Cel mai ieftin C4 (1.4 Coupe X) e cu vreo 150-160EUR CIP mai scump decit cel mai ieftin ceed:) Doar ca C4-ul are 90CP iar ceed-ul 109 desi face 11.8 de la 0 la 100 (cu o secunda jumate mai putin decit un C4 1.6i de 110CP).nero scrie:Concluzia mea: Daca ai 12k euro si vrei masina, nu cred ca gasesti varianta mai buna decat C'eed. Daca vrei sa dai 15-16k sau mai mult, vrei si ceva dotari, stil, etc., atunci un robotel s-ar potrivi mai bine.
C4 vs Kia Ceed
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
dimabogdan
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
nero
- Robotizat
-
dimabogdan
Da, corect, trebuia sa fie si Octavia acoloShadow scrie:Ba iti garantez eu ca sunt nishte oameni f destepti cei care au pus testul ala acolo.
Si sunt f multi necunoscatori care il vad si se iau dupa datele respective.
Se vede ca nu prea esti la curent cu strategia Fiat, anuntata de Senior Luca, inca de la ZVONUL aparitiei lui Cee'd si cand inca Bravo era in teste .
Se vede ca nu stii cat de usor se cumpara un concern media, cand e vorba sa faca reclama nesimtita ptr. o masina.( caz concret : citeste revista in care a aparut problema mea si o sa vezi acolo condei intors de nu-ti vine sa crezi)
Iar in cazul de fata, cand Fiat trebuie sa vanda la greu, ptr. ca inca se zbat intr-o mare de big dudu cu tot succesul lui Grande Punto, cand vin coreenii cu o garantie din aia nesimtita de 7 ani si cu un pret mai mult decat acceptabil la prima varianta( ptr. ca pe urma preturile cresc ) le cam da planurile peste cap, ptr. ca a inceput lumea sa cumpere KIA buluc.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Deese
- Omul cu plasticele
-
dimabogdan
Banii ajung la fel de usor in toate colturile lumii , sa stii. 
PS :Versiunea urmatoare celei de baza costa 11794 CIP, nu ofera in plus ca dotari prea multe, insa iti ofera posibilitatea de a comanda diverse optionale gen clima. Strategia Kia este urmatoarea: vindem multe masini din astea ieftine, nu facem nici un profit, ne facem reclama pe sosea, oamenii vin in showroom, ii prindem si le vindem masini mai scumpe sa ne scoatem parleala si pentru versiunile mai ieftine. Pentru ca un diesel de 90 de cai este cu 2000 de euro mai scump decat un Megane Lux privilege echivalent.
PS :Versiunea urmatoare celei de baza costa 11794 CIP, nu ofera in plus ca dotari prea multe, insa iti ofera posibilitatea de a comanda diverse optionale gen clima. Strategia Kia este urmatoarea: vindem multe masini din astea ieftine, nu facem nici un profit, ne facem reclama pe sosea, oamenii vin in showroom, ii prindem si le vindem masini mai scumpe sa ne scoatem parleala si pentru versiunile mai ieftine. Pentru ca un diesel de 90 de cai este cu 2000 de euro mai scump decat un Megane Lux privilege echivalent.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Nu am prea inteles ce vrei sa zici.dimabogdan scrie: Da, corect, trebuia sa fie si Octavia acolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se vede ca nu prea esti la curent cu strategia Fiat, anuntata de Senior Luca, inca de la ZVONUL aparitiei lui Cee'd si cand inca Bravo era in teste .
Se vede ca nu stii cat de usor se cumpara un concern media, cand e vorba sa faca reclama nesimtita ptr. o masina.( caz concret : citeste revista in care a aparut problema mea si o sa vezi acolo condei intors de nu-ti vine sa crezi)
Iar in cazul de fata, cand Fiat trebuie sa vanda la greu, ptr. ca inca se zbat intr-o mare de big dudu cu tot succesul lui Grande Punto, cand vin coreenii cu o garantie din aia nesimtita de 7 ani si cu un pret mai mult decat acceptabil la prima varianta( ptr. ca pe urma preturile cresc ) le cam da planurile peste cap, ptr. ca a inceput lumea sa cumpere KIA buluc.
In tot ce ai zis mi-ai dat dreptate.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
dimabogdan
Deci ce sa aleg, la urmatoarea masina : un Cee'd in versiunea de baza, ptr. ca e ieftina si ofera dotari acceptabile, dar invart oglinzile cu mana si butoanele de la aer conditionat ca nu mai pot regla clima cum vreau eu, sau un Fiat scump cat un Mondeo, dar, deh, e Fiat cu motor T-Jet( aiureli, mai bine iau un VAG TFSI in care am mai multa incredere) si e in fruntea unui clasament obscurantist???Dilema mare, domne'!
-
onacus
-
mituc
mazda 3 gta. Sau ia-ti mazda 3 cu dieselul de 2.0 litri.dimabogdan scrie:Deci ce sa aleg, la urmatoarea masina
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
mituc
Pai si ce voiai?! Sa fac un nou topic in care sa-i raspund omului la intrebare?
Ca de chia saminta vs. C4 m-am lamurit. In afara de niste suspensii independente spate anulate total de amortizoare si arcuri pentru barci pneumatice nu are absolut nimic in plus, doar multe minusuri.
++Nu uitati ca C4 e lansat in 2004, pe cind saminta de 3 lei in 2007. vai de capul ei.
Ca de chia saminta vs. C4 m-am lamurit. In afara de niste suspensii independente spate anulate total de amortizoare si arcuri pentru barci pneumatice nu are absolut nimic in plus, doar multe minusuri.
++Nu uitati ca C4 e lansat in 2004, pe cind saminta de 3 lei in 2007. vai de capul ei.
- Deese
- Omul cu plasticele