Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Mesaj de Bogdan »

Ca sa va linistiti, mergeti la un circuit de karturi, luati un kart puternic, 30-35 Cp si gata ! :)

Scz de offtopic

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
foxbat
Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
Numar Inmatriculare: FOX

Mesaj de foxbat »

Super, asa da, sfat, exceptional. respecte
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

foxbat scrie:oricum e clar, jucariile astea de C4 sunt masinute faine si dragute. ieri m am dat cu a mea un pic si mi a placut atat la 90 cat si la 160. deci e ok .
partea cu viteza n-are legatura. pana in 250 merge orice tont de Bucuresti cu orica c...t de masina.

cine e " vitezoman" si are cu ce ( sange in instalatie ) sa ne vedem sanatosi cu "Recorduri" care sa inceapta de al 270 in sus.

Si ca sa nu ne pierdem in detalii, vorbesc de viteza reala nu ce indica bordul..

si inca ceva, cine n-a stat la 1 m sau mai putin de ceva ce merge cu peste 290 km /h ar fi frumos sa nu si dea cu pararea.
sanatate.
Eu nu ma consider unu cu sange in instalatie cand vine vorba de drumuri publice, dar nu simti nimic cand ai 550CP si mergi cu 280! Deja de la 250 in sus sunt fineturi..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
foxbat
Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
Numar Inmatriculare: FOX

Mesaj de foxbat »

cel putin aia cu 550 :) pe un nr de roti mai mare ca 2 au un oarecare buget.

desi sunt pericol si ei , statistic pericolul mare vine din clasa de jos care " dau " in ele fara mila si fara minte.

si daca e de dat, stiu eu cateva locuri nu prea departe unde e mai sigur ca pe circuit. doar ca ..daca Doamne feri se strica sandramaua pana vine 112 ul mai trece o vreme..

chestia e ca sunt si niste cursuri de pilotaj care ajuta, pararea mea, tare mult sa stii ce sa faci cu calutii aia putere, basca mai inveti si ca pe strada nu e deloc safe sa i " dai ":)

o sa fiu urecheat ca am dat o in offtopic :)
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Pfff...ce discutii importante, mi-a luat ceva sa le citesc.Nu e nimic ca e offtopic odata ce se discuta lucruri importante.
Eu nu as merge cu viteza mai mare decat cea de siguranta, cat de cat pentru mine si pentru ceilalti participanti la trafic. Deja viteze ce trec de 200km/h cu orice masina nemteasca gen vw pe drumurile noastre mergand frecvent cu viteza asta, o consider inconstienta, daca ai autostrada ca in Germania poti sa ii dai cat vrei, sau daca ai o masina modificata cu cap si care stii ca duce, si e drumul liber, la fel se merita, dar asta in reprize scurte si unde se poate, nu cum am vazut azi un Q7, care a trecut prin Letcani pe contra sens, ATENTIE contrasens in curba prin localitate cu peste 150 km/h wtf ?!
Cum zice si Bogdan, cel mai bine, te duci la karting si gata, iti versi nervii pe motor acolo unde nu omori pe nimeni, sau faci ca Mituc cu propria masina pe circuit :hi
In fine, revenind ontopic, curand urmeaza sa imi aleg noile jante de iarna pentru buburuza :ya
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

DjAndr3w scrie: In fine, revenind ontopic, curand urmeaza sa imi aleg noile jante de iarna pentru buburuza :ya
Uita-te la 15" pentru iarna. Doar daca nu gasesti ceva ca lumea sau iesi prea scump fata de cit ai fi dispus sa cheltui ramii la 16.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Eu am in CIV doar de 17 si de 16, nu e vreo problema sa iau de 15?!...si daca as alege de 15 ce imi recomanzi? Jante si cauciucuri(firma, dimensiuni). Ms :hi
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

Deci n-ai si 15"? N-ar fi o problema sa pui pe 15 ca incap frinele, si daca nu tre' sa faci ITP-ul cu pneurile de iarna atunci e ok. Dar probabil in acest caz mai bine mergi pe 16".

Cit despre jante... tabla! + pneuri 195/65/r15 sau 205/55/r16.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Nu, nu am 15. Si eu m-am mirat. Roata de rezerva e de 15 cu cauciuc 195/65. Pe CIV am doar 16 si 17, la 16 dimensiuni la cauciucuri 205/50 si 205/55 iar la 17 doar 205/50.
Eu vroiam sa imi iau ceva de aliaj pe 16, sa vad la ce preturi daca ma incadrez, daca nu raman la tabla pe 16.
Imagine
раскрутка сайтов
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Trebuie sa scrie undeva pe stalpul masinii toate anvelopele acceptate. Daca nu le ai in carte dar pe stalp da, te duci o fuga la RAR sa ti le treaca si in carte sa n-ai probleme la ITP.
Eu asa am procedat si nu m-a costat nici un ban la RAR. Lucru asta trebuia facut de prima oara decand s-a infiintat cartea masinii de catre cei de la RAR, dar au obiceiul sa omita astfel de lucruri.
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Nu am scris nimic pe stalpul masinii legat de jante, doar de presiunea din roti. In schimb la RAR(l-am facut acum o luna, am intrebat daca nu imi trec si cele de 15, si mi s-a spus sec ca doar 16 si 17 sunt pentru modelul meu de masina, cum vorbesc aia cu "grade" inalte in RO.
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Acum ca vine toamna cu adevarat, i-am comandat o pereche de "ochelari de soare" :D buburuzei mele, mai exact "ochelari" crom pentru farurile de ceata. Au costat 25 $ direct din tara Marelui Zid ::P
Imagine

Poze cu buburuza cu "ochelari" peste 2-3 saptamani :ya
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

Pune-i la primavara, ca nu apuca martie daca-i pui acum.

DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Oare asa de proasta calitate sa fie? L-am intrebat pe chinezoi si a spus ca nu e plastic vopsit, asa e conceput el, cica nu se jupeste. Ai avut asa ceva? Stii cam cata durata de viata are? Oricum merci pentru sfat :hi
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

vlad scrie:La tine 100% sint firele din mansonul respectiv. Daca partea mansonului care intra in haion are un cot ca si partea care iese din garantie nu mai beneficiezi de rechemarea pt schimbarea acestui cablaj. Daca nu are cot te-ai scos; schimbi moca instalatia electrica respectiva pe rechemarea in service.
Am cautat pe forum si am dat de un site care imi arata toate rechemarile in service la C4 inclusiv seriile de caroserie care au acele rechemari. Seria de caroserie care o am eu se incadreaza la o rechemare pentru instalatia electrica/posibilitate scurt circuit, insa tot pe siteul ala era si o rechemare problema inchidere hayon. Acum nu stiu ce sa cred, unde as putea sa verific daca am dreptul de rechemare in service? La SERVUNION in Iasi, sau la ce reprezentanta Citroen sa merg mai aproape de Iasi?
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”