Avand in vedere ca nu mai sunt un vitezoman si merg cu viteze legale chiar nu ma afecteaza prea mult... Important este sa am cuplu pe dealuri si sa trec rar pe la pompe!
Si sincer, motorul asta mi se pare suficient de vioi! Am avut insa masina la serviciu - Punto de 1.2 60 - si nu am murit
Tata are o Astra Clasic 3 de 90 de cai - aia este o masina puturoasa . Acum am o Fiesta de 1.2 si 82 de cai care mi se pare foarte vioaie si destul de economica!
Mai am o singura chichita de rezolvat la dosarul de leasing, dar am primit finantarea! Pana la urma, am luat ceva MULT mai bine dotat (tot C3), la niste banuti in plus!
He, he... Are Mp3, line-in, USB-in si BlueTooth -se conecteaza si la agenda telefonului si poti face apeluri din meniu ... Pilot, limitator, clima, parfum de ambianta! Comenzi in spatele volanului pentru telefon, volum, posturi radio!
E cu steroizi buburuza!
carcotasii...
Sincer, eu nu cred ca am folosit vreodata comenzile de pe volan la vreo masina... ! La C3-ul asta e misto ca poti da un telefon, umbla in agenda, fara sa stai sa scoti telefonul din buzunar!
Oricum, masina va fi condusa de domnisoara LowProfile cam 90%, eu multumindu-ma cu Fiesta de la job! Ca doar, daca e co-proprietar, sa fie si singur utilizator ...