[/quote]cat te-a ajuns sa pui piele pe manere si cusaturile rosii, nu stiu daca si montaj....
mersi
[/quote]multumesc mult de raspuns.stormrage scrie:update on that...
am aflat pret... deci... daca vrei doar partea tapitata de la fetele de usi (aici ma refer la maner), cu piele si cusatura rosie, ca la mine... costa 150 lei ambele
Marian Gadau - 0766526393.
eu unu il recomand din tot sufletul... dar la ce se vede in poze, nu cred ca mai tre sa zic nimic
Il rog pe Calin sa nu se supere pe mine nu vreau nici sa i umplu topicul aiurea nici sa fac anti-reclama nu am nimic de castigat, Marian lucreaza f frumos , l am intrebat cat ajunge sa imbrac un volan la el, pretul a fost 150 euro(deci 600 roni)Exosphere scrie:Mie mi-a cerut 500 lei pe partea aia din piele cu cusatura rosie. interesanta rau diferentapretul se pune dupa chef?
eu am dat jos doar fata de usa... aia nu ii greu de facut... sunt 4 suruburi si in rest cleme... clemele, daca chiar rupi din ele, gasesti la 10 lei punga de vreo 15-20 bucati...ingfrancisc scrie:mai ai cumva poze din timpul demontarii? ceva gen pas1, pas 2, sa se vada ordinea in care trebuie data jos fata de usa ca sa ajungi la maner, fara sa strici ceva?
trebuie sa schimb si eu tapiteria de pe maner, ca s-a decolorat unde pui mana si arata gretos/murdar in zora aia oricat as curata acolo ... pielea o am de vre-un an dar n-am apucat sa ma apuc de treaba ca nu-mi dau seama cum de da jos manerul.

aceasi poveste ca si la francisc. eu am circulat aproape juma de luna cu masina fara fete de usi... eu zic ca e mai convenabil asa... pt ca e un pic ciudat lipitul la loc... iti trebuie un adeziv suficient de tare care sa te asigure ca nu ti se desface fata de la usa... mai ales ca o trantesti toata ziua...Razvan C4 scrie: multumesc mult de raspuns.
O intrebare.
pot sa demontez doar manerele de pe usi ? cum se face asta?
Exosphere scrie:Mie mi-a cerut 500 lei pe partea aia din piele cu cusatura rosie. interesanta rau diferentapretul se pune dupa chef?
eu sunt de parere ca omul poate sa ceara cat vrea. poate sa iti zica 1000 euro imbracatul volanului. daca tu accepti, e problema ta... de aia nu se ocupa doar el cu tapitat... exista unii la care ii mai scump, altii la care ii mai ieftin... fiecare isi alege in functie de ce considera ca ii mai oki. Eu zic ca ar fi o problema doar daca ti-ar zice initial ca ii 150 euro si cand ii gata iti zice ca mai tre sa dai 50 euro ca defapt ii 200 euro... in rest... nu vad sa fie o problema. Si da... omul poate sa puna pretul dupa chef, volumul de lucru care il are la momentul respectiv, materialele folosite si multe alte chestii care poate sa varieze... e strict parerea mea... si sunt sigur ca nu toti o sa fie deacord cu ea... ps: ii fara suparate fanutfanut scrie: Il rog pe Calin sa nu se supere pe mine nu vreau nici sa i umplu topicul aiurea nici sa fac anti-reclama nu am nimic de castigat, Marian lucreaza f frumos , l am intrebat cat ajunge sa imbrac un volan la el, pretul a fost 150 euro(deci 600 roni), totusi e putin cam mult parerea mea