Oltean cu C4 pe strazile din Bucuresti

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Re: Oltean cu C4 pe strazile din Bucuresti

Mesaj de Costi596 »

liviu_smup scrie:Sigla in culoarea neagra este o o idee excelenta dar nici macar benzile de pe plafon nu merg intr-o culoare deschisa?

ai putea sa le face in culoarea masinii , daca o sa pui galben , rosu sau mai stiu eu ce ,iese kitch
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

nu o face sorcova pt k este pacat...mai bine niste jante 17",folie si in rest masina este ok
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
liviu_smup
Numar Inmatriculare: DJ 09 DDT

Mesaj de liviu_smup »

Ok, intrebari...

1. Dau la cheie si electromotorul da in gol uneori (vara, iarna, cald, frig...nu conteaza). care af fi cauza?

2. Daca tin piciorul sprijinit de pedala de ambreiaj simt o vibratie discontinua (nu cea normala a unui motor diesel ca si cum volanta ar fi stricata), doar la relanti si cu masina stationata. care ar fi motivul?

Multumesc!
It's nice to be important but is more important to be nice!
-=1.6HDI, 2005, berlina minunata=-
liviu_smup

Mesaj de liviu_smup »

Partea cu ambreiajul am rezolvat-o, am schimbat tot chitul.
Dupa ce am pleca din service si am ajuns acasa m-am trezit ca in momentul parcarii sa ramana blocata in viteza a 4-a, iar a doua zi se constata ca e stricata timoneria cutii de viteze.
Acum, daca timoneria era buna(sau nu dadea niciun semn de problema inainte) oare era stricata sau cei de la service au stricat-o sau nu au fixat-o bine? Ei zic ca este stricata o bucsa si trebuie stricata tota timoneria pentru ca altfel nu merge. Momentan este carpita.(Eu nu am vazut nimic din tot acest proces de verificare si reparatie, nici macar piesele schimbate). Sa fiu cumva sceptic si sa cred ca servicul acesta imi face o figura, pentru ca din cate am citit pe forum am vazut ca C4-ul are probleme generale la timonerie inca din fabricatie.

merci!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

la ce service ai fost? si cat te-a costat operatiunea?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
liviu_smup

Mesaj de liviu_smup »

service-ul se numeste CSGAUTO (csgauto.ro) si au fost mai mult decat ok in operativitate si pret. (ba chiar i-as lauda de cum au lucrat, exceptand situatia cu timoneria unde nu stiu ce sa cred...)
Kit-ul ambreiaj a costat 660RON si este marca LUK iar manopera 400RON (service Citroen cerea aprox 1000RON manopera iar un alt service neutorizat cerea 480RON)
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”