Vopsit masina culoare non-standard
-
bizkit1
Vopsit masina culoare non-standard
Cat costa sa vopsesc toata masina? Vreau sa o fac portocalie
Ca sa stiu daca bag banii sau ii cheltuiesc .
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
bizkit1
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
ok, deci mie mi-au vopsit in felul urmator: capota, plafon, aripa stanga si a ajuns pe la 2500 ron. Cred ca vopsitul integral duce pe la 6-7000 ron
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
Adrian
- Membru 'tunat'
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Daca vrei portocaliu perlat te duce undeva in 2500-3000E daca vrei o vopsea metalizata simpla, undeva intre 1000-2000E depinde de vopsitor.
Si daca vrei cameleon sau alte nebunii doar vopseaua te sare de vreo 3000E + manopera.
Si daca vrei cameleon sau alte nebunii doar vopseaua te sare de vreo 3000E + manopera.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Un kil de vopsea e in jur de 60 de euro si mai iti trebuie lac.. E nevoie de 3.5l de vopsea la o masina si cam tot atat de lac.. Daca masina e noua si nu trebuie bagat chit, manopera ar fi cam 1500-2000 lei.. Te mai costa cabina in jur de 100 euro, acolo unde o fac si eu.. Totul nou, culoarea o alegi tu..
Eu zic ca cu maxim 1000-1200 o faci cu picatele! Ma repet, e mult si 1000!
Mai nasol e cu schimbarea de culoare la compartimentul motor, atat..
Ca idee: eu mi-am facut barile, pragurile si m-a dus la vreo 3 mil vopsitul si materiale.. Manopera nu am dat, ca mi-a facut un amic!
Acum o sa ii fac iar bara fata, ma costa tot la fel!
Eu zic ca cu maxim 1000-1200 o faci cu picatele! Ma repet, e mult si 1000!
Mai nasol e cu schimbarea de culoare la compartimentul motor, atat..
Ca idee: eu mi-am facut barile, pragurile si m-a dus la vreo 3 mil vopsitul si materiale.. Manopera nu am dat, ca mi-a facut un amic!
Acum o sa ii fac iar bara fata, ma costa tot la fel!
Ultima oară modificat Vin Aug 24, 2007 4:33 pm de către Adrian, modificat 1 dată în total.
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
->E nasol de schimbat culoarea unei masinii , gandestete ca nu va iesii ca din fabrica , sunt zone greu accesibile care o sa ramana vopsite in culoarea veche .....intr-un cuvant un kitch (parerea mea ) .
->Pretul , eu propun sa faci altceva , ai casco ?? , DACA da <> , ia un cui si zgarie toata masina , dupa care intelegete cu un service care ti-o vopseste s-o "picteze" in alta culoare , iar zonele care raman nevosite sa le suporti tu
->Eu iti urez succes.....
->Pretul , eu propun sa faci altceva , ai casco ?? , DACA da <> , ia un cui si zgarie toata masina , dupa care intelegete cu un service care ti-o vopseste s-o "picteze" in alta culoare , iar zonele care raman nevosite sa le suporti tu
->Eu iti urez succes.....
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Dragul meu, am asistat la atatea vopsiri integrale la viata mea, de m-am saturat! De pe la 15 ani, tot stau si belesc ochii!
Daca ala care se ocupa de treaba are chef, masina e izolata in MAXIM 1 ora! Partea cea mai dura la vopsit e pregatirea - dar nu e cazul la schimbarea de culoare! Se ia eventula la 1000, cu rotativa si se degreseaza!
Vopsitul unei masini dureaza 1 ora MAXIM, si 1 ora lacul! Se da caldura la cuptor, 30 min la 80 de grade si se scoate afara! Si asta e tot!
PEste o alta ora se scot plasticele protectoare dupa masina si voila!
SI nu se spala masina 1-2-3 zile! Sunt unii care nu le spala cu lunile
In general vorbesc 
Da, la 2000 lei intra TOT! La service, ideea e ca patronu ia banu si ii da si la vopsitor leafa - 1000 de euro castiga un vopsitor care se pricepe! Si daca are si chef, isi mai scoate vara inca 2-3 mii in particular!
SI eu m-am referit aici, caci cunosc astfel de oameni
.. La service, cu factura, trebuie sa manance o paine si secretara, si femeia de servici, si sefu, si firma, si actionarii si factura de curent si etc...
In particular ia banu 1, un singur, om! Eventual 2, daca e vb si de pregatire! Si ca fapt divers, toti vopsitorii stiu sa pregateasca, dar nu toti care pregatesc stiu sa vopseasca
Daca ala care se ocupa de treaba are chef, masina e izolata in MAXIM 1 ora! Partea cea mai dura la vopsit e pregatirea - dar nu e cazul la schimbarea de culoare! Se ia eventula la 1000, cu rotativa si se degreseaza!
Vopsitul unei masini dureaza 1 ora MAXIM, si 1 ora lacul! Se da caldura la cuptor, 30 min la 80 de grade si se scoate afara! Si asta e tot!
PEste o alta ora se scot plasticele protectoare dupa masina si voila!
SI nu se spala masina 1-2-3 zile! Sunt unii care nu le spala cu lunile
Da, la 2000 lei intra TOT! La service, ideea e ca patronu ia banu si ii da si la vopsitor leafa - 1000 de euro castiga un vopsitor care se pricepe! Si daca are si chef, isi mai scoate vara inca 2-3 mii in particular!
SI eu m-am referit aici, caci cunosc astfel de oameni
In particular ia banu 1, un singur, om! Eventual 2, daca e vb si de pregatire! Si ca fapt divers, toti vopsitorii stiu sa pregateasca, dar nu toti care pregatesc stiu sa vopseasca
-
alesul
poti sa aduci si tu pe mama omida a vopsitorilor, condiile de vopsit din service-uri(a se citi oricare) sunt departe de ce este in fabrica originala, cel mult spoiala se face la o asemenea "vopsire" - lipsa camp electrostatic, lipsa baie vopsea, lipsa microclimat -- prea multe..
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Cu un C4 portocaliu rupi strazile. Ar arata superb. Iti garantez eu ca daca vopsitorul stie ce face tu nu iti dai seama de diferenta intre o masina vopsita in fabrica si una vopsita ulterior.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
-
Adrian
- Membru 'tunat'
la pariu ca nu iti dai seama? Cred ca nu stii cum arata un cuptor modern, complet echipat...alesul scrie:poti sa aduci si tu pe mama omida a vopsitorilor, condiile de vopsit din service-uri(a se citi oricare) sunt departe de ce este in fabrica originala, cel mult spoiala se face la o asemenea "vopsire" - lipsa camp electrostatic, lipsa baie vopsea, lipsa microclimat -- prea multe..
-
KereKash_KRK
- Dracusor