Deci masina am dat-o cam cum arata in ultimele poze. A avut grija Simona sa o refac pe Casco. Farurile erau inutilizabile, cleme rupte etc... Imi pare rau de capota, eram cam neatinsa, dar nu am mai cerut-o.
Masina am dat-o la cineva din Valcea, pretul e confidential, un pic sub pretul pietii! Dar a fost ok, are Mugurel un baiat de nota 100 la vanzari!
Am vrut sa imi iau C3 connecting, vine cu pachet crom, dar dupa 1 iunie nu s-a mai putut comanda! Asa, ca am luat Selection, fara nimic, decat bleu boticelli!
Masina are dotari de bun simt: volan piele, proiectoare, pilot automat, scaune profilate - foarte incapatoare masina, parfum de ambianta, mp3 cu 6 boxe, 6 airbags. Are oglinzi si manere in tonul caroseriei si jante de tabla pe 15 - numai bine, ca in oct iau pneuri de iarna, vand rotile de vara si imi iau tot setul pentru primavara 2012 - pe 17

.
Intentionez sa imi cumpar si pachetul ala de crom, arata intr-un mare fel masina!
Dau 50% avans, 5 ani, val rez la sfarsit - rata 90 euro + casco 40. In conditiile in care am primit 'mega' oferta de la Unita pentru Casco la c4-ul meu la 70 de euro, am zis ca mai bine vand masina, si pun 60 de euro pe luna la o masina noua si EXTREM de zgarcita cu aia de la Peco
Am luat c3 deoarece e FOARTE incapatoare, poate chiar mai incapatoare decat noul c4 la spatiul interior (am fost la test drive si eram 30% pentru noul c4 si 70 pentru c3) si pretul. Ganditi-va ca un Sandero 1.5 dci Laureate este 11.400DDP cu vopsea metalizata! Fara volan de piele, fara scaunele de c3, fara mp3, fara 6 boxe, FARA 6 airbaguri.
In vremuri de criza -cat or mai fi - e bun si un c3

. Imi place mult masina!