Scz de offtopic
Sent from my iPhone using Tapatalk

Eu nu ma consider unu cu sange in instalatie cand vine vorba de drumuri publice, dar nu simti nimic cand ai 550CP si mergi cu 280! Deja de la 250 in sus sunt fineturi..foxbat scrie:oricum e clar, jucariile astea de C4 sunt masinute faine si dragute. ieri m am dat cu a mea un pic si mi a placut atat la 90 cat si la 160. deci e ok .
partea cu viteza n-are legatura. pana in 250 merge orice tont de Bucuresti cu orica c...t de masina.
cine e " vitezoman" si are cu ce ( sange in instalatie ) sa ne vedem sanatosi cu "Recorduri" care sa inceapta de al 270 in sus.
Si ca sa nu ne pierdem in detalii, vorbesc de viteza reala nu ce indica bordul..
si inca ceva, cine n-a stat la 1 m sau mai putin de ceva ce merge cu peste 290 km /h ar fi frumos sa nu si dea cu pararea.
sanatate.

Uita-te la 15" pentru iarna. Doar daca nu gasesti ceva ca lumea sau iesi prea scump fata de cit ai fi dispus sa cheltui ramii la 16.DjAndr3w scrie: In fine, revenind ontopic, curand urmeaza sa imi aleg noile jante de iarna pentru buburuza
Am cautat pe forum si am dat de un site care imi arata toate rechemarile in service la C4 inclusiv seriile de caroserie care au acele rechemari. Seria de caroserie care o am eu se incadreaza la o rechemare pentru instalatia electrica/posibilitate scurt circuit, insa tot pe siteul ala era si o rechemare problema inchidere hayon. Acum nu stiu ce sa cred, unde as putea sa verific daca am dreptul de rechemare in service? La SERVUNION in Iasi, sau la ce reprezentanta Citroen sa merg mai aproape de Iasi?vlad scrie:La tine 100% sint firele din mansonul respectiv. Daca partea mansonului care intra in haion are un cot ca si partea care iese din garantie nu mai beneficiezi de rechemarea pt schimbarea acestui cablaj. Daca nu are cot te-ai scos; schimbi moca instalatia electrica respectiva pe rechemarea in service.