hint: cei pe care ii tot sunati la ATS sunt si ei oameni. Poate prea putin in fatza la prea multe probleme, sau poate prea putini priceputi in toate alea. Problemele se rezolva mai usor cu o vb buna. Omu nu are nicio vina ca ti-a picat nu stiu ce la masina, nu trebe sa tipi la el. Si asta cu OPC-ul atentie mare, pentru ca nu orice intra in compententa OPC-ului pe de o parte si pe de alta parte faceti omu' sa spuna 'mah, opc-ul nu are a face cu chestia asta, eu am pe cap o mie de probleme si mai vine si asta sa ma ameninte, lasa ca ii fac masina in timpul maxim legal'
Daca masina este in leasing puteti suna pana poimaine la OPC si pana de anul nou. Masina voastra apartine de fapt unei firme pana o platiti si o firma nu o poate da pe alta pe mana OPC-ului pentru ca firmele se pot da doar in judecata una pe alta.
Mai intrebati prietenii care au alte masini cum se poarta prin service-uri si cat dureaza o banala programare.
Nu tin parte ATS-ului, insa am destui prieteni prin service-uri de reprezentanta ca sa stiu cum e treaba pe acolo.
adi_c4_2007: chiar daca pui mii de puncte in mesajul tau este ca si cum ai scrie cuvintele

Schimba rabla asta pe un vw golf si vb apoi cum e la service la porsche
Citroen Romania nu intentioneaza sa deschida alte service-uri, oricum veti gasi aceiasi oameni, aceleasi testere, acelasi soft.