5000 /an

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
karateka1978
Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
Numar Inmatriculare: yy08vpf

Re: 5000 /an

Mesaj de karateka1978 »

vlad scrie:Cine a mai auzit de recomandari pe tari, revizie in Franta si revizie in Romania ?! Ce ne mai place sa le interpretram si ce le mai infloresc astia de la reprezentante. Ei stiu mai bine ca si cei ce au proiectat masina, dar ei nu stiu sa lucreze la masini cum zic cei de le-au proiectat; iar sint mai destepti.
Daca PSA zice un lucru. ai nostri trebuie sa rastalmaceasca acele cuvinte ca stiu ei ca noi avem praf si alte timpenii. Si pe linga asta mai vine si alti si zice sa schimbam si mai des si daca cumva zici ca nu e musai sar cu contrargumente sa nu zic altceva.
este adevarat ca nu ar trebui sa fie diferente intre tari...dar hai sa o luam logic...este o diferenta enorma intre 2 orase (ex. Paris si Bucuresti) de ce zic asta?! din 2 motive, ele fiind mai multe dar ma rezum la 2 destul de relevante. 1). in Bucuresti este de cu 200% mai mult praf in aer, orasul fiind mult mai poluat decat Parisul, ceea e ce duce la o imbacsire a filtrului de aer mult mai mare si a filtrului de polen deasemeni. 2). Parisul, este adevarat este mult mai aglomerat, avand o populatie mare mare decat Bucurestiul, dar si drumuri mult mai bune, iar traficul se desfasoara mai lejer, oamenii folosesc mijlocuri de transport alternative, nu ca in Bucuresti unde toti ies cu masina chiar daca merg 2-3 km pana la munca...in fine sunt pareri personale. si nu in ultimul rand in cartea service, e ceva specificat de "conditii de drum"...sincer, eu personal, mergand in cateva capitale ale Europei am vazut in ce conditii de conduce...si da, prefer sa imi fac revizia la 15.000 si poate chiar mai devreme avand in vedere cat praf si ce trafic este la noi (Bucuresti). Vlad sti foarte bine ca intr-un oras ca Turda este enorm de mult praf...deci asta, afecteaza foarte mult filtrul de aer si polen!!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ai dreptate. Crezusem initial ca daca nu faci km necesari pt revizie se schimba filtrele la 2 ani, dar nu daca e in conditii grele tot la 1 an se schimba. Deci la noi indiferent cum am da-o tot la 15.000 km sau 1 an se face revizia.
Si doar praful e singurul care ma baga la conditii grele. Cel putin pe mine care alimentez doar de la Rompetrol preferabil Alto 55. Carburantul indeplineste conditiile pt utilizare normala.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
SLS
Numar Inmatriculare: BV-10-SLH

Mesaj de SLS »

Oare in era cui vom prinde ai noi in Romanica conditii cat de cat fara praf, ca in tarile civilizate?
Aderenta maxima !!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

@ SLS, sincer, eu cred ca noi nu vom mai pinde, poate copiii nostri :D
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Praful nu tine de civilizatie. Tine de relief si de clima.

Sent from my GT-I9300
SLS
Numar Inmatriculare: BV-10-SLH

Mesaj de SLS »

Nu nu...tin sa te anunt ca se poate, sunt solutii!
Iarba pana in bitum sau ciment ar fi una din solutii...numai ca nu intereseaza pe nimeni o lege de genul.
Aderenta maxima !!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Tehnic se poate. Insa cu oamenii din zona... nu prea.
Cel putin pe aici pe la noi animalele de la salubritate totdeauna pun pamint cu 5-10cm mai sus de cit este bordura. Imi plac florile, imi plac straturile cu flori, insa daca ele devin o sursa de glod... ma kc pe ele.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”