Viitoarea mea masina de familie ?

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns

Tu ce ai alege daca ai fi in locul meu?

Mazda 6 2.0d @2008
9
18%
Jaguar X-Type 2.0d @2007-2008
4
8%
BMW 320d @2006
5
10%
Laguna 2.0dci @2008-2009
0
Niciun vot
Citroen C5 2.0hdi @2008
22
45%
Insignia 2.0d @2008
9
18%

Voturi totale: 49

catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Viitoarea mea masina de familie ?

Mesaj de catalin4u24 »

A venit vremea sa scap de 3 usi, sa urc o treapta spre 4 sau eventual 5 usi. Copilul se face mare, spatiul incepe sa devina din ce in ce mai mic, imaginea de pustan cu masina "sport" nu mi se mai potriveste... nici varsta nu ma mai ajuta, chiar daca fata da :ok ... si mintea e tot de pustan din pacate...
Masina o sa fie de familie, second-hand ca altfel nu se poate, pentru uz general (shooping, drumul catre serviciu, vacante etc...)
Inima ma indeamna catre un hot-hach si ochii mi se invart in cap de un 2L turbo benzinar dar nu ma lasa subconstientul care trage catre un diesel spatios si economic #-o . Daca pana acum am lasat inima sa dicteze, de acum am sa merg pe mana subconstientului...asta e, imi pare rau inima :oops:
Am cateva variante care ma atrag in mod special:

Mazda 6 @2008 2.0d, frumoasa p-afara, fada inauntru... (fiabila), brand de mijloc, costuri de intretinere medii (rulata nu f mult)

Jaguar X-Type @2007-2008 2.0d- frumoasa p-afara, foarte mult bun gust inauntru...(extrem de dotata-fiabila, brand premium), costuri de intretinere medii (rulata nu f mult)

BMW 320d @2006 - raport consum/performanta de neegalat, frumoasa p-afara, functie de echipare poate fi fada inauntru sau poate fi foarte dotata si eleganta, nu e cazul la suma de care dispun eu, deci fada... (fiabila, brand premium), costuri de intretinere ridicate (rulata muuult)

Renault Laguna 2.0dci 150cp @2008-2009 - fada p-afara, placuta la interior (fiabila - brand sub medie) costuri de intretinere medii (rulata nu f mult)

Citroen C5 2.0hdi @2008 - frumoasa p-afara, placuta la interior (nu cunosc detalii despre fiabilitate spre rusinea mea :oops: ) brand de mijloc, costuri de intretinere medii (rulata nu foarte mult)

Opel / Vauxhall (in cazul meu :mrgreen: ) Insignia 2.0d @2008 - frumoasa p-afara, placuta in interior (fiabila - a castigat si nu stiu ce premiu de fiabilitate) brand de mijloc, costuri medii (rulata mult)

Chestia cu fiabilitatea oricum a devenit si o chestie de noroc, nu mai e ce era inainte, masinile au devenit consumabile... eu oricum n-am tinut o masina mai mult de 2 ani. Ma plictisesc, vreau sa incerc si altceva...
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: Viitoarea mea masina de familie ?

Mesaj de alex82 »

catalin4u24 scrie: Imaginea de pustan cu masina "sport" nu mi se mai potriveste... nici varsta nu ma mai ajuta, chiar daca fata da :ok ... si mintea e tot de pustan din pacate...

Inima ma indeamna , dar nu ma lasa subconstientul . Daca pana acum am lasat inima sa dicteze, de acum am sa merg pe mana subconstientului...asta e, imi pare rau inima :oops:
Sa intelegem ca renunti la pasiunea pt asiatice si devi si tu in sfarsit familist :mrgreen:
Din cele enumerate de tine , cred ca cel mai bine tine se potriveste Insignia . :hi
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

C5... break sa fie :)
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

@alex82 Da, dar la bugetul meu o iau cu 100k mile la bord, adica 160 000 km :?
Nu stiu ce sa zic...cam mult...
@cpv_13 - Sa stii ca ma batea gandul la break... are portbagajul ala ridicol de mare si arata binisor, chiar bine pt un break
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Salut. Daca iti ajunge bugetul, un Citroen C5 e cea mai buna alegere, dar sa aibe neaparat suspensie hidraulica, e o placere sa conduci aceasta masina :hi
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mie-mi place jaguaru ala...si sper sa-l iei pe ala, dupa o negociere mai la sange :hi
scoate moaca ta de copil nevinovat in fata, poate iti fac aia reducere mai mare :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Ala care ti l-am aratat e tira pe langa asta:
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p" onclick="window.open(this.href);return false;
Dar e 2.2d si ma cam ustura la asigurare :roll:
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Daca nu poti lua un 320 "rulata nu f mult" te-as indemna catre un C5 sau Insignia :wink:
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Da, pai vad dupa voturi cum C5-ul castiga, insa intrebarea mea este: de ce?
Varianta cu suspensii paranormale sare din schema ca n-am bani de d-aia. Aia e scumpa...
Asa ca fara d-alea nu mai e asa exclusivista si deci trebuie sa fie alte motive bine intemeiate sa ma faca sa o aleg. As dori sa ma ajute cineva care are, a avut sau stie cu ce se mananca acest C5, eu nu stiu nimic despre el :roll:
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

sincer imi place mai mult c5 decat c4, dar e vorba de alta clasa si varsta nu ma caracterizeaza pentru c5. imi plac masinile sport! e bine sa le vezi pe toate, e parerea mea dar tu stii cel mai bine :hi
gri 1.6,16V benzina,110ponei
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

C5 are un prieten de al meu, C5 am vrut si eu sa imi iau, am condus aceasta masina, e superba, doar cum am zis mai sus, eu am vrut cu suspensie hidraulica si cutie de viteze automata(asa are si prietenul meu) cealalta varianta nu o stiu, dar presupun ca tinuta la drum, placerea de a conduce e aceeasi, doar ca ii "scade" un pic din comfort nemaiavand suspensia hidraulica, care e mai "moale". In schimb, daca vrei masina de familie, C5-ul e masina de familie. Ai spatiu in fata si in spate cat sa stai ca la bar, de portbagaj nu mai spun, plus multele dotari care le are la un pret relativ mic. Sper sa faci alegerea cea mai buna pentru tine 8)
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Un Ford Mondeo tot asa 2008-2009 nu ti-ar placea? In ce buget te incadrezi? http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C25494530.html" onclick="window.open(this.href);return false; Asta iti depaseste bugetul?
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Exo , Catalin e in regat , stabilit acolo si cauta masina de acolo cu volanul pe partea betivului :mrgreen: :hi
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Corect, atunci renunt la link si raman doar la intrebare :mrgreen:
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Ma incadrez mai mult la Mondeo decat la C5 :lol: , doar ca nu ma pasioneaza deloc :( . Adica aici Modeo si Vectra sunt ff accesibile, doar ca nu-s pe placul meu :roll:
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”