So.. rezolvat la un alt service autorizat Citroen. In Bucuresti
Prin curatare de placute cu peria de sarma si explicatii normale dpdv al unui mecanic catre un client.
Si.. au fost curate ambele roti fata nu doar stanga
Mecanicul a ascultat insa in prealabil tot ce am avut eu de zis (povestit) chiar daca pt el era ceva banal: cand se intampla.. cum se intampla...
Cauza: din cand in cand placutele atingeau marginea discului.
Cel mai important: fara costuri aditionale (pt ca masina este in garantie) - nu ca ar fi fost o problema plata manoperei sau a oricarui subansamblu, fara afirmatii de gen "De data asta e moca...", insa cu rugamintea din partea service-ului de a suna daca se mai intampla ca sa schimbam etrierul etc...
Cam cum s-a pus problema - faceti voi diferenta de atitudine.. Eu am facut-o..
Sun.. povestesc pe scurt.. Dau VIN...
Raspuns: Aaa.. pai masina e in garantie extinsa. Veniti sa o rezolvam. Cand puteti?
Atunci.. Va asteptam...
M-am dus.. Povestit... Rezolvat. Pe parcurs si la final explicatii din partea mecanicului...
Eu super OK. F multumit.
Am intrebat daca nu trebuie sa platesc manopera pentru ca a fost o operatie care nu ar fi trebuit sa intre in garantie... NU, mi s-a spus.
Cum s-a vazut toata povestea din partea mea: o super simpla operatie care a durat 1 ora (pentru ambele roti: montat / demontat, scos placute, curatat, gresat cilindru...) in urma careia service nu a incasat nimic de la client (dar va incasa pe garantie), un client multumit.
Sincer, ma asteptam ca acest lucru sa se intample din partea Radacini Auto Style, mai ales dupa ce au incasat ceva bani dupa urma mea din nefericitul eveniment din vara trecuta.
Pentru ca, da, asa se vede din perspectiva mea: au fost buni cu mine dupa accident pentru ca au luat dupa urma mea 60.000 roni (si ii inteleg pe praful asta), cand am avut problema cu update-ul de soft masina a stat 4 zile pentru operatia asta pentru ca, nu-i asa, era in garantie si nu ne intereseaza sa facem chestii care nu ne aduc bani, cand mi-au zgariat bara.. erau mielusei ca sa o fac pe CASCO sa nu plateasca..... Cand am fost la ei cu problema asta de aici m-au scos nebun ca mi se pare (un fel de .. Tu crezi ca noi pierdem timpul cu visele tale umede??).
Si pt ca asta e un post pt Radacini Auto Style.... Ati pierdut un client.. Sigur.. Sunt atatia altii incat unul u mai conteaza...
Regards,