C4 vs Kia Ceed

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

nero scrie:Concluzia mea: Daca ai 12k euro si vrei masina, nu cred ca gasesti varianta mai buna decat C'eed. Daca vrei sa dai 15-16k sau mai mult, vrei si ceva dotari, stil, etc., atunci un robotel s-ar potrivi mai bine.
Cel mai ieftin C4 (1.4 Coupe X) e cu vreo 150-160EUR CIP mai scump decit cel mai ieftin ceed:) Doar ca C4-ul are 90CP iar ceed-ul 109 desi face 11.8 de la 0 la 100 (cu o secunda jumate mai putin decit un C4 1.6i de 110CP).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Bah, voi vedeti ca in comparatie intra c4 cu 110 cai si fiat cu 150 cai ?
LOL
si ca c4 e versiunea automata si fiat nu ?

Testu` ala e mai prost decat noaptea
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Nuuuu.Testul nu are nimic.Prostii sunt aia care l-au pus pe hartie :D :D
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ba iti garantez eu ca sunt nishte oameni f destepti cei care au pus testul ala acolo.
Si sunt f multi necunoscatori care il vad si se iau dupa datele respective.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Exact, testul si-a atins scopul, deci ei si-au facut treaba bine :D
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Shadow scrie:Ba iti garantez eu ca sunt nishte oameni f destepti cei care au pus testul ala acolo.
Si sunt f multi necunoscatori care il vad si se iau dupa datele respective.
Da, corect, trebuia sa fie si Octavia acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se vede ca nu prea esti la curent cu strategia Fiat, anuntata de Senior Luca, inca de la ZVONUL aparitiei lui Cee'd si cand inca Bravo era in teste .
Se vede ca nu stii cat de usor se cumpara un concern media, cand e vorba sa faca reclama nesimtita ptr. o masina.( caz concret : citeste revista in care a aparut problema mea si o sa vezi acolo condei intors de nu-ti vine sa crezi)
Iar in cazul de fata, cand Fiat trebuie sa vanda la greu, ptr. ca inca se zbat intr-o mare de big dudu cu tot succesul lui Grande Punto, cand vin coreenii cu o garantie din aia nesimtita de 7 ani si cu un pret mai mult decat acceptabil la prima varianta( ptr. ca pe urma preturile cresc ) le cam da planurile peste cap, ptr. ca a inceput lumea sa cumpere KIA buluc.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Culmea e ca revista e englezeasca, nu italiana
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Banii ajung la fel de usor in toate colturile lumii , sa stii. :D

PS :Versiunea urmatoare celei de baza costa 11794 CIP, nu ofera in plus ca dotari prea multe, insa iti ofera posibilitatea de a comanda diverse optionale gen clima. Strategia Kia este urmatoarea: vindem multe masini din astea ieftine, nu facem nici un profit, ne facem reclama pe sosea, oamenii vin in showroom, ii prindem si le vindem masini mai scumpe sa ne scoatem parleala si pentru versiunile mai ieftine. Pentru ca un diesel de 90 de cai este cu 2000 de euro mai scump decat un Megane Lux privilege echivalent.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

dimabogdan scrie: Da, corect, trebuia sa fie si Octavia acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Se vede ca nu prea esti la curent cu strategia Fiat, anuntata de Senior Luca, inca de la ZVONUL aparitiei lui Cee'd si cand inca Bravo era in teste .
Se vede ca nu stii cat de usor se cumpara un concern media, cand e vorba sa faca reclama nesimtita ptr. o masina.( caz concret : citeste revista in care a aparut problema mea si o sa vezi acolo condei intors de nu-ti vine sa crezi)
Iar in cazul de fata, cand Fiat trebuie sa vanda la greu, ptr. ca inca se zbat intr-o mare de big dudu cu tot succesul lui Grande Punto, cand vin coreenii cu o garantie din aia nesimtita de 7 ani si cu un pret mai mult decat acceptabil la prima varianta( ptr. ca pe urma preturile cresc ) le cam da planurile peste cap, ptr. ca a inceput lumea sa cumpere KIA buluc.
Nu am prea inteles ce vrei sa zici.
In tot ce ai zis mi-ai dat dreptate.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Deci ce sa aleg, la urmatoarea masina : un Cee'd in versiunea de baza, ptr. ca e ieftina si ofera dotari acceptabile, dar invart oglinzile cu mana si butoanele de la aer conditionat ca nu mai pot regla clima cum vreau eu, sau un Fiat scump cat un Mondeo, dar, deh, e Fiat cu motor T-Jet( aiureli, mai bine iau un VAG TFSI in care am mai multa incredere) si e in fruntea unui clasament obscurantist???Dilema mare, domne'!
onacus

Mesaj de onacus »

Eu personal cred ca motoarele T-jet sunt chiar ok (si in general motorizarea la Fiat). Restul lasa de dorit din ce stiu eu :oops:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
mituc

Mesaj de mituc »

dimabogdan scrie:Deci ce sa aleg, la urmatoarea masina
mazda 3 gta. Sau ia-ti mazda 3 cu dieselul de 2.0 litri.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

reveniti la topic .... cee`d vs c4 :twisted:
mituc

Mesaj de mituc »

Pai si ce voiai?! Sa fac un nou topic in care sa-i raspund omului la intrebare?
Ca de chia saminta vs. C4 m-am lamurit. In afara de niste suspensii independente spate anulate total de amortizoare si arcuri pentru barci pneumatice nu are absolut nimic in plus, doar multe minusuri.
++Nu uitati ca C4 e lansat in 2004, pe cind saminta de 3 lei in 2007. vai de capul ei.

Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Eh,mai are in plus garantia mai mare.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”