Lex's Coupé

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Lex's Coupé

Mesaj de simply the lex »

Salut,

Am citit in ultimele zile aici cat nu am citit in liceu si facultate la un loc.Am topic pe Bursa "Cumpar c4 Coupe",unii dintre voi au sarit cu reply-uri ceea ce e bine dar ma gandesc ca e mai bine sa redeschid subiectul aici.

Cautand si cautand un patratzel m-am cam oprit la al lui NEWT,user aici pe clubC4...
Am si vb cu el,i-am cerut si VIN-ul masinii pt o verificare si pe nevazute masina pare ok.Daca se dovedeste a fi asa,ceea ce si sper,o sa o iau,luand in considerare si o negociere a pretului pt ca de bani multi nu dispun si oricum sint si astia luati de la banca asa ca nu imi permit sa ma oftic dupa achizitie.

As vrea sa ma ajutati cu informatii care stiti masina,informatii care imi pot confirma ca merita si cat merita.

Merci mult,astept raspunsurile voastre prompte as always... :)
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Tre' sa fie C4 Coupé

Mesaj de commandorsteel »

cel mai simplu este sa dai in cautare: "newt" si o sa iti apara toate posturile lui cu si despre masina :glasses
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...

Bai da' ce m-ai prins ca sint lenes...am dat search da nu am gasit(probabil tot din lene)o prezentare a masinii lui,o sa caut again. :mrgreen:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

search.php?author_id=46&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;

Spor la cautat!

Apropos, care sunt ultimii bani care vrei sa-i dai pe masina?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...

Ms Bogdan, deja am cautat si am vazut ca masina a fost lovita in aripa spate(dreapta sau stanga,don't remember) :( .

Ca bani nu stiu,Newt cere 7100Euro,cat ma sfatuiti ca merita?Ideea e ca 7100 nu am si nici nu dau...avand in vedere "una-alta"pe la masina
annddyy

Mesaj de annddyy »

Eu zic sa incerci mai intai masina.

Cred ca motorul, dotarile, kilometrii, sunt mai importanti decat o simpla zgaraietura sau infundatura de tabla. Eu de exemplu in momentul cand o voi vinde nu ii voi face nici o reparatie la tabla - se poate testa si se vede faptul ca a fost chituita si atunci poti crede ca a suferit un accident major (prefer sa cer mai mult si sa scad din pret pt ca viitorul propietar sa si-o repare singur si sa nu aiba dubii ca ar fi suferit cine stie ce accident).

Ma indoiesc ca vei gasii una 100% perfecta second (la o masina second poti spune ca nu mai are aceeasi culoare dupa 2-3 ani, caci a stat in soare; nimeni nu rezolva o simpla pietricica in tabla -gen 0,5 cm de la griblura sau o zgaraietura pe muchia usii... de fapt poti gasii orice motiv sa nu o iei) , dar iti urez succes!
Life begins at 4000 rpm.
simply the lex
aLEX YO!...

@annddyy : tu ai dreptate si e normal,sint aspecte pe care le cunosc si eu,nu as fi la prima masina second doar ca oricine si-ar dori o masina impecabila fie si second hand.Bineinteles ca masina va fi si testata inainte si abia dupa imi voi face o parere realista,pana atunci ramane de vazut.

Cred ca pe Sambata o sa ajung in Buc,(eu sint din Pitesti) sa vad masinutza.Eu am disponibili maxim 6600,newt cere 6800.

Voi ce ziceti?
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

daca te simti impacat cu ea si ca merita afacerea, atunci ma gandesc ca nu e chiar un capat de lume 200E ... dar asta doar tu in primul rand hotarasti iar in al doilea rand tine de voi cum va intelegeti ... vad ca a mai lasat si el la pret .... depinde de voi cum negociati
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
simply the lex
aLEX YO!...

So ,i did it,sint proaspat posesor de patratzel,l-am luat ieri de la Newt,astept sa il inmatriculez pe numele meu si o sa va fac cunostinta cu el aici pe forum.

Thank you all for your advices.

Subject closed :ya
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Sa-l stapanesti sanatos !!! :wave
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

simply the lex scrie:So ,i did it,sint proaspat posesor de patratzel,l-am luat ieri de la Newt,astept sa il inmatriculez pe numele meu si o sa va fac cunostinta cu el aici pe forum.

Thank you all for your advices.

Subject closed :ya
Nu i-ai zis lui newt ca are beri de dat ca a dat masina si cu ajutorul nostru? :D :D
Imagine
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Bogdane, ai dreptate! Am beri de dat, dar mai ales ca nu prea am mai dat p-aici in ultima vreme...
Asa e, patratelul s-a dat cel mai tare ma bucur ca s-a dus la cineva care, zic eu, n-o sa-l considere doar un mijloc de transport care sa-l duca din A in B...

Sa-l stapanaesti sanatos Alex, cu cat mai multi km si fara probleme!!!

Acum, chiar daca am vandut patratelul n-am dat si userul (cum facusem un anunt cu cativa ani in urma) si sper sa nu mi-l stergeti chiar daca prea mai are activitate in ultima perioada...

P.S. Alex, ne auzim saptamana viitoare pentru fisa si gumele de iarna.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Cu ce ai schimbat C4-ul?
Imagine
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

(poluam topicul!!) Cu nimic! Am Tractorul cu care am facut 22k km in ultimul an (cu patratelul n-am facut decat vreo 6k!) si mi se rupea inima sa o vad cum sta in parcare. Mai bine ii aduce bucurii altcuiva decat sa se "impiedice vecinii binevoitori" de ea in parcare si sa o umple de semne...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai si iti mai iei C5? ::P
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”