Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
1. Dau la cheie si electromotorul da in gol uneori (vara, iarna, cald, frig...nu conteaza). care af fi cauza?
2. Daca tin piciorul sprijinit de pedala de ambreiaj simt o vibratie discontinua (nu cea normala a unui motor diesel ca si cum volanta ar fi stricata), doar la relanti si cu masina stationata. care ar fi motivul?
Multumesc!
It's nice to be important but is more important to be nice!
-=1.6HDI, 2005, berlina minunata=-
Partea cu ambreiajul am rezolvat-o, am schimbat tot chitul.
Dupa ce am pleca din service si am ajuns acasa m-am trezit ca in momentul parcarii sa ramana blocata in viteza a 4-a, iar a doua zi se constata ca e stricata timoneria cutii de viteze.
Acum, daca timoneria era buna(sau nu dadea niciun semn de problema inainte) oare era stricata sau cei de la service au stricat-o sau nu au fixat-o bine? Ei zic ca este stricata o bucsa si trebuie stricata tota timoneria pentru ca altfel nu merge. Momentan este carpita.(Eu nu am vazut nimic din tot acest proces de verificare si reparatie, nici macar piesele schimbate). Sa fiu cumva sceptic si sa cred ca servicul acesta imi face o figura, pentru ca din cate am citit pe forum am vazut ca C4-ul are probleme generale la timonerie inca din fabricatie.
merci!
service-ul se numeste CSGAUTO (csgauto.ro) si au fost mai mult decat ok in operativitate si pret. (ba chiar i-as lauda de cum au lucrat, exceptand situatia cu timoneria unde nu stiu ce sa cred...)
Kit-ul ambreiaj a costat 660RON si este marca LUK iar manopera 400RON (service Citroen cerea aprox 1000RON manopera iar un alt service neutorizat cerea 480RON)