Masina o sa fie de familie, second-hand ca altfel nu se poate, pentru uz general (shooping, drumul catre serviciu, vacante etc...)
Inima ma indeamna catre un hot-hach si ochii mi se invart in cap de un 2L turbo benzinar dar nu ma lasa subconstientul care trage catre un diesel spatios si economic
Am cateva variante care ma atrag in mod special:
Mazda 6 @2008 2.0d, frumoasa p-afara, fada inauntru... (fiabila), brand de mijloc, costuri de intretinere medii (rulata nu f mult)
Jaguar X-Type @2007-2008 2.0d- frumoasa p-afara, foarte mult bun gust inauntru...(extrem de dotata-fiabila, brand premium), costuri de intretinere medii (rulata nu f mult)
BMW 320d @2006 - raport consum/performanta de neegalat, frumoasa p-afara, functie de echipare poate fi fada inauntru sau poate fi foarte dotata si eleganta, nu e cazul la suma de care dispun eu, deci fada... (fiabila, brand premium), costuri de intretinere ridicate (rulata muuult)
Renault Laguna 2.0dci 150cp @2008-2009 - fada p-afara, placuta la interior (fiabila - brand sub medie) costuri de intretinere medii (rulata nu f mult)
Citroen C5 2.0hdi @2008 - frumoasa p-afara, placuta la interior (nu cunosc detalii despre fiabilitate spre rusinea mea
Opel / Vauxhall (in cazul meu
Chestia cu fiabilitatea oricum a devenit si o chestie de noroc, nu mai e ce era inainte, masinile au devenit consumabile... eu oricum n-am tinut o masina mai mult de 2 ani. Ma plictisesc, vreau sa incerc si altceva...