zgomot in momentul accelerarii

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

maine dau telefon si ma duc la ei sa imi desfaca piesa sa vad si eu ce are. era nou montata saptamana trecuta, tocmai pe acest motiv. acum face mai al naibii cand se incalseste. la rece e cuminte.
mai demult ziceam in sinea mea ca orice problema se rezolva daca merg la service, dar se pare ca nu este asa. problemele sunt la nesfarsit si mi se ridica umerii, ca asa e :( citroen, ca nu ii intereseaza.
incep sa imi bag si eu ceva in frigiderul lor. oricat de entuziasmat si optimist as fi. am numai cuvinte vulgare acum la gura la adresa lor. oricum clar citroen nu imi mai cumpar si nu voi sfatui pe nimeni sa cumpere. m-am convins mai demult de cand am auzit ca nu se folosesc suruburi in prinderea panourilor interioare ci clipsuri de plastic...hm...in fine...vad cum evolueaza, si daca nu e de bine, o cam ia mama naibii de teraba
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

T.rac3Er scrie:maine dau telefon si ma duc la ei sa imi desfaca piesa sa vad si eu ce are. era nou montata saptamana trecuta, tocmai pe acest motiv. acum face mai al naibii cand se incalseste. la rece e cuminte.
mai demult ziceam in sinea mea ca orice problema se rezolva daca merg la service, dar se pare ca nu este asa. problemele sunt la nesfarsit si mi se ridica umerii, ca asa e :( citroen, ca nu ii intereseaza.
incep sa imi bag si eu ceva in frigiderul lor. oricat de entuziasmat si optimist as fi. am numai cuvinte vulgare acum la gura la adresa lor. oricum clar citroen nu imi mai cumpar si nu voi sfatui pe nimeni sa cumpere. m-am convins mai demult de cand am auzit ca nu se folosesc suruburi in prinderea panourilor interioare ci clipsuri de plastic...hm...in fine...vad cum evolueaza, si daca nu e de bine, o cam ia mama naibii de teraba
Exact aceasi problema am si eu , piesa a fost montata nou (sau cel putin asa sustin ei) , PENTRU A DOUA OARA IN 9500 KM, saptamana trecuta si acum se aude mai tare ca inainte dupa ce se incalzeste. Deja ma apuca toti nervii, de timpul meu nu isi bate nimeni joc... Indiferent daca am timp liber sau nu , prefer sa fac altceva decat sa stau la Citroen sa ma uit cum nu fac nimic la masina...
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

la mine a schimbat-o sub ochii mei, deci e noua piesa.
n-am avut timp sa ma duc azi, din nefericire. maine plec din oras, si de marti iar plec din oras. luni sunt ocupat. asa ca :( ma cam *#% pe ea de situatie, masina, producator, service, si cu mama lor...

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Ma, da voi ati observat ca nu se aude cand aveti geamul inchis?

Si dupa 3-4 km, oricum nu mai face :P
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

lasa 3-4 km...la mers incet in parcare la stop, cand e liniste si se uita toti la tine. si te intrebi, "frate, nu sunt vedeta, si nici masina de fite nu am. de ce intorc toti capul dupa mine?"
re: "ca nu le vine sa creada cum rage masina ta de 14k euro ca o dacie de 1000ron"

ma phoot pe el de stift. muncesc (stiu eu bine cat si cum) pentru a plati aceasta masina, si ma simt ca un prost. dar neah, cica am luat masina noua. stiam mai bine inainte, dar asta e, am ascultat sfatul parintilor. :roll:

better luck next time

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bre, calmeaza-te, schimba service-ul eventual (poate ala la care tot mergi a angajat oameni de la coasa) si se rezolva. Si eu voiam sa intru cu rabla in showroom, am calculat ca ies mai bine daca mi-o schimba pe casco si platesc si reparatiile showroom-ului si o revind de noua decit daca o vind pe asta pe care o am. Dar m-am calmat cind s-au rezolvat problemele. Mai ales ca e una mai mult estetica, nu de functionalitate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
adi_c4_2007

Mesaj de adi_c4_2007 »

am o saptamana si inca nu am probleme cu piesa schimbata, sper sa fie bine in continuare, oricum si eu intentionez sa schimb rabla asta noua pe alta masina la anu', din nefericire ca multi altii si eu muncesc pe banii care-i dau la banca pt ea asa ca T.rac3Er nu esti singur
oricum toate service-urile citron sau agreate sunt naspa, sa speram ca citroen daca a venit la noi va deschide niste ateliere normale de reparatii si nu cu amatorii pe care-i "agreaza" acum
C4 1,6 16v din 2007 Constanta
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

eu m-am programat iar pe 27 august, bineinteles dupa ce am sunat de 4 ori azi. Tot imi spuneau va sunam noi , va sunam noi si nimic si la ora 16 deja fierbeam si am sunat si am "reusit" sa ma programez! Sper sa fie ultima oara cand merg pentru problema asta ca altfel ma duc la OPC si fac scandal mare cu putin "ajutor" :wink:
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
adi_c4_2007

Mesaj de adi_c4_2007 »

fratilor de suferinta eu mai trimit un mail in franta si le cer sa-mi schimbe masina pt ca nasparlii astia din romania ATS nu au pic de simt de afaceristi, prefera sa piarda clinti unul dupa altul,
daca ar incerca mai cu suflet sa remedieze problemele aparute nu ar fi nicio problema dar din moment ce-i doare la 1......0 m in fata ..........
la prima reclamatie am primit raspuns indirect prin comportamentul celor de la service, adica m-au f.... in gura, masina nu are nimic ... etc stiti formula de adresare.
sa vedem ce vor zice de data asta francezii
C4 1,6 16v din 2007 Constanta
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

hint: cei pe care ii tot sunati la ATS sunt si ei oameni. Poate prea putin in fatza la prea multe probleme, sau poate prea putini priceputi in toate alea. Problemele se rezolva mai usor cu o vb buna. Omu nu are nicio vina ca ti-a picat nu stiu ce la masina, nu trebe sa tipi la el. Si asta cu OPC-ul atentie mare, pentru ca nu orice intra in compententa OPC-ului pe de o parte si pe de alta parte faceti omu' sa spuna 'mah, opc-ul nu are a face cu chestia asta, eu am pe cap o mie de probleme si mai vine si asta sa ma ameninte, lasa ca ii fac masina in timpul maxim legal'
Daca masina este in leasing puteti suna pana poimaine la OPC si pana de anul nou. Masina voastra apartine de fapt unei firme pana o platiti si o firma nu o poate da pe alta pe mana OPC-ului pentru ca firmele se pot da doar in judecata una pe alta.
Mai intrebati prietenii care au alte masini cum se poarta prin service-uri si cat dureaza o banala programare.
Nu tin parte ATS-ului, insa am destui prieteni prin service-uri de reprezentanta ca sa stiu cum e treaba pe acolo.
adi_c4_2007: chiar daca pui mii de puncte in mesajul tau este ca si cum ai scrie cuvintele :wink: Schimba rabla asta pe un vw golf si vb apoi cum e la service la porsche :lol:
Citroen Romania nu intentioneaza sa deschida alte service-uri, oricum veti gasi aceiasi oameni, aceleasi testere, acelasi soft.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

silvius scrie:hint: cei pe care ii tot sunati la ATS sunt si ei oameni. Poate prea putin in fatza la prea multe probleme, sau poate prea putini priceputi in toate alea. Problemele se rezolva mai usor cu o vb buna. Omu nu are nicio vina ca ti-a picat nu stiu ce la masina, nu trebe sa tipi la el. Si asta cu OPC-ul atentie mare, pentru ca nu orice intra in compententa OPC-ului pe de o parte si pe de alta parte faceti omu' sa spuna 'mah, opc-ul nu are a face cu chestia asta, eu am pe cap o mie de probleme si mai vine si asta sa ma ameninte, lasa ca ii fac masina in timpul maxim legal'
Daca masina este in leasing puteti suna pana poimaine la OPC si pana de anul nou. Masina voastra apartine de fapt unei firme pana o platiti si o firma nu o poate da pe alta pe mana OPC-ului pentru ca firmele se pot da doar in judecata una pe alta.
Mai intrebati prietenii care au alte masini cum se poarta prin service-uri si cat dureaza o banala programare.
Nu tin parte ATS-ului, insa am destui prieteni prin service-uri de reprezentanta ca sa stiu cum e treaba pe acolo.
adi_c4_2007: chiar daca pui mii de puncte in mesajul tau este ca si cum ai scrie cuvintele :wink: Schimba rabla asta pe un vw golf si vb apoi cum e la service la porsche :lol:
Citroen Romania nu intentioneaza sa deschida alte service-uri, oricum veti gasi aceiasi oameni, aceleasi testere, acelasi soft.
Asa ca mai bine lasa-i sa isi bata joc de tine , ca oricum mergi de 100 de ori in service sa rezolve o problema de rahat!
Putin ma intereseaza pe mine ca sunt si ei oameni , mentalitatea aste de cacao in Romania ! In alte tari oare nu sunt tot oameni ? Sau or fi roboti!!!
Ar trebui sa imi fie mie frica sa le fac scandal dupa ce am mers de 3-4 ori cu aceasi problema ? Sa merg in genunchi sa ii implor? Sau cum? Nu mai nene , nu asa se rezolva , ca oricum si-au luat-o in cap, nu ma rog de nimieni sa faca ceva ce ii sta in obligatii! Si NU toate masinile sunt in leasing...
Iar prietenii nu ii intreb pentru ca nu ma intereseaza , si daca se intampla la fel este din cauza noastra ... ca ne rugam prea mult de ei!!!
Ia sa vezi cand vor incepe oamenii sa intre cu masinile peste ei in showroom , sa vezi schimbare de atitudine!
Niste nesimtiti plini de aere ! Dar se va rezolva... Garantez
Ultima oară modificat Vin Aug 17, 2007 9:34 am de către Ovidiu, modificat de 2 ori în total.
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Daca spui ca cel care ti-a lucrat la masina nu se pricepe roaga-i pe cei de la ATS sa lucreze alt mecanic la ea ca sa terminati chestia asta.
Mentalitatea romaneasca este si aceea ca multi uita ca cei cu care vb sunt oameni :wink:
Nimeni nu is bate joc de tine la ATS, asta este clar. Mai degraba defectiunea de la masina ta apara dintr-un motiv care trebuie el inlaturat, asta e clar. Nu ai cum sa nimeresti aceeasi piesa defecta de 3-4 ori.
Masina mea nu e in leasing, e cumparata chiar pe persoana fizica, insa din 2005 cand am luat-o nu am spus niciodata cuvantul OPC in ceea ce priveste OPC-ul.
Daca tu crezi ca e de competenta OPC-ului nu te costa decat un telefon. Cei de la OPC vor suna la service la ATS si vor incerca in prima faza medierea problemei dintre voi.
Sincer, cu scandalul nu rezolvi absolut nimic, asculta sfatul asta care e valabil nu numai in Romania. Poti sa ceri frumos sa vb cu seful de service si sa ii explici fara niciun fel de amenintari si tipete problema ta, sa ii areti pumnul de calmante pe care ai ajuns sa il iei zilnic doar pentru ca cei din service nu elimina cauza, ci doar efectul din masina ta.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc

Mesaj de mituc »

sebi scrie:este vorba de un con care face legatura dintre evacuarea care iese din motor si esapamentul de sub masina.
Cei care au schimbat acest con si aveti 1.6i, imi puteti spune va rog codul lui asa cum e trecut pe devizul de lucrari sau ce ati primit voi? Am si eu aceasta problema (la un moment dat se auzea si cind ii dadeam a 4-a) si vreau sa le spun celor din service fie sa mai stringa pe acolo fie sa schimbe.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Hai bre, chiar nu mai are nimeni devizele de cum si-a schimbat acea piesa? ca de schimbat erau mai multe persoane care spuneau ca si-au schimbat-o (Tracer era parca).

Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”