dilema!!!!

melinda

dilema!!!!

Mesaj de melinda »

buna tuturor,
m-am hotarat in sfarsit ca e timpul sa imi iau o masina ( precizez ca nu am mai avut o masina pana acum) acu' ca mi-am luat carnetul...
In consecinta avand un buget fix m-am orientat spre mai multe variante si m-am hotarat, am decis, fara nici ce-a mai mica indoiala ca C4 este ceea ce imi place :)
asa ca de vreo 2 sapt citesc cu interes acest forum pentru a " cunoaste " si " intelege " mai mult despre aceasta masinuta superba.
Deci cum va spuneam am tot stat, si comparat , si ..intr-un final am avut in vedere 2 masini : C4 coupe 1.4, 90 CP cu ceva optionale si Cee'd tot 1.4 da' 109 CP.
Insa ... inainte sa merg la dealer as fi vrut sa va intreb ce parere aveti despre dilema mea ( C4 sau cee'd )? ( metionez ca suma de care dispun este 11.500 fix :cry: )
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

C'eed clarr!!!..... aaaa.... yeah right!!!
Mi se pare mie sau comparam ratusca cea urata cu miss univers????

No offence!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
melinda

Mesaj de melinda »

mda asta asa e....... C4 e mult mai frumoasat doar ca in suma mentionata de mine cee'd - ul are mult mai multe dotari decat C4 ... asta era de fapt dilema mea
Evident ca imi place mai mult C4 :D
onacus

Mesaj de onacus »

Tinand cont ca este prima masina, eu as zice sa incerci un C3 sau o clasa echivalenta, nu C4.
Dar daca vrei neaparat clasa compacta, atunci C4 este clar mai frumoasa decat C'eed. Uita-te si la ce probleme apar la C'eed, ca despre C4 aici chiar poti sa vezi cam tot ce poate sa apara si in consecinta poti sa-ti faci o imagine obiectiva asupra ei.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
c4upe

Mesaj de c4upe »

Spune-mi si mie ce dotari ai pe una si ce dotari ai pe cealalta.. si imi dau si io cu "presupusu".. glumesc.. cu sfatul :) Deoarece eu unu personal nu am o parere prea buna despre Kia.. si studiaza-le in amanunt.. interioarele.. vezi ce materiale sunt.. daca par sau nu d-alea ieftine.. ca de ex.. am un prieten care si-a luat Ford Focus TDCI 2.0 de 136 de cai, echipare GHIA si nu-mi place deloc interiorul .. pare prea ieftin... d'asta e bine sa te uitzi in amandoua modelel si sa vezi cum arata..
melinda

Mesaj de melinda »

C3 NU IMI PLACE!!!
prefer clasa mai mare. Are vreo imortanta daca am carnetu de curand?
Hm ... sper ca nu!
La o adica asta e masina care imi place.. insa ca sa fiu mai explicita iata in ce consta dilema mea :
am deci 11.500 fix. Vreau un C4 1.4 varianta X la cu aoptionale cele 6 airberguri si culoare metalizata ( nu am bani de aer conditionat !!! :cry: )

sau cee'd tot de 1.4 care are in dotare standard tot ce am mentionat la C4 + aer conditionat, MP3, 7 ani garantie....

e f adevarat nu stiu nimik de Kia si nici nu am gasit prea multe informatii....
melinda

Mesaj de melinda »

am vazut azi un cee'd in parcare si pot sa spun ca arata dragut ( evident ca nu e C4 !! ) , dar dragut... si in interior arata bine, adica nu e auster.... e dragut ce sa zic... insa nu stiu nimik despre performante etc etc
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

de kia intreaba-l pe tipitip, el iti poate spune cel mai mult. Daca acum ai luat carnetul o sa ti se para imens c4.
Eu unul daca ar trebui sa mai iau o masina tot c4 as lua, probabil ca un picasso acum ca tot o am pe asta.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

eu te-as sfatui sa iei ceed-ul , daca in aceeasi bani dotarile sunt mai numeroase.
un alt plus ar fi garantia de 7 ani.
daca ne "vede" @tiptip , ne va da mai multe detalii - el are si ceed si c4 ;)
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
melinda

Mesaj de melinda »

maine o sa postez exact si ofertele pe care le am de la dealeri..ca sa puteti sa va dati cu parerea...avizat! :)

Inca un lucru mai vroiam sa va intreb: de ce difera Computerul de bord intre ce apare pe site si ce vad in relitate, la masinile din trafic...
Imagine
onacus

Mesaj de onacus »

melinda scrie:C3 NU IMI PLACE!!!
Gusturile astea... :lol: :lol: :lol:

Sa te mai interesezi de ceva.... cat trebuie sa astepti pentru masina.
Daca aveai bani de o configuratie "Champion" de C4, ai fi stat dupa ea vreo 2-3 saptamani. Dar altfel, sa n-am gura spurcata, da' tare mi ca o sa stai 3 luni dupa ea daca vrei X...
Ultima oară modificat Joi Aug 23, 2007 9:28 pm de către onacus, modificat 1 dată în total.
dumiflo
The Citroen C4 man

Mesaj de dumiflo »

pentru ca in poza asta apare un VTS full...cu ecran color , navigatie...
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
melinda

Mesaj de melinda »

C4 e o masina de atitudine, speciala...nu e masina de duzina...interiorul cred ca e superb, are 5 stele la siguranta...si imi place mai mult...cupe-ul evident...insa Kia m-a pus pe ganduri...e mai eleganta, si mai dotata..
melinda

Mesaj de melinda »

Ce este un VTS? Pot sa-mi iau si mai tarziu? link plssssssss! :)

Ce dealer imi recomandati? Poate are ceva pe stoc convenabil..si poate mai impusc un discount ceva...
onacus

Mesaj de onacus »

melinda scrie:
melinda scrie:C4 e o masina de atitudine, speciala...nu e masina de duzina...interiorul cred ca e superb, are 5 stele la siguranta...si imi place mai mult...cupe-ul evident...insa Kia m-a pus pe ganduri...e mai eleganta, si mai dotata..
Ce este un VTS? Pot sa-mi iau si mai tarziu? link plssssssss! :)

Ce dealer imi recomandati? Poate are ceva pe stoc convenabil..si poate mai impusc un discount ceva...
VTS este versiunea de top de la C4. Adica toate optionalele pe ea.
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”