So .... the blue robot is back ... dupa o luna de stat pe bara in service si-a reluat activitatea ...
Service: ProMotor Valcea
reparatii pe casco:
- vopsit partea stanga (cheie in parcare de la cap la coada)
calitate: ok ... nu se cunosc diferente de nuanta nici pe partea vopsita nici fata de celelalte elemente de caroserie

sper sa nu fie probleme pe viitor de natura exfoliere sau vopsea sarita
- schimbat spoiler fata (vina proprie): vopsea ok, montaj ok, imbinarile sunt ok
- schimbat parbriz (piatra in mers) ok
reparatii pe garantie:
- problema cutia de viteza identificata de catre service
initial s-au schimbat sincroanele: problema s-a manifestat in continuare ... s-a schimbat integral cutia de viteze ... problema s-a ameliorat dar nu in totalitate ... (concluziile service-ului ... mai exact Mugurel

) ... s-a schimbat si placa de presiune .... problema rezolvata ... din partea service-ului ... din partea mea ... mai am cateva retineri ... in concluzie i-am pus in tema ca nu sunt pe deplin multumit cum merge ... s-a mai intamplat de cateva ori sa se manifeste fenomenul: cutia agata in retrogradare (ca am uitat sa spun ce probleme avea

) in special in 3-2 .... acum ramane sa o mai plimb putin sa vad cum merge si sa fiu si eu putin mai atent la cum o exploatez ... in urma sesizarii m-a sunat Mugurel

si a ramas sa ne vedem prin Buc cand mai are drum pentru a nu mai merge eu pana la Valcea sa vada cum se mai comporta .... nu pot decat sa

pentru gest
Per ansamblu: parerea despre service: OK

... perioada de stat in service cam mare dar este de inteles
La polul celalalt: ATS ... de ce spun asta ... la vreo 7000 km am fost la ei cu aceasta problema - cutia de viteze agata in retrogradare ... solutie : ai si tu mai multa rabdare cu ea ... o sa se lase nu-ti fa griji e cutie de bmw ce vrei?

nici macar nu au recunoscut ca ar avea o problema ... repet aveam 7000 km ... deci rodaj sau alte chestii ies din discutie ... concluzie: BATAIE DE JOC ... niste NEMERNICI ... a trebuit sa cheltuiesc bani si timp pe drumuri la Valcea ca sa-mi repar un defect de fabricatie ... o problema ce tine de garantie ... inca mai am in minte fata receptionerului ... ce i-as trage un levier peste bot
si apropo: faza cu " se lasa cutia" SUUUUUX ... in zilele noastre nu mai exista aceasta notiune ... nu are ce sa se mai lase in ea ... ar trebui sa mearga ceas de la inceput ...
Va urez drumuri frumoase fara incidente si probleme de orice natura