dilema!!!!
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Si daca tot veni vorba de C2, poate vrei sa te uiti si la Swift si Colt. Toate masinute cel putin cool!
Acum nu ne intelege gresit, nu vrem sa nu-ti iei C4, dar preferam sa-ti iei ceva care sa-ti placa cu adevarat sa conduci, nu sa-ti para rau ca n-ai una sau alta pe ea si sa n-ai chef sa te urci in masina.
Acum nu ne intelege gresit, nu vrem sa nu-ti iei C4, dar preferam sa-ti iei ceva care sa-ti placa cu adevarat sa conduci, nu sa-ti para rau ca n-ai una sau alta pe ea si sa n-ai chef sa te urci in masina.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
tzun
- c4 eXpLoSiF
- Numar Inmatriculare: TCI
-
bestskud
- Numar Inmatriculare: IS-84-TOM
melinda eu iti recomand sa te duci la ats baneasa si sa te uiti un pic pe panoul ala din mijlocul salii....unde scrie mare OCAZIE!...am impresia ca poti lua 1.6hdi chiar cu echipare champion pe la 11500-12000...masina de 1 an parca cu vreo 15-200 mii km...si asa ai rezolvat si dilema...si c4 si echipat si in buget si in garantie...
L.E. acum am vazut ca esti din cj...poate este cineva binevoitor si iti spune ce oferte sunt acolo in caz ca esti interesata...eu pe 8august parca...cand am luat masina erau cam 6-7 oferte de genul asta...si benzina si hdi...si nici una nu era echipare x...mai toate aveau macar inca un an garantie...si desigur poti sa o mai si prelungesti 1 an in caz ca nu stiai...
L.E. acum am vazut ca esti din cj...poate este cineva binevoitor si iti spune ce oferte sunt acolo in caz ca esti interesata...eu pe 8august parca...cand am luat masina erau cam 6-7 oferte de genul asta...si benzina si hdi...si nici una nu era echipare x...mai toate aveau macar inca un an garantie...si desigur poti sa o mai si prelungesti 1 an in caz ca nu stiai...
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ai 11500 fix? Extraordinar! Pai da-i pe aia ca avans si mai faci un credit de nevoi personale de vreo 3000EUR si te alegi cu un C4 SX (Champion sau cum se cheama acum oferta) care are si clima buvonica, si motor cu multi cabali in el, naravasi toti, unul si unul, care beau de zor numai lapte si mei, pardon, OMV100 sau sprint diesel, si airbag-uri, si de toate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
garantia la kia e de 7 ani la fel cum e si la hyundai de 5? ...si crapa in ea amortizoare la 15-20k km, casete de directie, tot felul de pompe si pompite pe la servo tri-rectie, e-rectie si abs care aminteles ca nu le schimba chiar pe toate pe garantie, etc? Faca bors cu garantia lor (cel putin aia de la hyundai, de kia doar intreb).
-
kriss13
Nu te lua dupa astia
.. ia-ti ce-ti place..si ce daca e prima masina? Asta nu inseamna NIMIC.
Eu mi-am luat un Dodge Caliber si e tot prima masina si nu regret nici o secunda.
De ce sa-mi iau altceva mai mic/slab/eftin? Ce conduci cu aia te obisnuiesti.
Daca aveam bani imi luam RangeRover ca prima masina (sau macara cu 32 de roti
)
C4 e o masina superba..asa ca, lasa glumele si baga C4..
Si ce daca nu ai toate optiunile pe ea?
Vrei sa conduci o scrumiera full optios (no offence..i hate small cars)
C4 it da prestanta , C3 doar spatiu de parcare si un zinbet trist cind trece un C4 pe linga tine.
ps
nu am citit tot postul dar sper sa se fi hotarit la C4... pt binele lui
Eu mi-am luat un Dodge Caliber si e tot prima masina si nu regret nici o secunda.
De ce sa-mi iau altceva mai mic/slab/eftin? Ce conduci cu aia te obisnuiesti.
Daca aveam bani imi luam RangeRover ca prima masina (sau macara cu 32 de roti
C4 e o masina superba..asa ca, lasa glumele si baga C4..
Si ce daca nu ai toate optiunile pe ea?
Vrei sa conduci o scrumiera full optios (no offence..i hate small cars)
C4 it da prestanta , C3 doar spatiu de parcare si un zinbet trist cind trece un C4 pe linga tine.
ps
nu am citit tot postul dar sper sa se fi hotarit la C4... pt binele lui
DODGE Caliber SXT 2L 159CP CVT 17" Black/Beige... and anything but cute.
-
newt
- CPatratzel
Si daca tot s-a pus problema de sh.... viewtopic.php?t=857
Putem discuta si alte varianta nu doar cedare de contract.
Putem discuta si alte varianta nu doar cedare de contract.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Da, dar un C2 Sport Chic sau cum se cheama face cu mana si la un VTS si e cu cateva mii de euro bune mai ieftin.
Eu personal as alege C4, dar eu zic sa nu optezi pt cele de pe panoul mai sus mentionat, pt ca am auzit ca este o mica loterie cu ele, unele fiind rupte rau de tot.
Mai fa un credit pt diferenta de bani, fa o preluare de leasing de la cineva care stii ca nu a rupt-o sau mai asteapta putin sa mai strangi nishte bani.
Parerea mea.
Eu personal as alege C4, dar eu zic sa nu optezi pt cele de pe panoul mai sus mentionat, pt ca am auzit ca este o mica loterie cu ele, unele fiind rupte rau de tot.
Mai fa un credit pt diferenta de bani, fa o preluare de leasing de la cineva care stii ca nu a rupt-o sau mai asteapta putin sa mai strangi nishte bani.
Parerea mea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
newt
- CPatratzel
Stiu eu pe cineva!!!Shadow scrie:... fa o preluare de leasing de la cineva care stii ca nu a rupt-o ...
P.S. De fapt si Shadow stie pe cineva!!
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
dimabogdan
Am vazut prin Cta ceva Cee-d-uri...hmmm....BANALE , tata, asta e singurul cuvant care imi vine in minte cand le vad.Mai mult, chiar anoste.Intr-adevar, la C4 e vorba si de ceva sansa, cum o prinzi .La mine, prima mi-a dat fiori de gheata , m-a imbatranit cu 10 ani.Astacealalta, m-a intinerit cu 25 de ani, fuge de rupe pamantul, papa decent si nu am decat cuvinte de lauda despre ea(EL)
Nu as schimba-o ( asa cum am vrut la un moment dat) decat pe un Civic( cool) sau pe un Auris( nice)!
Nu as schimba-o ( asa cum am vrut la un moment dat) decat pe un Civic( cool) sau pe un Auris( nice)!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
-
mercury
melinda.....eu conduc numai de o sapt noul meu C4 si crede-ma ca sunt cu adevarat fericit! daca pentru tine siguranta conteaza intra pe site-ul http://www.euroncap.com/home.aspx si cauta C4. ai sa vezi ca este printre cele mai sigure automobile din lume. in ceea ce priveste aspectul exterior (care mie mi se pare extraordinar) la New York anul trecut C4 a castigat premiul pentru cel mai bun design al anului 2006. cee'd daca sta langa un C4 cred ca ar arata ca o masina demodata (eu asa o vad). nu se pot compara cele doua masini...(parerea mea, dar nu numai
). te asteptam in clubC4!
C4 Coupe 1.6 HDI 16v(110 CP) Champion
-
melinda
buna!!!
pai io m-am hotarat deja, C4 sa Fie !!!!
am hotart sa imi iau C4, si pana la urma cea pe motorizare de 1.6 benzina ( cea de la promotie - robotic mi se pare ) numai ca, avand in vedere faptul ca mi-am schimbat jobu de o luna jumatate tre sa mai astept inca tot cam atat ... ca sa pot accesa un leasing, si, deci, mai devreme de 8-9 octombrie nu pot face comanda!!!!
asa ca mai am de asteptat un pik. da' nu are nimik merita asteptarea si... pana una alta mai citesc ce discutati voi despre ale voastre
pai io m-am hotarat deja, C4 sa Fie !!!!
am hotart sa imi iau C4, si pana la urma cea pe motorizare de 1.6 benzina ( cea de la promotie - robotic mi se pare ) numai ca, avand in vedere faptul ca mi-am schimbat jobu de o luna jumatate tre sa mai astept inca tot cam atat ... ca sa pot accesa un leasing, si, deci, mai devreme de 8-9 octombrie nu pot face comanda!!!!
asa ca mai am de asteptat un pik. da' nu are nimik merita asteptarea si... pana una alta mai citesc ce discutati voi despre ale voastre
-
mituc
Ii face din mina doar noaptea, cind ambele dorm:Shadow scrie:Da, dar un C2 Sport Chic sau cum se cheama face cu mana si la un VTS si e cu cateva mii de euro bune mai ieftin.
http://www.zeperfs.com/duel1265-1240.htm
-
newt
- CPatratzel
OFF:
Ce pot sa faca shuncile: 7.53 Kg/Ch vs. 8.81 Kg/Ch

Ce pot sa faca shuncile: 7.53 Kg/Ch vs. 8.81 Kg/Ch