand apas putin frana tace....
C4 2011 Albastru Bourrasque (cind e curat), 1.6i 120cp
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Cand se verifica uzura placutelor de frana, nu se trage de nimic. Se constata vizual.
Atasez o poza drept exemplu a unei verificari pt. placutele frana spate stanga la un C4 Coupe.
Se pot observa (fara a se trage de ceva), ca sunt uzate inegal.
Aceste verificari neinvazive se fac la toate masinile. Cred totusi ca la tine s-a intamplat ceva la ceva timp dupa ce ai plecat cu masinuta din service. O sa caut loc in programator zilele acestea pt. o reverificare, dar de data aceasta eu zic ca nu este vorba de vreo eroare umana care sa fi avut loc in cadrul "interventiei". :hi

Imagine
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
danmanea

Mesaj de danmanea »

Norishor scrie: la ceva timp dupa ce ai plecat cu masinuta din service.
Pai a inceput sa se auda chiar in ziua aia. Spre seara am auzit. De atunci tot am sperat ca va trece.
Eu nu merg cu masina in timpul sapt, drept care a stat parcata de duminica pana vineri.
Vineri am sunat, dupa cum iti amintesti. Am dat cu apa, am mers prin hopuri.
Mi se pare ca e mai naspa.....
Norishor scrie: eu zic ca nu este vorba de vreo eroare umana care sa fi avut loc in cadrul "interventiei"
Eu sper sa nu fie asa.. Caci ar fi a 3-a oara cand ma intorc in service dupa o interventie. Si crede-ma ca nu e placut. Mai ales ca gasesc cu greu timp sa vin.

Am vazut problema asta aici pe forum in diverse nuante.

A se vedea toata discutia asta din perspectiva client - service.
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

Ar fi cam nasol sa fie din cauza mecanicului problema ta, in sensul ca acest service isi pierde incet incet increderea!
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
danmanea

Mesaj de danmanea »

djmanianfs scrie:Ar fi cam nasol sa fie din cauza mecanicului problema ta, in sensul ca acest service isi pierde incet incet increderea!
Miercuri vad. Am programare.
E prematur sa emit ipoteze
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Nu prea are ce sa fie din pct de vedere al mecanicului, la tine 90% cred ca sunt plăcuțele ramase blocate în etrier de la funinginea produsa la frânare și se rezolva simplu cu o curățare. Totuși ca sa fiu sigur poți verifica după un drum sau perioada mai lunga de mers dacă sa înfierbântat janta/discul...înfierbântat însemnând ca atingi cu ceva ud pe dis și sfârâie, nu e doar călduț.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
danmanea

Mesaj de danmanea »

Am fost.
Bineinteles ca in ziua aia nu a facut. Au urcat, desfacut roata. Nimic. Nu se vedea nimic, nu are nimic.
Asta e. Ghinion.
Pus inapoi. Plecat. Mers azi si ieri cu ea. Ghiciti.. Da, face.

Ar fi trebuit sa platesc diagnosticare dar de data asta nu. Plus pt Radacini.
Insa mi s-a spus sa nu devina o regula. Asta nu e OK. Ca si cum eu am inventat un defect si m-am dus acolo sa imi dea roata jos.. Pentru ca nu e un defect inventat. Asta e. A aparut atunci. Coincidenta sau nu.. Poate ca daca nu se desfacea roata sa se uite la placute nu aparea. Sau poate aparea.. Dar daca nu se desfacea nu mai ziceam coincidenta.

@Norisor: Nu are nci o treaba faptul ca nu mai e o masina noua. Chair daca a patit ce a patit. Ia in considerare ca de atunci a facut ~15.000 km. Si nu a avut nimic.

Asta e. Eu si scartaitul ne vom obisnui impreuna, eu cu el si el cu mine. Pana in primavara. Cand voi schimba placutele si mai vad atunci

Asta e. Data viitoare voi merge la o simpla vulcanizare sa urma masina ca sa ma uit la roti. Eventual o sa ajund la Radacini ca sa imi fac o alta revizie (pentru ca masina mai are 2 ani de garantie si treb sa fac interventii la un service autorizat) daca intre timp nu descopar un alt service potent.

Timpul meu insa nu se pune. Si includ aici si celelalte 2 dati: cand s-a schmbat sonda si curgea antigel din scut... pentru ca nu a fost curatat (tine de educatie) si a trebuit sa imi schimb programul de a 2-a zi ca sa vin acolo.. si sa se gaseasca si surubelnita pierduta a lui Nae cu ocazia asta si a 2-a oara cand au zgariat bara si iar a trebuit sa vin....

Inca o data:
A se vedea toata discutia asta din perspectiva client - service.

Seara buna tuturor.
danmanea

Mesaj de danmanea »

So.. rezolvat la un alt service autorizat Citroen. In Bucuresti
Prin curatare de placute cu peria de sarma si explicatii normale dpdv al unui mecanic catre un client.
Si.. au fost curate ambele roti fata nu doar stanga
Mecanicul a ascultat insa in prealabil tot ce am avut eu de zis (povestit) chiar daca pt el era ceva banal: cand se intampla.. cum se intampla...
Cauza: din cand in cand placutele atingeau marginea discului.
Cel mai important: fara costuri aditionale (pt ca masina este in garantie) - nu ca ar fi fost o problema plata manoperei sau a oricarui subansamblu, fara afirmatii de gen "De data asta e moca...", insa cu rugamintea din partea service-ului de a suna daca se mai intampla ca sa schimbam etrierul etc...

Cam cum s-a pus problema - faceti voi diferenta de atitudine.. Eu am facut-o..

Sun.. povestesc pe scurt.. Dau VIN...
Raspuns: Aaa.. pai masina e in garantie extinsa. Veniti sa o rezolvam. Cand puteti?
Atunci.. Va asteptam...
M-am dus.. Povestit... Rezolvat. Pe parcurs si la final explicatii din partea mecanicului...
Eu super OK. F multumit.

Am intrebat daca nu trebuie sa platesc manopera pentru ca a fost o operatie care nu ar fi trebuit sa intre in garantie... NU, mi s-a spus.

Cum s-a vazut toata povestea din partea mea: o super simpla operatie care a durat 1 ora (pentru ambele roti: montat / demontat, scos placute, curatat, gresat cilindru...) in urma careia service nu a incasat nimic de la client (dar va incasa pe garantie), un client multumit.
Sincer, ma asteptam ca acest lucru sa se intample din partea Radacini Auto Style, mai ales dupa ce au incasat ceva bani dupa urma mea din nefericitul eveniment din vara trecuta.
Pentru ca, da, asa se vede din perspectiva mea: au fost buni cu mine dupa accident pentru ca au luat dupa urma mea 60.000 roni (si ii inteleg pe praful asta), cand am avut problema cu update-ul de soft masina a stat 4 zile pentru operatia asta pentru ca, nu-i asa, era in garantie si nu ne intereseaza sa facem chestii care nu ne aduc bani, cand mi-au zgariat bara.. erau mielusei ca sa o fac pe CASCO sa nu plateasca..... Cand am fost la ei cu problema asta de aici m-au scos nebun ca mi se pare (un fel de .. Tu crezi ca noi pierdem timpul cu visele tale umede??).

Si pt ca asta e un post pt Radacini Auto Style.... Ati pierdut un client.. Sigur.. Sunt atatia altii incat unul u mai conteaza...

Regards,
:hi
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

La ce service ai fost de te-au rezolvat asa repede si bine, incat ai ramas multumit?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
djmanianfs

Mesaj de djmanianfs »

Pt Danmanea: ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu masinuta, cat despre Radacini se pare ca usor usor pierd teren. Se pare ca nu prea ii intereseaza de clienti (cred ca nu duc lipsa momentan), insa eu unul m-am lamurit de ei!
Am mai scris si in alte postari d'ale mele ca am fost si la SD Prestige din Berceni... Baietii de acolo se misca destul de bine si nu am avut probleme cu lucrarile facute la ei.
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

@Danmanea: Deoarece a trecut ceva vreme de cand ai facut postarea, ma vad nevoit ca si "moderator" al acestui forum, sa te rog sa atasezi si actele care sa sustina cele spuse de tine - factura pe 0 si constatarea pentru lucrarea efectuata la service-ul respectiv. In alte conditii, ma vad nevoit sa sterg postarea ta nefiind sustinuta de dovezi, considerand-o ca fiind doar o postare cu rea-vointa pe acest topic. Multumesc pentru intelegere! :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
danmanea

Mesaj de danmanea »

Norishor scrie:@Danmanea: Deoarece a trecut ceva vreme de cand ai facut postarea, ma vad nevoit ca si "moderator" al acestui forum, sa te rog sa atasezi si actele care sa sustina cele spuse de tine - factura pe 0 si constatarea pentru lucrarea efectuata la service-ul respectiv. In alte conditii, ma vad nevoit sa sterg postarea ta nefiind sustinuta de dovezi, considerand-o ca fiind doar o postare cu rea-vointa pe acest topic. Multumesc pentru intelegere! :hi
Your choice.
Lucrurile s-au intamplat. Realitatea a fost aia.
Daca nu e in favoarea voastra e rea-vointa? OK, atunci sterge.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Baieti, relax...@danmanea nu te sterge nimeni, si Norishor a vb in calitate de moderator aici nu de angajat al Radacini.

Pe mine personal ma intereseaza service-ul la care ai fost, si ai reusit sa iti rezolvi problemele intr-un mod placut si convenabil pentru tine. Ne poti da informatia asta?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
danmanea

Mesaj de danmanea »

Da, la Radacini Militari.
Sper sa nu fie o multumire punctuala, la fel cum a fost si cu Radacini Marasesti - cu reparatia dupa accident.

Toate bune,
Dan.
djmanianfs

Mesaj de djmanianfs »

OFF Topic
Cautand dupa service-uri autorizate Citroen am dat peste acest link unde apare o lista cu ele: http://www.cautservice.ro/home/service- ... ce-citroen" onclick="window.open(this.href);return false;
Observ ca nu este mentionat Radacini acolo...
Poate este o lista mai veche?
Închis

Înapoi la “Radacini Autostyle, Bucuresti”