Vopsit masina culoare non-standard

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
bizkit1

Vopsit masina culoare non-standard

Mesaj de bizkit1 »

Cat costa sa vopsesc toata masina? Vreau sa o fac portocalie :D Ca sa stiu daca bag banii sau ii cheltuiesc .
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

pai la mine, mi-au vopsit baietii la ats cam 30 % si m-a ajuns 2300 lei. fa si tu un calcul...

cel mai bine bate-o pe adela la cap sa iti spuna cat costa la ei. ptr alte solutii las pe altcineva sa raspunda
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Nu vreau la ei , alta vopsitorie dasta mai profi??? La ats sunt preturi imense
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

ok, deci mie mi-au vopsit in felul urmator: capota, plafon, aripa stanga si a ajuns pe la 2500 ron. Cred ca vopsitul integral duce pe la 6-7000 ron
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Daca cunosti un meserias bun, cum e cazul meu, si daca ai acte care sa dovedeasca culoarea masinii, te pun eu in legatura cu cineva, care nu iti va lua atatia bani!

Dar daca vrei, doar asa sa intrebi, asta e pretul! ;)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca vrei portocaliu perlat te duce undeva in 2500-3000E daca vrei o vopsea metalizata simpla, undeva intre 1000-2000E depinde de vopsitor.
Si daca vrei cameleon sau alte nebunii doar vopseaua te sare de vreo 3000E + manopera.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Un kil de vopsea e in jur de 60 de euro si mai iti trebuie lac.. E nevoie de 3.5l de vopsea la o masina si cam tot atat de lac.. Daca masina e noua si nu trebuie bagat chit, manopera ar fi cam 1500-2000 lei.. Te mai costa cabina in jur de 100 euro, acolo unde o fac si eu.. Totul nou, culoarea o alegi tu..

Eu zic ca cu maxim 1000-1200 o faci cu picatele! Ma repet, e mult si 1000!

Mai nasol e cu schimbarea de culoare la compartimentul motor, atat..

Ca idee: eu mi-am facut barile, pragurile si m-a dus la vreo 3 mil vopsitul si materiale.. Manopera nu am dat, ca mi-a facut un amic!
Acum o sa ii fac iar bara fata, ma costa tot la fel!
Ultima oară modificat Vin Aug 24, 2007 4:33 pm de către Adrian, modificat 1 dată în total.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

In manopera se include si dezmembrarea completa a masinii si motarea ulterioara???

DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

->E nasol de schimbat culoarea unei masinii , gandestete ca nu va iesii ca din fabrica , sunt zone greu accesibile care o sa ramana vopsite in culoarea veche .....intr-un cuvant un kitch (parerea mea ) .

->Pretul , eu propun sa faci altceva , ai casco ?? , DACA da <> , ia un cui si zgarie toata masina , dupa care intelegete cu un service care ti-o vopseste s-o "picteze" in alta culoare , iar zonele care raman nevosite sa le suporti tu

->Eu iti urez succes.....
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Dragul meu, am asistat la atatea vopsiri integrale la viata mea, de m-am saturat! De pe la 15 ani, tot stau si belesc ochii!
Daca ala care se ocupa de treaba are chef, masina e izolata in MAXIM 1 ora! Partea cea mai dura la vopsit e pregatirea - dar nu e cazul la schimbarea de culoare! Se ia eventula la 1000, cu rotativa si se degreseaza!

Vopsitul unei masini dureaza 1 ora MAXIM, si 1 ora lacul! Se da caldura la cuptor, 30 min la 80 de grade si se scoate afara! Si asta e tot!
PEste o alta ora se scot plasticele protectoare dupa masina si voila!

SI nu se spala masina 1-2-3 zile! Sunt unii care nu le spala cu lunile :) In general vorbesc :)

Da, la 2000 lei intra TOT! La service, ideea e ca patronu ia banu si ii da si la vopsitor leafa - 1000 de euro castiga un vopsitor care se pricepe! Si daca are si chef, isi mai scoate vara inca 2-3 mii in particular!

SI eu m-am referit aici, caci cunosc astfel de oameni ;) .. La service, cu factura, trebuie sa manance o paine si secretara, si femeia de servici, si sefu, si firma, si actionarii si factura de curent si etc...

In particular ia banu 1, un singur, om! Eventual 2, daca e vb si de pregatire! Si ca fapt divers, toti vopsitorii stiu sa pregateasca, dar nu toti care pregatesc stiu sa vopseasca ;)
alesul

Mesaj de alesul »

poti sa aduci si tu pe mama omida a vopsitorilor, condiile de vopsit din service-uri(a se citi oricare) sunt departe de ce este in fabrica originala, cel mult spoiala se face la o asemenea "vopsire" - lipsa camp electrostatic, lipsa baie vopsea, lipsa microclimat -- prea multe..
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Eu in locul tau mi-as cumpara una portocalie ( nu neaparat C4) , eventual un Ford :wink: Cred ca e mai simplu :P
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Cu un C4 portocaliu rupi strazile. Ar arata superb. Iti garantez eu ca daca vopsitorul stie ce face tu nu iti dai seama de diferenta intre o masina vopsita in fabrica si una vopsita ulterior.

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

alesul scrie:poti sa aduci si tu pe mama omida a vopsitorilor, condiile de vopsit din service-uri(a se citi oricare) sunt departe de ce este in fabrica originala, cel mult spoiala se face la o asemenea "vopsire" - lipsa camp electrostatic, lipsa baie vopsea, lipsa microclimat -- prea multe..
la pariu ca nu iti dai seama? Cred ca nu stii cum arata un cuptor modern, complet echipat... :!:
KereKash_KRK
Dracusor

Mesaj de KereKash_KRK »

Si pe mine m-a batut un gand sa schimb culoare... dar m-am intrebat ce schimbari in acte trebuie sa fac si pentru astea cat tre sa umblu sau o sa ma coste?
C4 coupe 1.6i 16v 110cp iridis B.61.KRK
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”