Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Mesaj de mituc »

cisu: o scula de la szest.
Bogdan: goarna standard. Daca o tin mult apasata poti vedea cum le vibreaza pneurile. Daca o tin si mai mult incep sa bubuie unul cite unul. Claxonul de pe C4 e cam la 60% din intensitatea astuia, si daca ia apa suna ca o rata dintr-aia de jucarie pentru copii, moac moac!!

P.S.: cind mi-a luat apa claxonul de la C4 claxonam de nebun pe strada, ma inveselea teribil :) Cind mai vedeam si babele uitindu-se peste garduri la masina, apoi scoteau un git dintr-ala de girafa peste poarta sa se uite cu o moaca contrariat-oripilata ce dreaq' claxoneaza nebunul ala pe strada saream din mers in portbagaj sa ma tavalesc de ris!
Ei, acum daca claxonez de nebun isi insfaca babele motanul si se ascund dupa soba cu motanul infasurat in jurul urechilor.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Foltvagan loveste din nou:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xLfIb0A91AI[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ywTVshXgYXI[/youtube]

In acelasi stil, fara asigurare, peste linie continua, fara semnal, fara discernamint.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

sigur e din cauza ca e volkswagen
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Mituc, dar tu de ce mergeai pe linia de tramvai?... nu prea e cuser...
C4
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai acolo pare ca linia de tramvai mai este inca o banda :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

banda de tramvai in iasi se poate folosi oricand, doar n-o sa se depaseasca pe dreapta..
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

Nu se merge pe linia de tramvai numai in dreptul refugiilor. Stiu ca in Bucuresti nu e asa, dar acolo aveti strazi :D
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

vmeremia sa treci pe la piata Nicolina sa vezi asfalt taticule ca n palma zici ca esti in nemtia:))=))
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Mai mituc, nu gasesc scula aia cu care inregistrezi... Vad ca afiseaza si viteza masinii. Ia baga tu date mai concrete, ca ma interereseaza sa nu mai mesteresc eu, sa fac sistemul din bucati!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
mituc

Mesaj de mituc »

emicald scrie:Mituc, dar tu de ce mergeai pe linia de tramvai?... nu prea e cuser...
Pai dupa cum vezi banda de tramvai e amenajata si pentru circulatia autovehicolelor si marcata ca atare. Deci atita timp cit nu incomodezi tramvaiul la apropierea acestuia (sa zicem, daca vrei sa faci stinga) e perfect regulamentar.
Pe unele portiuni nici nu ai cum sa nu mergi pe linia de tramvai pentru ca sint multi parcati pe prima banda.
cisu scrie:Mai mituc, nu gasesc scula aia cu care inregistrezi... Vad ca afiseaza si viteza masinii. Ia baga tu date mai concrete, ca ma interereseaza sa nu mai mesteresc eu, sa fac sistemul din bucati!
Acum au un upgrade la ala care e si mai ieftin decit cit am dat eu pe al meu, se cheama MDR 50x5 (5015, 5025 si 5045, a treia cifra fiind numarul de canale).
Am facut rost de specificatii chiar azi: http://mituc.virtual.vps-host.net/HDD%20MDVR%20-EST.xls" onclick="window.open(this.href);return false;

commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

In interes de serviciu am facu un drum pana la Cluj si inapoi in Bucale. A fost foarte aglomerat atat la dus cat si la intors. Am ramas neplacut surprins de faptul ca... tiristii parca s-au tampit de tot: motz cand erau 2 benzi de urcare se gasea un destept de mastodont care sa incerce sa depaseasca un alt mastodont si pe aproape tot parcursul celor 2 benzi de urcare mergeau paralel (cu o coada imensa pe banda a 2-a) si cand mai erau cateva sute de metrii pana sa se termine, rahatu care era in depasire forteaza putin si intra in depasire, noi ceilalti statea si le bagam carne la greu (cred ca le lipseau destula si sper sa aiba frigidere mari sa le tooot incapa).
La intoarcere, chiar cum se intra pe valea oltului, un alt idiot cu ditamai tiru mergea cam haotic (cate putin stanga dreapta dar fara sa depaseasca banda prea mult), intra un audi in depasire si cand sa ma duc si eu... il vad ca iar incepe sa flendure stanga-dreapta, asa ca incetinesc, crezand ca bulangiul nu vrea sa ma lase sa-l depasesc (se mergea in coloana cu vreo 40-50 km/h).
Il las in boii lui dupa ce-i dau niste flashuri si claxoane (degeaba) ca sa-l vad ca-i pica rotile din spate in santul din dreapta drumului, a incercat boul sa traga stanga de capul tractor, dar pana la urma a intrat si cu rotile din fata in sant, a luat un cap de pod direct in freza, capul tractor s-a rasucit si s-a pus perpendicular pe sosea, iar remorca a venit peste el #-o .
Bai frate, idiotul adormise la volan sa-l sparg la nas de idiot (venea de la Hunedoara) ca putea sa intre intr-un om nevinovat ptr ca-i el cretin si nu vrea sa se odihneasca.
O avea fiecare tirist motivele lui sa-si continue drumul si sa-si asume riscuri, dar eu cred ca deja merg mult prea mult la limita si din cauza lor mor oameni nevinovati. Ca-si rup gatu singuri ca idiotu de mai devreme, e problema lor, dar daca nu eram atent si intram in depasire ma arunca in puii mei in Olt #-o , de-mi venea sa-i mai dau si eu cateva manivele in dovleac , poate-i vine mintea la cap, ca de scapat, a scapat boul cu viata :|
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bine ca n ai patit tu nimic :shock:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Am avut poate si putin noroc (poate ptr ca am fost atent ) , dar am simtit un ghem in stomac aproape tot drumul. M-am oprit si pe la Mugurel la o cafea si cateva tigari , m-am mai linistit si apoi mi-am vazut de drum :|
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

@mituc: cumperi separat DRV-ul, camera si antena (modulul) GPS si ai sistemul functional dupa ce tragi matele prin masina? Hmmm...
Am vazut ceva inclus intr-o singura cutie (dvr, 2 camere, gps, display de cam 4'') si se monta ca un GPS pe parbriz sau sus la oglinda retrovizoare. O camera vede in fata si alta ce e in masina si ceva prin laterale spate si luneta. Cam la 200USD...
Al tau cred ca a fost dublu, triplu, la vremea lui..?!?
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
mituc

Mesaj de mituc »

Cam triplu, poate chiar mai mult cu tot cu camerele pe care le-am tot testat. Ma oprisem din numarat pe la 900$:
- 585$ DVR-ul + 80 transportul;
- 170$ camera actuala +35 transportul;
- 80$ hdd-ul de laptop de 80GB;
= total 950 fara sa mai pun la socoteala cam 100$ o alta camera care s-a dovedit a fi inutila, etc.

La cutiile astea care se lipesc pe parbriz sau bord nici nu am vrut sa ma uit desi costa mult mai putin. Normal ca-s mai putin, iti da unul cu ciocanul in geam si fuge cu dovada cu tot.

Azi poti obtine un setup asemanator cu mult mai putini bani, probabil in jur de 400-500$.

Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”