Lex's Coupé
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Lex's Coupé
Cu siguranta imi lipsesc ceva fire pe care nu le-am mai tras in BSI si e destul de mult stres intrucat nu merg toate in aceleasi mufe,se bifurca la un moment dat si pleaca in alte parti.Si sincer sa fiu,nu stiu in ce masura mi-ar placea sa am informatii similare afisate in locuri diferite in acelasi timp.Mi-e suficient display-ul dedicat.bongo scrie:ce trebuie facut pentru afisarea climei pe ecran ?
Tu din cate stiu ai de fabrica Navi deci cablajul complet,caz in care poti configura cu Lexia sa iti apara clima pe ecranul navigatiei.
Emicald : Da e misto volanul insa nu iesit din comun.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
- simply the lex
- aLEX YO!...
Sen-q
.In cateva min cobor sa ii trag antenele si microfonul.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- bongo
- Numar Inmatriculare: B777BNG
Aaaa deci treaba cu firele e numai pentru tine ca ai montat-o ulterior...abea astept sa activez
Se vede mai ok mai mare si intr-o pozitie mai buna daca e afisat pe ecranul ala. Poti sa imi zici in mare ce ai activat si de unde ? sa nu caut prin lexia pana mor. Multumesc.
- stormrage
- Marca si model masina: Citroen C4
- Numar Inmatriculare: AR-86-STD
prinde bine la masina noile modificari. bravo!
C4 "Furia Rosie" 1.6 HDi VTR 110 bhp => viewtopic.php?f=19&t=6560
CarFanatics on FaceBook --- give us a like!
http://www.facebook.com/CarFanatics.RO
http://facebook.com/Calin.Morar
http://HotelCrisanaArad.ro
http://HotelParcMoneasa.ro
CarFanatics on FaceBook --- give us a like!
http://www.facebook.com/CarFanatics.RO
http://facebook.com/Calin.Morar
http://HotelCrisanaArad.ro
http://HotelParcMoneasa.ro
- simply the lex
- aLEX YO!...
Bai sincer nu stiu,vorbeste cu GG ca el mi-a facut si stie sigur.bongo scrie:Aaaa deci treaba cu firele e numai pentru tine ca ai montat-o ulterior...abea astept sa activezSe vede mai ok mai mare si intr-o pozitie mai buna daca e afisat pe ecranul ala. Poti sa imi zici in mare ce ai activat si de unde ? sa nu caut prin lexia pana mor. Multumesc.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Eu am activat functia de ac sa arate valorile si canci.... Si cred ca sunt toate firele acolo....
Deci lasa dreacu firele si bsiul in pace sa nu belesticeva pe acolo.
La unele merge la altele nu.
Deci lasa dreacu firele si bsiul in pace sa nu belesticeva pe acolo.
La unele merge la altele nu.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- simply the lex
- aLEX YO!...
Deja am renuntat la idee,am decis ca mi-e suficient ce mi-arata jos.
In alta ordine de idei,navi pe cd e cam greoaie,in afara faptului ca uneori cica sa insert the navigation cd desi e inauntru...o reconfigurare de traseu o gandeste destul de tardiv dar nah...sa zicem ca avem si navigatie
Mai trebuie sa verific microfonul poate n-am pus pinii unde trebuie ca nu imi merge nici pe recunoastere vocala nici pe tel.
Iar ca si calitate a sunetului,nu mi se pare ca RT3 e peste RD4,se aude fix la fel,poate chiar un pic mai incet...
Va trebui sa imi schimb ledurile la head unit ca sunt galbene.
In alta ordine de idei,navi pe cd e cam greoaie,in afara faptului ca uneori cica sa insert the navigation cd desi e inauntru...o reconfigurare de traseu o gandeste destul de tardiv dar nah...sa zicem ca avem si navigatie
Mai trebuie sa verific microfonul poate n-am pus pinii unde trebuie ca nu imi merge nici pe recunoastere vocala nici pe tel.
Iar ca si calitate a sunetului,nu mi se pare ca RT3 e peste RD4,se aude fix la fel,poate chiar un pic mai incet...
Va trebui sa imi schimb ledurile la head unit ca sunt galbene.
- simply the lex
- aLEX YO!...
Azi mi-au venit amortizoarele de la Ta-Technix ( mai scurte) maine cred ca le montez,impreuna cu schimbarea celor de pe fata care au inceput sa nu se mai comporte cum trebuie.In special cele de pe spate au cedat stresului provocat de arcurile sport,pe fata inca e ok dar nu ce trebuie.
Si ce ma incanta cel mai tare e ca voi face un up-grade la franele fata,trec la unele mai mari,cele de 283mm in detrimentul celor actuale de 266mm.Se vor schimba implicit etrierii si furcile care sunt mai mari.
In viitorul apropiat adica saptamana viitoare
,am in plan schimbarea parbrizului care e fix muci si am tot amanat,in locul caruia voi monta unul cu prindere pt oglinda electrocroma si senzori lumini/ploaie.Raman de studiat conexiunile pt acestea din urma pt ca nu am apucat sa ma documentez.
Revin cu poze din timpul montajului
Si ce ma incanta cel mai tare e ca voi face un up-grade la franele fata,trec la unele mai mari,cele de 283mm in detrimentul celor actuale de 266mm.Se vor schimba implicit etrierii si furcile care sunt mai mari.
In viitorul apropiat adica saptamana viitoare
Revin cu poze din timpul montajului
- GGG
- Marca si model masina: Citroen C3 1.4i
- Numar Inmatriculare: AG91PTY
Nu e greu de montat oglinda electrocroma, pe Pejo se face intr-o veselie.
Referitor la navi, zi si ce cd-u ai folosit
Referitor la navi, zi si ce cd-u ai folosit
- simply the lex
- aLEX YO!...
Sincer nici nu mai stiu ce no name era
.Acum cu ala de la tine merge brici.
Sambata mi-am montat telescoapele pe spate,senzatia ar fi misto pe niste drumuri normale insa la ce avem noi,imi clantane toti dintii,plus ca acum mi-au reinviat niste greieri pe spate de ma ia capu'..sau poate ar trebui sa mai golesc portbagajul de unele chestii.
@GGG: Baiete,saptamana asta te bagi la un montaj de suspensii fata si un swap de bigger brakes? La Mielu la garaj daca o fi sa avem timp.Si mai am o treaba cu tine dar iti transmit de la fata locului
Sambata mi-am montat telescoapele pe spate,senzatia ar fi misto pe niste drumuri normale insa la ce avem noi,imi clantane toti dintii,plus ca acum mi-au reinviat niste greieri pe spate de ma ia capu'..sau poate ar trebui sa mai golesc portbagajul de unele chestii.
@GGG: Baiete,saptamana asta te bagi la un montaj de suspensii fata si un swap de bigger brakes? La Mielu la garaj daca o fi sa avem timp.Si mai am o treaba cu tine dar iti transmit de la fata locului
- GGG
- Marca si model masina: Citroen C3 1.4i
- Numar Inmatriculare: AG91PTY
N-o sa vrea bajetu la el la garaj si il inteleg. Are niste vecini kkciosi rau... vorbeste intai si cu el. Pe de alta parte, vorbim si vedem cum am si eu timpul alocat, nu-i problema facem ajutajul.
- simply the lex
- aLEX YO!...
Pai baietu mi-a propus,oricum nu e bai,putem si in alta parte.Problema e ca mi-e lene tare