blue recife

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Re: blue recife

Mesaj de navzar_x »

15700 km ... prima revizie: 15472 km
pana sa ma considerati nebun sa stiti ca am mai avut si alte motive in afara de revizie :mrgreen:
schimbat filtre: aer, polen ,ulei
schimbat ulei Total 5W40: 4.2l :shock:
sa inteleg ca noi cu faceliftul avem baia mai mare? parca la voi lua undeva pe la 3.7l
cost total: 547 ron
deocamdata e in grafic [-o<
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Stai linistit, sunt si altii care se duc numai la ProMotor pentru revizii :D
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e posibil ca baia sa fie mai mare pt simplul fapt ca ai alt motor
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

So .... the blue robot is back ... dupa o luna de stat pe bara in service si-a reluat activitatea ... :ya
Service: ProMotor Valcea
reparatii pe casco:
- vopsit partea stanga (cheie in parcare de la cap la coada)
calitate: ok ... nu se cunosc diferente de nuanta nici pe partea vopsita nici fata de celelalte elemente de caroserie :hi sper sa nu fie probleme pe viitor de natura exfoliere sau vopsea sarita
- schimbat spoiler fata (vina proprie): vopsea ok, montaj ok, imbinarile sunt ok :hi
- schimbat parbriz (piatra in mers) ok :hi
reparatii pe garantie:
- problema cutia de viteza identificata de catre service :hi
initial s-au schimbat sincroanele: problema s-a manifestat in continuare ... s-a schimbat integral cutia de viteze ... problema s-a ameliorat dar nu in totalitate ... (concluziile service-ului ... mai exact Mugurel :hi ) ... s-a schimbat si placa de presiune .... problema rezolvata ... din partea service-ului ... din partea mea ... mai am cateva retineri ... in concluzie i-am pus in tema ca nu sunt pe deplin multumit cum merge ... s-a mai intamplat de cateva ori sa se manifeste fenomenul: cutia agata in retrogradare (ca am uitat sa spun ce probleme avea :roll: ) in special in 3-2 .... acum ramane sa o mai plimb putin sa vad cum merge si sa fiu si eu putin mai atent la cum o exploatez ... in urma sesizarii m-a sunat Mugurel :hi si a ramas sa ne vedem prin Buc cand mai are drum pentru a nu mai merge eu pana la Valcea sa vada cum se mai comporta .... nu pot decat sa :hi pentru gest
Per ansamblu: parerea despre service: OK :hi ... perioada de stat in service cam mare dar este de inteles
La polul celalalt: ATS ... de ce spun asta ... la vreo 7000 km am fost la ei cu aceasta problema - cutia de viteze agata in retrogradare ... solutie : ai si tu mai multa rabdare cu ea ... o sa se lase nu-ti fa griji e cutie de bmw ce vrei? :shock: nici macar nu au recunoscut ca ar avea o problema ... repet aveam 7000 km ... deci rodaj sau alte chestii ies din discutie ... concluzie: BATAIE DE JOC ... niste NEMERNICI ... a trebuit sa cheltuiesc bani si timp pe drumuri la Valcea ca sa-mi repar un defect de fabricatie ... o problema ce tine de garantie ... inca mai am in minte fata receptionerului ... ce i-as trage un levier peste bot :evil:
si apropo: faza cu " se lasa cutia" SUUUUUX ... in zilele noastre nu mai exista aceasta notiune ... nu are ce sa se mai lase in ea ... ar trebui sa mearga ceas de la inceput ...
Va urez drumuri frumoase fara incidente si probleme de orice natura :hi
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
dobrea marian
Numar Inmatriculare: B-03-PKO

Mesaj de dobrea marian »

ia la tata ca nu esti singur. Uite geamana. Suntem se pare singurii cu masina la fel din Romania ma refer la culoare si la dotari
1.6 122 de motani si o culoare aproape unica= SPIDER CAR
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

@razvan si scuze daca sunt offtopic: cred ca atunci cand zicea ca se mai lasa cutia...se referea ca pica de tot ::P ...scuze dar mi-a placut la nebunie explicatia...aiurea ce ai patit...sa stii ca de cand au inceput pb tale nu mai dorm asa bine noaptea si deja albesc in cap ::P ...respectele mele :hi si sa auzim numai de bine
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

@dobrea marian: stiam de tine nu-ti fa griji :mrgreen: in plus de asta spre regretul tau sa stii ca am mai vazut o berlina facelift aceeasi culoare prin Bucuresti :mrgreen: ... dar nu stiu ce motor si dotari are ... nu e in club deocamdata
@florinC4: stai mah linistit ... eu zic sa dormi bine noaptea sa te odihnesti si sa fii in forma pentru belgiencele tale sau ce natii mai experimentezi tu acum :mrgreen: :ok :ok ... la mine pb asta nu a inceput [-X ... a fost de la inceput #-o
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

eheeeee ... mama da' ce praf era pe topicul robotelului meu :mrgreen:
acum ca am sters praful sa va zic una alta:
35500 km si 3 ani de casnicie
reparatii pe parcurs: sonda de temperatura (dupa spusele celor din service - eu zic termostatul) inlocuita
Revizia de 3 ani - soldata si cu iesirea din garantie (a mai beneficiat de 1 an extinsa)
- filtre:
ulei: 42.97 ron
polen: 92 ron
aer: 43.36 ron
- ulei Total Q9000 5W40 - 5l: 37.81 ron/l = 189.05 ron
- set placute frana fata Valeo: 103.55 ron
- lichid frana Total 1l: 34 ron
- set bujii Bosch: 209.68
pret piese fara TVA: 731.02 Ron
pret manopera fara TVA: 322.5 Ron
Total distractie cu TVA: 1306.35 Ron
Revizie efectuata la ProMotor Valcea. Merci frumos Mugurel :hi
Legat de placutele de frana, nici nu stiam ca exista Valeo :roll: - dupa cca 1000 km nu scartaie nu nimic, franeaza ok ... inca nu regret marca aleasa
Masina se comporta inca bine, uneori imi da senzatia ca merge pe motorina uneori pe cherosen desi nu schimb benzinaria dar am inteles ca nu sunt singurul si depinde pe unde mergi si in ce conditii ... la peste 500 km numai in buc nu pot sa am pretentii sa rupa asfaltul cand o mai calc pe coada.
In rest, numai de bine ... ma enerveaza doar ca are un bec care se aprinde din cand in cand si trebuie sa merg sa-i bag ceva in partea dorsala, dar care culmea ma ustura pe mine #-o
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Asa repede s-au dus placutele ? Tu folosesti pedala de frina pe post de footrest ?! :ok
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

asta vroiam sa spun si eu , chiar era nevoie sa le schimbi la 35500? sunt colegi care le-au schimbat la 50k-60k sau ceva de genul
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

pe langa faptul ca, nevoit fiind de bizonii din trafic, a trebuit sa ma urc de cateva ori pe pedala de frana si ca uneori ma mai apuca nebunia condusului isteric (pasagerii au pungi la indemana) ... masina a mers destul de mult in bucuresti unde uneori folosesti mai des pedala de frana decat cea de ambreiaj #-o ... mai aveau ceva pe ele dar la service nu m-au garantat ca ma mai tin cel putin 15000 km asa ca am preferat sa protejez discurile ::P
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ai identificat/rezolvat bataia de la transmisie ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

teoretic da (desi inca sunt sceptic) .. practic inca nu ... trebuie sa-mi fac timp sa ajung in service
Pt cei care nu stiu despre ce este vorba:
bracat maxim (in special stanga) plecat de pe loc putin mai lansat nu doar din ambreiaj se aude o bataie (la roata stanga) - nu exista niciun joc la articulatii ...
am fost in 3 service-uri ... Cartec, SD Prestige si ProMotor Vl ... cei din urma au spus ca e posibil sa fie suportul motor hydro ... s-a inmuiat cauciucul (i-a scazut rigiditatea) si ca in conditiile expuse mai sus ar dezbate producand zgomotul respectiv ... s-au mai introdus niste bucati de cauciuc in etrierul suportului si zgomotul parca s-a mai diminuat - asadar concluzie: suport motor
s-a vorbit la Citroen Romania pt schimbul pe garantie dar s-a spus ca exista o procedura pt asta ca e deja un defect cunoscut si ca trebuie o gresare a suportului ... daca nu se remediaza se schimba suportul ...
acum trebuie sa-mi fac timp sa ajung in service pt asta si partea cea mai dificila e unde sa merg in bucuresti ca nah pt o astfel de operatiune n-o sa mai bat drumul pana la valcea sau pitesti ... cand ma gandesc sa merg in service in bucuresti ma apuca asa instant o isterie ... :evil:
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

mda...ciudata bataie la mine se aude bataia cand sunt discurile ruginite de la spalare/ploaie sau iarna cand prinde intre disc si placuta putina gheata , iar isteria cu service din Bucuresti o stim cu totii , sper sa o rezolvi cat mai repede si cat mai ieftin :hi
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

de bataie din cauza discurilor ruginite (ploaie/spalare/gheata) nu am auzit pana acum ... e doar un zgomot de frecare (un harjait) la franare pana se curata de rugina ... dar sa bata nu am auzit pe cineva sa se planga pana acum
desi tocmai ieri o laudam ca e in grafic ... aseara am observat ca nu mai am faza scurta pe dreapta #-o ... deci dupa 3 ani de buna functionare au picat si la mine H7-urile ... acum sa vad ce pun pe ea astfel incat sa nu le schimb din 2 in 2 saptamani cum am mai vazut pe forum :|
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”