Furia Rosie by St0rMrAgE

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Razvan C4
Numar Inmatriculare: B 971 SRM

Re: Furia Rosie by St0rMrAgE

Mesaj de Razvan C4 »

Imagine[/quote]

cat te-a ajuns sa pui piele pe manere si cusaturile rosii, nu stiu daca si montaj....
mersi
Citroen C4 1,6 16V - 110CP - negru
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
stormrage
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: AR-86-STD

Mesaj de stormrage »

modificatul usii si montajul l-am facut in Arad. Doar tapitatul l-am facut in Bucuresti, la Marian (https://www.facebook.com/marian.mbaudiophile).
Din pacate nu am cum sa iti zic un pret... la mine si partea de sus a fost imbracata in alcantara si partea de jos... intr-un material cauciucat... deci cat am platit eu, nu are nici o relevanta pt ce vrei tu.
Sfatul meu este sa ii dai un msg la Marian si sa il intrebi cat te costa exact ce vrei tu sa iti faci. Cu siguranta va putea sa iti zica mai multe si daca intrebi, nu te obliga nimeni sa cumperi nimic :) :hi
stormrage

Mesaj de stormrage »

update on that...

am aflat pret... deci... daca vrei doar partea tapitata de la fetele de usi (aici ma refer la maner), cu piele si cusatura rosie, ca la mine... costa 150 lei ambele

Marian Gadau - 0766526393.

eu unu il recomand din tot sufletul... dar la ce se vede in poze, nu cred ca mai tre sa zic nimic :)
ganja
Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)

Mesaj de ganja »

trebuie mers la el cu fata de usa demontata? ca e tentant la cat de bine arata
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
stormrage

Mesaj de stormrage »

eu am trimis-o demontata pt ca masina a ramas in Arad :)
cu siguranta te poti duce si cu ea pe masina... dar nu stiu sa iti spun daca in pret e inclus demontat/montat. cel mai bine ii dai un telefon la Marian si discuti direct :)
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

mai ai cumva poze din timpul demontarii? ceva gen pas1, pas 2, sa se vada ordinea in care trebuie data jos fata de usa ca sa ajungi la maner, fara sa strici ceva?
trebuie sa schimb si eu tapiteria de pe maner, ca s-a decolorat unde pui mana si arata gretos/murdar in zora aia oricat as curata acolo ... pielea o am de vre-un an dar n-am apucat sa ma apuc de treaba ca nu-mi dau seama cum de da jos manerul.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Mie mi-a cerut 500 lei pe partea aia din piele cu cusatura rosie. interesanta rau diferenta :) pretul se pune dupa chef?
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Razvan C4
Numar Inmatriculare: B 971 SRM

Mesaj de Razvan C4 »

stormrage scrie:update on that...

am aflat pret... deci... daca vrei doar partea tapitata de la fetele de usi (aici ma refer la maner), cu piele si cusatura rosie, ca la mine... costa 150 lei ambele

Marian Gadau - 0766526393.

eu unu il recomand din tot sufletul... dar la ce se vede in poze, nu cred ca mai tre sa zic nimic :)
multumesc mult de raspuns.
O intrebare.
pot sa demontez doar manerele de pe usi ? cum se face asta?
Citroen C4 1,6 16V - 110CP - negru
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Exosphere scrie:Mie mi-a cerut 500 lei pe partea aia din piele cu cusatura rosie. interesanta rau diferenta :) pretul se pune dupa chef?
Il rog pe Calin sa nu se supere pe mine nu vreau nici sa i umplu topicul aiurea nici sa fac anti-reclama nu am nimic de castigat, Marian lucreaza f frumos , l am intrebat cat ajunge sa imbrac un volan la el, pretul a fost 150 euro(deci 600 roni) :-s , totusi e putin cam mult parerea mea :hi
stormrage

Mesaj de stormrage »

ingfrancisc scrie:mai ai cumva poze din timpul demontarii? ceva gen pas1, pas 2, sa se vada ordinea in care trebuie data jos fata de usa ca sa ajungi la maner, fara sa strici ceva?
trebuie sa schimb si eu tapiteria de pe maner, ca s-a decolorat unde pui mana si arata gretos/murdar in zora aia oricat as curata acolo ... pielea o am de vre-un an dar n-am apucat sa ma apuc de treaba ca nu-mi dau seama cum de da jos manerul.
eu am dat jos doar fata de usa... aia nu ii greu de facut... sunt 4 suruburi si in rest cleme... clemele, daca chiar rupi din ele, gasesti la 10 lei punga de vreo 15-20 bucati...
ca sa ajungi la maner trebuie desfacuta fata de usa in bucati si apoi sa le lipesti la loc. din pacate cu partea asta nu te pot ajuta ca nu am facut-o eu... eu am trimis totata fata de usa la tapitat.
ca sa vezi la ce ma refer... pictures :)

Imagine

Imagine
Razvan C4 scrie: multumesc mult de raspuns.
O intrebare.
pot sa demontez doar manerele de pe usi ? cum se face asta?
aceasi poveste ca si la francisc. eu am circulat aproape juma de luna cu masina fara fete de usi... eu zic ca e mai convenabil asa... pt ca e un pic ciudat lipitul la loc... iti trebuie un adeziv suficient de tare care sa te asigure ca nu ti se desface fata de la usa... mai ales ca o trantesti toata ziua...
Exosphere scrie:Mie mi-a cerut 500 lei pe partea aia din piele cu cusatura rosie. interesanta rau diferenta :) pretul se pune dupa chef?
fanut scrie: Il rog pe Calin sa nu se supere pe mine nu vreau nici sa i umplu topicul aiurea nici sa fac anti-reclama nu am nimic de castigat, Marian lucreaza f frumos , l am intrebat cat ajunge sa imbrac un volan la el, pretul a fost 150 euro(deci 600 roni) :-s , totusi e putin cam mult parerea mea :hi
eu sunt de parere ca omul poate sa ceara cat vrea. poate sa iti zica 1000 euro imbracatul volanului. daca tu accepti, e problema ta... de aia nu se ocupa doar el cu tapitat... exista unii la care ii mai scump, altii la care ii mai ieftin... fiecare isi alege in functie de ce considera ca ii mai oki. Eu zic ca ar fi o problema doar daca ti-ar zice initial ca ii 150 euro si cand ii gata iti zice ca mai tre sa dai 50 euro ca defapt ii 200 euro... in rest... nu vad sa fie o problema. Si da... omul poate sa puna pretul dupa chef, volumul de lucru care il are la momentul respectiv, materialele folosite si multe alte chestii care poate sa varieze... e strict parerea mea... si sunt sigur ca nu toti o sa fie deacord cu ea... ps: ii fara suparate fanut :)
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

la 150 de lei ma bag si eu ca de cand am luat masina m-au enervat la culme manerele ca se murdaresc si se vad oribile... #-o
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Nu am zis ca nu lucreaza frumos, am doar cuvinte de lauda pentru el. Insa mi se pare o problema sa ii cer un pret azi si altul maine si sa difere cu 200%. Sa-mi fac eu cu 150 lei si a doua zi sa mai trimit un prieten la el si sa-i ceara 500 lei nu e ok. Cam asta e ideea. O sa ma las la mana mea, imi caut piele separat, adeziv am, chef de munca sa fie :hi
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

mersi Calin pentru info, o sa-i rog si pe astia la citronel sa-mi faca instructajul, ca astazi am avut un accident si oricum trebuie sa ajung la ei pentru reparatii.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

Subscriu : am vb cu tipul care imbraca manerul la usa si-mi spune ca este un pret gresit 150 de lei, pretul este de 150 de euro :shock: Pt mine este cam mare pretul...
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

V-as ruga sa nu poluati acest topic unde este descrisa o masina, cu fel si fel de impresii si preturi ale persoanei care imbraca in piele diverse componente. Puteti deschide topic nou si dezbatuta "problema"
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”