C4 coupe SQ Build

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
CEACHI

Mesaj de CEACHI »

Tare faza cu :
"dacia aia alba pe ce loc s-a situat???
ca e chiar tare faza Very Happy..printre o gramada de masini straine a venit si omu cu un 1300 "

Fara suparare "T.rac3Er" chiar daca crezi ca recunosti masini doar dupa portbagaj aici cred ca te inseli !

Felicitari peste !
bezz

Mesaj de bezz »

gata, imi fac cont pe clubopel, mai ales ca am si vectra :lol:
sal ceachi, daca ma uitam mai bine la capitonajul portbagajului "daciei 1300" sa stii ca eram si eu caustic :D
cand oamenilor li s-a prezentat o masina ca cea a lui peste, e normal sa aibe standarde inalte :lol: .

ps ce-i ala? bot de cal? mi se pare o alegere aiurea rau pentru spl, oricat de groasa o fii tabla.
sper sa nu te fi suparat...
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

yes.omul suparat. asa sa fii in continuare.
vezi ca exista in comert un produs numit "kitkat", care desi contine mult zahar te indeamna la repaus, poate te mai linistesti

cand am scris postul, nu deschisesem pozele, si ma uitam din thumbnails. dupa ce peste a dat replica cu breakul m-am uitat mai atent (deschis poza) si am lasat-o moarta. e bine ca ai dezgropat un subiect doar sa iti prezinti frustrarea.
numai bine, si poate te mai luminezi pe viitor, si esti mai prietenos in vorbe.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
bezz

Mesaj de bezz »

e vreo rafuiala mai veche pe 4 tun sau acum ati deschis discutia? pentru ca nu mi s-a parut asa rautacios omu' ... in fond ai gresit si ti-a spus asta, nu te-a luat cu chitichetzy si alte metafore.

peste am si eu o intrebare, ca fizica ma omoara:
de ce un cablu plat {vezi ultra flat de la audison conection} este mai bun decat unul rounded normal {cica si la transfer curent, nu doar la montaj}

expertul tau este si plat sau doar hexagonal, ca stiu ca au o boala stinger cu colturile?

ps am gasit alta pasta, in loc de brax.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

nu este mai bun, si ca fapt divers sa stii ca si cei de la audison mai mint in reclame la fel ca toti ceilalti.
expertul meu este rotund si gros :D 10awg
Ce pasta ai gasit si unde?
p.s
Sa nu mai spui nimanui ca STP este o solutie de insonoriare de compromis.
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
bezz

Mesaj de bezz »

la alarm 96, se cheama alfa blue, e de la alfatec, teoretic din germania;
si mai este o pasta dietz NoiseEx pe care probabil o stii de pe be-loud.

legat de stp nu-s convins: pachetul stinger expert roadkill de 3,65 mp costa 500 ron iar cel de STP bimast bomb este de 250 ron la 1,35 mp. pare convenabil pentru ca stp-ul are grosime dubla dar nu stiu cat de bine se comporta in timp adezivul lui.
la o comparatie vibroplast M1 si stinger expert, suprafata de 3,65 mp stinger este mai scumpa cu 100 ron decat cea de STP, dar repet, nu stiu daca sunt de aceeasi calitate.
poate ne dai niste detalii...
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
bezz

Mesaj de bezz »

peste, explica-mi si mie te rog cum e treaba cu rca-urile:
eu as vrea sa le duc prin centrul masinii, desfacand consola cu cotiera, frana de mana, etc, din pacate in spate pe podea am mocheta, dar le bag pe sub mocheta, printr-un profil plat de plinta.
in cazul asta ma gandeam ca-mi ajung 3,6-4m de cablu rca, e si mai ieftin si mai scurt, pierderi de semnal mai mici etc
pe site la wizards am vazut numai expertul de 20 ft, banuiesc ca aduc pe comanda si varianta de 12 ft.
1. este posibil montajul pe acolo si merita efortul?
2. ce alternativa ca interconects exista la stinger expert si audison ST {e otravitor de scump si au ori de 3 m - scurt, ori de 5 m - lung} ?

eu zic doua nume, aurix si streetwires, vinde cineva la noi?
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

aurix sunt super bune dar sa stii ca sunt si mai intoxicant de scumpe.
varianta cea mai buna este sa le duci pe mijlocul plafonului (si nu, nu glumesc) dar daca aceasta varianta nu este posibila prin mijlocul masinii este bine.
daca stai sa iti aduca cei de la wizards ceva pe comanda din USA o sa imbatranesti si diferenta de pret la cabluri este mi nima, undeva la 5euro intre cel mai scurt si cel mai lung (la aurix cel putin)

Aurix in Romania aduce Ionut Mocioiu, cel care aduce si Genesis, Groundzero, STP, Jenhart si alte jucarii din astea....

daca nu ai numarul lui da-mi un sms sau un telefon si ti-l dau.

p.s
nu uita ce ti-am spus de midbasii Mille.
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

mici updateuri...
1) schimbat alternatorul cu unu de AUDI S8 de 190Amperi racit cu apa
2) schimbat discuri de frana + placute cu Tarox G88+ Ferodo DS Performance
3)Luat locul 1 la etapa 2 EMMA Romania la aceeaasi clasa.
4)Distrus o janta la intoarcerea de la severin :( (acum suntem in reabilitari ale jantelor ramase si in cumparari de janta noua)

poze din pacate doar de la alternator, discurile fiind in momentul de fata sub jantele de fabrica pt cateva zile( adica nu prea se vede nimic)
Promit maine ceva poze mai clare!

Imagine
By peste at 2007-0-10
Imagine
By peste at 2007-09-10
Imagine
By peste at 2007-09-10
Imagine
By peste at 2007-09-10
Black C4 VTS
tibi

Mesaj de tibi »

pesteimputit scrie:UPDATE:
Acum m-am intors de la prima etapa EMMA din Romania de anul acesta, unde masina mea a castigat locul I la categoria SQ Advanced 7Ch (cea mai mare categorie de SQ organizata)
va prezint cateva poze de la eveniment, cu mine , cu masina mea, cat si cu cele ale competitorilor(doar cei care au concurat la SQ)
ImagineImagineImagineImagine
ImagineImagineImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
tocmai am vazut un coleg de pe vwforum.ro ,pe fusco cu gti-ul lui.

btw super tare c4-ul tau,imi place ce ai pus pe ea.
seat leon 2.0tdi 140cp stylence si fan c4 coupe
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

desi nu v-am spus eu am luminile din bord facute albastre de vreo 2 luni, si la cererea unora am decis sa pun poze...
p.s scuzati pozele dar sunt facute adhoc acum juma de ora, vor urma unele mai interesante

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

p.s2:
leduri si in pozitii, care desi se vad albastre sunt ALBE!
Black C4 VTS
anne
Numar Inmatriculare: B-62-HGU

Mesaj de anne »

SUPER TARE ! Vreau si eu....... daca masina e inca in garantie am voie sa schimb ledurile etc. sa pun si eu asa albastru ? Cat costa?
Se vede extraordinar mai ales ca masina e neagra. 8)
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Poti sa schimbi si sa le pui albastre , iar daca iti este frica , inainte de a merge la rezivie le pui la loc pe cele vechi ...

Frumoase poze .... se vede cata pasiune a-ti pus acolo !! BRAVO VOUA !!
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

care din ele?
cele din pozitii nu te costa mult cele din bord te costa 200e
Black C4 VTS
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca schimbi ledurile din bord iti garantez ca ai sanse mari sa pierzi garantia.
Daca ti-e frica de garantie mai bine nu te baga.

Peste, arata f bine ledurile.
Felicitari!!!

Lumina din interior ti-ai facut-o la baieti de la Zex Star???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”