In interes de serviciu am facu un drum pana la Cluj si inapoi in Bucale. A fost foarte aglomerat atat la dus cat si la intors. Am ramas neplacut surprins de faptul ca... tiristii parca s-au tampit de tot: motz cand erau 2 benzi de urcare se gasea un destept de mastodont care sa incerce sa depaseasca un alt mastodont si pe aproape tot parcursul celor 2 benzi de urcare mergeau paralel (cu o coada imensa pe banda a 2-a) si cand mai erau cateva sute de metrii pana sa se termine, rahatu care era in depasire forteaza putin si intra in depasire, noi ceilalti statea si le bagam carne la greu (cred ca le lipseau destula si sper sa aiba frigidere mari sa le tooot incapa).
La intoarcere, chiar cum se intra pe valea oltului, un alt idiot cu ditamai tiru mergea cam haotic (cate putin stanga dreapta dar fara sa depaseasca banda prea mult), intra un audi in depasire si cand sa ma duc si eu... il vad ca iar incepe sa flendure stanga-dreapta, asa ca incetinesc, crezand ca bulangiul nu vrea sa ma lase sa-l depasesc (se mergea in coloana cu vreo 40-50 km/h).
Il las in boii lui dupa ce-i dau niste flashuri si claxoane (degeaba) ca sa-l vad ca-i pica rotile din spate in santul din dreapta drumului, a incercat boul sa traga stanga de capul tractor, dar pana la urma a intrat si cu rotile din fata in sant, a luat un cap de pod direct in freza, capul tractor s-a rasucit si s-a pus perpendicular pe sosea, iar remorca a venit peste el

.
Bai frate, idiotul adormise la volan sa-l sparg la nas de idiot (venea de la Hunedoara) ca putea sa intre intr-un om nevinovat ptr ca-i el cretin si nu vrea sa se odihneasca.
O avea fiecare tirist motivele lui sa-si continue drumul si sa-si asume riscuri, dar eu cred ca deja merg mult prea mult la limita si din cauza lor mor oameni nevinovati. Ca-si rup gatu singuri ca idiotu de mai devreme, e problema lor, dar daca nu eram atent si intram in depasire ma arunca in puii mei in Olt

, de-mi venea sa-i mai dau si eu cateva manivele in dovleac , poate-i vine mintea la cap, ca de scapat, a scapat boul cu viata